جستجوی در تمامی مقاصد

    اقامتگاه بوم گردی های فسا برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره فسا - استان فارس

    شهر فسا مرکز شهرستان فسا و سومین شهر بزرگ استان فارس است. قدمت این شهر تاریخی به عصر هخامنشیان باز می گردد و به نام پسه یا پسا شهرت داشته است. شهرستان فسا از شمال با شهرستان استهبان و خرامه، از جنوب با شهرستان های زرین دشت و جهرم، از شرق با شهرستان استهبان و از غرب با شهرستان های جهرم و خفر همجوار می باشد. چنانچه قصد سفر به دیار فسا را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و خانه های بومی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آداب و رسوم مردمان دیار فسا

    بومیان دیار فسا همانند سایر هموطنان خود برای مناسب های مختلف آیین های ویژه ای دارند که میراث گذشتگان است و برای حفظ و ماندگار شدن آن می کوشند. در ادامه به معرفی و شرح مختصر برخی از این سنت ها می پردازیم:

    نوروز: یکی ازجالب ترین رسومات این شهر حجامت قبل از قبل از سال نو است. مردم این دیار بر این باورند که برای شروع کردن سال نو با سلامتی، قبل از تحویل سال باید حجامت کرد.

    شب یلدا: خانواده های شهر فسا بر سر سفره یلدای خود اسپند می گذارند و روی آتش می ریزند تا فضای محیط را معطر کنند و معتقدند افرادی که گرم مزاج هستند باید از انواع خنکی ها همانند هندوانه و افراد سرد مزاج از انواع گرمی ها مانند خرما استفاده نمایند.

    عطر و طعمی متفاوت در فسا

    یخنی، ته چین پلو، کباب بادمجان، حلیم بادمجان، کشک و بادمجان و روتاوه بخشی از غذاهای خوش عطر و طعم دیار فسا است که علاوه بر بومیان محلی به ذائقه گردشگران هم خوش آمده است و پیشنهاد می شود با سفر به فسا به سادگی از کنار آن نگذرید.

    جذاب ترین و برترین دیدنی های فسا

    رصدخانه، منطقه حفاظت شده میان جنگل، منطقه جنگلی بهشت کوثر، گردشگاه چهل چشمه، مسجد جامع، عمارت نقره خانه (عمارت محمدی)، تل ضحاک، تل نخودی، قمپ آتشکده، روستاهای تاریخی کچوییه، خورنگان و غیاث آباد از جاذبه های گردشگری شهر فسا است که هر کدام جذابیت های خاص خود را دارند. در ادامه به شرح مختصر برخی از این جذابیت ها می پردازیم:

    رصد خانه: آسمان فسا یکی از بهترین آسمان ها برای رصد کهکشان و سیری در شگفتی های آن است. شهرداری فسا این این امکان را برای عاشقان نجوم فراهم کرده است تا از این تفریح آسمانی لذت ببرند. 

    گردشگاه چهل چشمه: یکی از تفرجگاه های قدیمی شهر فسا که در دامنه کوه تودج قرار دارد. در ارتفاعات این منطقه انواع درختان بادام، پسته کوهی، ارژن و بنه به چشم می خورد و وجود این زیبایی ها سبب شده است علاوه بر اهالی فسا، گردشگران بسیاری را پذیرا باشد.

    مسجد جامع: بنایی تاریخی با قدمت 800 سال که در خیابان امام خمینی شهر قرار دارد و به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. 

    تل ضحاک: یکی از جاذبه های توریستی شهر فسا وجود تپه ای است که در نزدیکی آن قرار دارد و محققین و باستان شناسان معتقدند که تل بر آثار خشت و گل بنا شده است.

    قمپ آتشکده: یکی از گردشگاه های منطقه خرمن کوه شهرستان فسا است که به سبب وجود چشمه و تالاب پرورش ماهی زیبایی آن دو چندان است. اهالی منطقه این آتشکده را به قربانگاه می شناسند و آن را به طهمورث پادشاه پیشدادیان نسبت می دهند.

    هنر دست مردان و زنان هنرمند فسا و سوغات لذیذ این شهر

    مردان و زنان هنرمند و با سلیقه این دیار آثار متنوعی چون قالی بافی، گلیم بافی، قالیچه، گبه، حصیر، رویه گیوه و کوزه گری را به زیبایی هرچه تمام تر خلق می کنند که چشم هر بیننده ای مجذوب زیبایی آن می شود. نان فسایی (کماچ)، نان کنجدی، مسقطی و حلوا از شناخته شده ترین سوغات دیار فسا است که طرفداران بسیاری دارند.

    بهترین فصل سفر

    دیار فسا از آب و هوایی نیمه خشک و گرم برخوردار می باشد. یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به شهر فسا را دارید، فصل بهار و اواخر فصل تابستان بهترین زمان سفر به فسا است تا در کنار عزیزانتان از زیبایی های منطقه بهترین بهره را ببرید و اواقات خوش و ماندگاری را رقم بزنید.