جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های تکاب- استان آذربایجان غربی

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 8 اقامتگاه

    • روستاهای تکاب- استان آذربایجان غربی

    اقامتگاه‌ بوم گردی های تکاب برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره تکاب- استان آذربایجان غربی

    شهر تکاب مرکز شهرستان تکاب یکی از شهرهای استان آذربایجان غربی است. این شهر از شمال با شهرستان چاراویماق، از جنوب با شهرستان های سقز و بیجار، از شرق با شهرستان ماه نشان و از غرب با شهرستان شاهین دژ و بوکان همجوار می باشد. چنانچه قصد سفر به شهر افسانه ای تکاب را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آداب و رسوم ارزشمند دیار تکاب

    نوروز: آداب و رسوم نوروز باستانی در هر دیار رنگ و بوی خاص خود را دارد. آنان ماه اسفند را ماه عید می خوانند و اتمام فصل زمستان را جشن می گیرند. در بعضی از روستاهای شهر اسپند دود می کنند و در دو طرف در خانه می ریزند تا اهل خانه از چشم حسود و بیگانه در امان بمانند.

    چهارشنبه سوری: شب چهارشنبه سوری در تکاب به شب دلدادگی و عاشقی شهرت دارد. جوانان روستا در این شب با در دست داشتن شمع های دست ساز به سرچشمه می روند و برای خوشبختی و آینده خود دعا می کنند.رسمی دیگر این دیار کشیدن نقاشی بر دیوارها و پشت بام خانه ها است. در عصر روز سه شنبه جوانان روستا با خاک رس گل درست می کنند و با آن طرح های جالبی چون خورشید، ترازو، هلال ماه و ستاره می کشند که نشان از دعا و آرزوی های مردم برای افزایش رزق و روزی در سال آینده است. در بسیاری از نقاط تکاب هم عده ای به خانه های کسانی می روند که عزیزانشان را به تازگی از دست داده اند و اکنون داغدار هستند و شادی خود را با آنها تقسیم می کنند.

    طعم عطری ماندگار در تکاب

    آبگوشت تنوری، بریانی، کوفته مرغ، سوپ بلغور، یتیمچه و دلمه برگ مو از غذاهای خوش عطر و طعم این شهر است که در میان گردشگران از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد. 

    دیدنی های شهر افسانه ای تکاب

    تکاب، شهری با آثار طبیعی و تاریخی فراوان در استان آذرلایجان غربی است که به سبب برخورداری از جاذبه گردشگری چون مجموعه تخت سلیمان، زندان سلیمان (کوه زندان دیو)، زندان برنجه، تالاب چملی، آبگرم احمدآباد، آبشار قینرجه، پل ساروق، قلعه ساری قورخان، کلیسای چهار طاق، قلعه سردار افشار، بقعه ایوب انصار و روستای تاریخی یولقون آغاج به قطب گردشگری استان تبدیل شده است. در ادامه به شرح مختصر برخی از این شگفتی ها می پردازیم:

    مجموعه تخت سلیمان: یکی از معروف ترین آثار تاریخی ایران است که در کوهستان های غرب کشور و در منطقه ای خوش آب و هوا واقع شده است. این مجموعه تاریخی شامل دریاچه طبیعی، آتشکده، معبد آناهیتا، تالار و کاخ شاهی می باشد و به عنوان یکی از آثار تاریخی در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.

    تالاب چملی: چملی گول یا تالاب چملی یکی از بی نظیرترین مناطق گردشگری تکاب و حتی ایران است. ویژگی منحصر به فرد این تالاب وجود چمن های متحرک در میان آن است و این زیبایی سبب حضور گردشگران و طبیعت دوستان بسیاری در منطقه شده است.

    آبگرم احمدآباد: آبگرم در فاصله 2 کیلومتری روستای احمدعلیا قرار گرفته است و به سبب خاصیت درمانی که دارد، مورد استفاده عموم قرار می گیرد.

    روستای یولقون: روستای تاریخی یولقون در فاصله حدودا 30 کیلومتری تکاب قرار دارد که آثار تاریخی چون قلعه، حمام، مسجد و خانه اربابی که متعلق به عصر قاجار و صفویه است را دردل خود جای داده است.  

    هنرهای دستی رنگارنگ و سوغات خوشمزه تکاب

    مردان و زنان هنرمند دیار تکاب در گلیم بافی، جاجیم بافی، فرش، صنایع پشمی و چوبی مهارتی باور نکردنی دارند که به خوبی در آنچه خلق می کنند نمایان است و چشم هر گردشگر هنر دوست را مجذوب خود می کند. عسل، زردآلو، سیب و گیلاس از خوشمزه های شهر است که در سبد خرید مسافران و گردشگران به چشم می خورد.

    بهترین فصل سفر

    دیار تکاب از زمستان هایی سرد و تابستان هایی معتدل برخوردار است. یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به این شهر افسانه ای را دارید فصل بهار و تابستان بهترین زمان سفر به تکاب است تا از زیبایی های منطقه بیشترین بهره را ببرید و اوقات خوش و خاطره انگیزی را در کنار عزیزانتان تجربه کنید.