جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های ابهر- استان زنجان

    اقامتگاه بوم گردی های ابهر برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره ابهر- استان زنجان

    شهر ابهر مرکز شهرستان ابهر در استان زنجان قرار دارد و پس از شهر زنجان (مرکز استان) پرجمعیت ترین شهر استان زنجان می باشد. این شهر زیبا از شمال غربی با شهر زنجان، از شمال شرقی با شهر قزوین و از شرق با شهرستان تاکستان همسایه می باشد. نام ابهر در گذشته اوهر گفته می شده و بومیان منطقه نیز به آن اَبَر می گویند.

    رسومات کهن ابهری ها

    بومیان شهرستان ابهر همچون سایر ایرانی ها قبل از تحویل سال نو به خانه تکانی، خرید لباس، تهیه وسایل سفره هفت سین و شیرینی و آجیل برای عید نوروز می پردازند و همچنین ابهری ها آخرین چهارشنبه سال را جشن می گیرند و با دورهمی، شب نشینی و پریدن از روی آتش مراسم شادی چهارشنبه سوری را برگزار می کنند. جشن شب یلدا از مهم ترین مراسمات بومیان این خطه است که مردم در آخرین روز پاییز با رفتن به خانه ی بزرگترها و شنیدن قصه های کهن که نسل به نسل نقل شده طولانی ترین شب سال را سپری می کنند.

    سوغات و صنایع دستی

    شهرستان ابهر در زمینه کشاورزی بسیار معروف است و مرغوب ترین محصول این شهر نیز انگور می باشد و همچنین به دلیل کشت جو و گندم، به سرزمین زر خیز نیز شناخته می شود. نان روغنی (اردک)، سمنو، کشمش، شش انداز، چغور بغور، بوغدا آشی و خورشت آلوچه با مرغ نیز از دیگر خوراکی های خوش طعم و غذاهای محلی و لذیذ این سرزمین است. هنرهای دست ساز بومیان خوش سلیقه و هنرمند این خطه نیز شامل قالی بافی، جاجیم بافی و گلیم بافی می باشد.

    جاذبه های تاریخی، طبیعی و مذهبی ابهر

    شهرستان ابهر به دلیل بهره مندی از اماکن باستانی متعدد و طبیعت بکر و سرسبز یکی از مهم ترین و ارزشمندترین نقاط گردشگری استان زنجان به شمار می آید که همه ساله به ویژه در فصل بهار میزبان توریست های خارجی و گردشگران داخلی فراوانی می باشد. گنبد سلطانیه، مسجد جامع قروه، آرامگاه پیر احمد زهرنوش، تپه نور، چشمه علی بلاغی، روستای منحصر به فرد درسجین، موزه باستان شناسی ابهر، سد کینه ورس، آستان مقدس امامزاده زیدالکبیر، بقعه امامزاده اسماعیل، آبشار گله خانه (کله خانه)، معبد داش کسن، ابهررود و تپه باستانی قلعه تپه از مهم ترین و پرطرفدارترین جاذبه های گردشگری این شهرستان به شمار می آیند.

    مسجد جامع قروه معروف به مسجد جمعه از بناهای باستانی روستای قروه می باشد که در 15 کیلومتری جاده ابهر به تاکستان قرار دارد. این مسجد تاریخی با قدمت دو هزارسال یادگاری فاخر و ارزشمند از دوران سلجوقی می باشد که در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است.

    معبد داش کسن واقع در 15 کیلومتری سلطانیه و 5 کیلومتری روستای ویر از شاخص ترین آثار معماری صخره ای ایران است که قدمت آن به دوران ایلاخانی بازمی گردد. اصلی ترین ویژگی معماری منحصر به فرد این معبد باستانی که در نگاه اول خودنمایی می کند نقش برجسته ی دو اژدهاست که معمولا در معماری چینی استفاده می شود.

    چشمه علی بلاغی با ارتفاع هفتصد متری از سطح جاده در دامنه ملا داغی قرار گرفته است. آب این چشمه بسیار زلال، گوارا و خنک است و گفته می شود چشمه علی بلاغی در هر ثانیه 10 لیتر آبدهی می کند. در اطراف این چشمه غارهای متعددی نیز وجود دارد که مهم ترین آن غار چند صد متری زگیل می باشد.

    بهترین زمان سفر

    شهرستان ابهر در فصل های زمستان و پاییز آب و هوای سردی دارد بنابراین سفر در نیمه ی دوم سال پیشنهاد نمی شود. شرایط آب و هوایی در فصل های تابستان و بهار بسیار مطبوع و مطلوب می باشد و همچنین طبیعت ابهر نیز در نیمه ی اول سال چهره سبزتر و دلرباتری دارد.

    اگر اهل سفر هستید حتما اقامت در هتل های مدرن و خانه مسافرها را تجربه کرده اید بنابراین این بار یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی به شما اقامت در خانه های بومی و اقامتگاه های بوم گردی را پیشنهاد می کند تا علاوه بر بازدید از جاذبه های گردشگری از اقامت در خانه ای سنتی با فضایی روح نواز و دنج نهایت لذت را ببرید. سامانه رزرو آنلاین یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی زیباترین و پرطرفدارترین خانه بومی ها و اقامتگاه های سنتی را با بهترین قیمت و بیشترین تخفیف به مسافران عزیز معرفی می کند.