جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های کهک - استان قم

    شهرهای استان قم

    بوم گردی های شهرهای اطراف

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 1 اقامتگاه

    اقامتگاه های بوم گردی کهک برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره کهک - استان قم

    کهک یکی از شهرهای ییلاقی استان قم است که در فاصله 42 کیلومتری شهر قم (مرکز استان)، 122 کیلومتری دستجرد و 121 کیلومتری کاشان واقع شده است. این شهرستان از شمال با قم، از جنوب شرقی و شرق با کاشان و از جنوب غربی با شهرستان دلیجان همجوار می باشد. جالب است بدانید که در استان کویری قم، شهرستان کهک بسیار سرسبز بوده به طوری که اکثر مردمان شهرهای اطراف، این منطقه را برای تفریح و استراحت خود انتخاب می کنند. شهر کهک علاوه بر خوش آب و هوا بودن یکی از شهرهای تاریخی ایران به شمار می آید. کشاورزی یکی از شغل های رایج این منطقه است که از دیرباز در میان اهالی کهک رواج داشته است. یکی دیگر از شغل هایی که مردم کهک در آن تبحر خاصی دارند خیاطی است که در کنار کشاورزی به عنوان شغل دوم آنها به حساب می آید. باید بدانید که این شهرستان با وجود روستاهای سرسبز و فراوانی که دارد می تواند یکی از بهترین مناطق گردشگری استان قم به شمار آید. ساخت اقامتگاه ها، خانه های بومی و کویری اقامت در شهرستان کهک را بسیار راحت کرده است. روستاهای ورجان، شاه اسماعیل و وشنوه چند نمونه از روستاهای زیبای کهک هستند که دیدن آنها خالی از لطف نیست. مغزابه و پتله پلو دو نمونه از مشهورترین غذاهای محلی این منطقه است که می توانید از آنها میل نمایید.

    تاریخچه

    شهرستان کهک طبیبان زیادی را در خود پرورش داده به همین دلیل در گذشته به زادگاه طبیبان شهرت داشته است، از این رو مثلی در بین اهالی قم مشهور بوده که می گوید، هر کس آب کهک را بخورد طبیب می شود. مشهورترین خاندانی که شغل طبابت در آنها رواج داشته خاندان عربشاهی بوده است. در گذشته آوازه طبیبان شهر کهک به قدری پیچیده بود که در دارالخلافه تهران آنها را با نام حکیم قمی می شناختند. علاقه بیش از حد این مردمان به زادگاه خود باعث شده که بیشتر آنها در گورستان قدیمی همین شهرستان دفن شوند.

    صنایع دستی

    هنر و صنایع دستی در میان روستاییان شهرستان کهک طرفداران بسیاری دارد. مخصوصا روستاهای کرمجگان و صرم که در زمینه های ساخت زیورآلات، مروار بافی و چاقو سازی بسیار فعال هستند. مروار بافی نوعی حصیربافی است که با ساقه ها و ترکه های درخت بید بافته می شود. اگر به دنبال یک سوغاتی ارزشمند هستید می توانید از همین هنرهای زیبا که با دستان این مردمان ساخت و تولید می شوند خریداری نمایید.

    از خانه تاریخی ملاصدرا تا غار عجیب وشنوه کهک

    این شهرستان علاوه بر طبیعت زیبا و آب و هوای خوبی که دارد از لحاظ تاریخی نیز بسیار معروف است. خانه ملاصدرا یکی از آن مکان های تاریخی بوده که نقش پررنگی در جذب گردشگر به این منطقه داشته است.

    خانه حکیم ملاصدرا: این فیلسوف بزرگ قرن 11 هجری قمری بعد از آنکه از دست آزار و اذیت های متعصبان شهر شیراز به تنگ می آید به شهر کهک رفته و در آنجا به مدت 15 سال زندگی می کند. در حال حاضر خانه این حکیم بزرگ به یک مکان گردشگری تبدیل شده است. این ساختمان که قدمت آن به دوران صفویه می رسد در میان باغی بزرگ بنا شده است. سقف بلند و گنبدی شکل آن از ویژگی های بارز این بنا می باشد.

    غار وشنوه: این غار در فاصله 60 کیلومتری شهر کهک و در روستای وشنوه واقع شده است. سکوهای بزرگ و پشت سرهم آن که میان آنها دره های 20 متری فاصله انداخته است از ویژگی های بارز این غار به شمار می آید. طول این غار زیبا و مخوف 350 متر بوده و سنگ های بزرگ و رنگارنگ آن که به مانند آبشار در کنار هم قرار گرفته اند وجه تمایز این غار با دیگر غارهای ایران است.

    بهترین زمان سفر به شهرستان کهک

    سفر در فصل تابستان به شهرهای کویری سختی خود را دارد چرا که در این فصل هوا بسیار گرم می باشد. با این وجود طبیعت زیبا و رودخانه های موجود در شهرستان کهک این سختی و گرمای هوا را به حداقل رسانده است. شما می توانید هر چهار فصل سال به این منطقه سفر کنید و از بودن در آن لذت ببرید. با این حال فصل بهار و اوایل فصل پاییز می توانند بهترین زمان سفر به کهک باشند. برای دیدن فهرست اقامتگاه های بوم گردی شهرستان کهک می توانید به سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی، مراجعه کرده و بهترین اقامتگاه بوم گردی و خانه بومی را با قیمتی مقرون به صرفه رزرو نمایید.