جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 15 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های گناباد برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره گناباد - استان خراسان رضوی

    شهرستان گناباد به مرکزیت شهر گناباد از قدیمی ترین شهرهای ایران و جنوبی ترین شهرستان های استان خراسان رضوی می باشد که از شمال با شهر فیض آباد، از جنوب شرقی با شهرستان قاین، از شمال غربی با شهرستان بجستان همسایه می باشد. شهر کهن گناباد میزبان یکی از باارزش ترین و فاخر ترین یادگاری های تاریخ به نام قنات قصبه است که توجه گردشگران فراوانی را به سوی خود جلب کرده است.
    اگر شما هم علاقمند به تاریخ و سفر هستید، پیشنهاد می کنیم شهر گناباد را به عنوان مقصد خود انتخاب کنید و با بازدید از سامانه رزرو آنلاین یواسپیس اطلاعات جامع و کاملی از واحدهای اقامتی گناباد بدست آورید. یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی زیباترین و پرطرفدارترین خانه بومی ها و اقامتگاه های سنتی را با بهترین قیمت و بیشترین تخفیف به مسافران عزیز معرفی می کند.

    ویژگی های شهری و معماری اقامتگاه های گناباد

    اقامتگاه های بوم گردی شهرستان گناباد به دلیل موقعیت جغرافیایی و اقلیم بیابانی به صورت خانه هایی با معماری کویری و مرمت شده با بافتی کاملا سنتی و قدیمی هستند که با اقامت در آن ها می توان حس لذت بخش زندگی در خانه ای قدیمی را به خوبی تجربه کرد.

    آئین و رسومات کهن

    بومیان شهرستان گناباد در هر مراسمی آئین ویژه و خاصی که در ادامه به توضیح دو مورد می پردازیم:

    بی بی گردو (بی بی گلو): رسم کهن بی بی گردو با پیشنیه ای چند صد ساله در روز نهم فروردین ماه به این صورت انجام می شود که بعد از پختن نان محلی و تهیه تخم مرغ جوش داده اعضای خانواده ها به همراه آشنایان و اقوام به طبیعت رفته و با اجرای موسیقی سنتی و انجام بازی های محلی به شادی می پردازند، این رسم قدیمی بیشتر در روستای نوقاب گناباد رایج است.

    شب خوانی: رسم شب خوانی یا به اصطلاح محلی شوخوانی در گذشته های دور که تکنولوژی و تجهیزات صوتی پیشرفت این چنینی نداشت، انجام می شد و یکی از بزرگان روستا یک ساعت مانده به اذان صبح در کوچه ها به مناجات خوانی و خواندن اشعار مذهبی می پرداخت و مردم را برای سحر بیدار می کرد، این رسم کهن همچنان در بعضی از روستاهای گناباد انجام می شود.

    سوغات و صنایع دستی

    گناباد دارای هنرهای دست ساز بسیار زیبایی ست که برخی از آن ها پیشینه ای طولانی دارند. سفالگری، پارچه بافی، نمدمالی، سبدبافی، قالی بافی و کاشی سنتی از جمله صنایع و هنرهای دستی بومیان خوش ذوق و هنرمند دیار کهن گناباد است. سوغات خوراکی این شهرستان نیز شامل زعفران، گردو، بادام، روورکرده و غذاهای محلی گندم پلو، آش لخشک، توگی و آش جوش پره می باشد.

    از قنات قصبه، میراث جهانی تا مسجد جامع گناباد

    کهن شهر گناباد دارای آثار باستانی، طبیعی و مذهبی بسیاری ست که همه ساله پذیرای گردشگران داخلی و توریست های خارجی فراوانی می باشد. قنات قصبه، روستای تاریخی ریاب، مزارسلطانی بیدخت، خانه تاریخی شیخ محمدتقی بهلول گنابادی، آبشار کاخک، کلوت قوژد، منطقه ییلاقی سنو، مسجد جامع گناباد، آب انبار قدیمی شریعت، بقعه امامزاده احمد بیمرغ، روستای دیدنی درصوفه، قلعه دختر شورآباد، منطقه محافظت شده هنگام، موزه آب، دارالشفای دولویی، تپه اروک و مدرسه علمیه از دیدنی ترین و زیباترین جاذبه های گردشگری شهرستان گناباد می باشد.

    قنات شگفت انگیز قصبه با قدمت 2500 سال طولانی ترین و بزرگ ترین قنات جهان است که در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است. معماری بی نظیر این قنات آن را به یک شاهکار تاریخی و مهندسی تبدیل کرده است.

    مسجد جامع گناباد بنایی تاریخی مربوط به سده هفتم هجری قمری و دوره هخامنشیان می باشد که در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است.

    کلوت قوژد از دلرباترین مناظر طبیعی شهرستان گناباد است که در روستای قوژد قرار دارد. تپه ها، دره های عمیق و غارهای تاریک از شگفت انگیزترین آثار طبیعی این منطقه است که چشم هر بیننده ای را مجذوب خود می کند.

    روستای ییلاقی سنو با بیش از 1500 سال قدمت در 22 کیلومتری غرب شهرستان گناباد قرار دارد و دارای مناظر طبیعی خیره کننده و بسیار زیبایی می باشد. روستای دیدنی سنو به دلیل قرارگیری در دامنه ی کوه از آب و هوای معتدلی برخوردار است و مقصد بسیاری از طبیعت دوستان می باشد.

    بهترین فصل سفر

    شهرستان گناباد به دلیل قرارگیری در دشت و کویر و دوری از دریا، از آب و هوای گرم و خشکی برخوردار است. بنابراین بهترین زمان سفر از نظر مطلوب بودن شرایط آب و هوایی، اوایل فصل های بهار و پاییز می باشد.