جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های استان ایلام

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 18 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های ایلام برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره استان ایلام

    استان ایلام به مرکزیت شهرستان ایلام از استان های غربی ایران است که از شمال با استان کرمانشاه، از شرق با استان لرستان، از جنوب با استان خوزستان و از غرب با کشور عراق هم مرز است. این استان نیمه جنگلی و واقع در دل کوه های سربه فلک کشیده زاگرس شامل 11 شهرستان به نام های ایلام (مرکز استان)، دهلران، چرداول، ایوان، آبدانان، دره شهر، مهران، ملک شاهی، بدره، هلیلان و سیروان است.

    ایلام تنها استان کشور است که بیشترین مرز مشترک را با کشور عراق دارد و این سرزمین کهن دارای تمدن و تاریخی بسیار غنی است، وجود آثار باستانی متعدد و گورهای تاریخی و قدیمی مهر تاییدی بر این ادعاست.

    معماری و بافت سنتی اقامتگاه ها

    اقامتگاه های بوم گردی ایلام با توجه به موقعیت کوهستانی و نیمه جنگلی معمولا دارای حیاطی بزرگ و سرسبز با وجود انواع درختان و گل و گیاهان می باشد. اقامتگاه ها اغلب خانه هایی قدیمی با معماری کاملا سنتی و بومی هستند تا حس و حال زندگی در گذشته و حس نوستالوژیک آن دوران را به خوبی منتقل کنند. وجود سیاه چادرهای عشایری از منحصر به فردترین واحدهای اقامتی در این استان است که اقامت در آن تجربه ای بسیار لذت بخش، متفاوت و هیجان انگیز است.

    آداب و رسوم بومی

    مردمان ایلام همچون سایر هموطنان خود جشن ها و اعیاد مذهبی و باستانی را با شکوه و جلال برگزار می نمایند در این بین رسم هایی نیز وجود دارد که فقط مختص مردمان بومی استان ایلام می باشد. چمر نوای غم انگیزی ست که در سوگواری عزیزان از دست رفته نواخته می شود و با حضور زنان مویه خوان، شاعر و نوازنده ساز و دهل شروع می شود. در روز عاشورا نیز خانم ها روی شانه هایشان را گل می مالند که به رسم خره ال شو معروف است و به نشانه ی همدردی با حضرت فاطمه زهرا (س) انجام می دهند.

    سوغات و صنایع دستی

    همواره برگزاری نمایشگاه های هنرهای دستی و سوغات خوراکی از ویژه برنامه های استقبال از گردشگران در نظر گرفته می شود. حلوای بگل، نان ساجی، بژی برساق، نان پپگ، کله کنجدی، بنه، روغن حیوانی، عسل، نان گرده و شله کینه از لذیذترین خوراکی های محلی و سنتی استان ایلام می باشد. گلیم بافی، چیغ بافی، گیوه، سفالگری و نمدمالی از زیباترین هنرهای دستی بومیان خوش ذوق این دیار می باشد.

    مهم ترین و دیدنی ترین جاذبه های گردشگری

    استان ایلام به دلیل بهره مندی از انواع جاذبه های دیدنی به یکی از محبوب ترین قطب های گردشگری ایران تبدیل شده است که همواره میزبان تعداد زیادی توریست خارجی و گردشگر داخلی می باشد. تنگه رازیانه، گورستان چنار، رودخانه ی سیمره، تالاب سیاب درپوش، غار خفاش، دریاچه ی دوقلو، دژ میرغلام هاشمی، طاق شیرین و فرهاد، کوه قلاقیران، آبشار گچان، قلعه والی، تپه خرگوشان، آتشکده سیاهگل، آتشکده و تنگه بهرام چوبین، سنگ نوشته تخت خان و کاخ فلاحتی از جذاب ترین و پرطرفدارترین اماکن دیدنی و تفریحی این استان به شمار می آیند.

    تنگ بهرام چوبین نمونه ای بسیار زیبا از شاهکار طبیعت در شهرستان دره شهر می باشد. این منطقه طبیعی منحصر به فرد دره ای باریک و مرتفع است که در گذشته ها پناهگاه بهرام بوده است.

    دریاچه ی دوقلوی سیاه گاو در فاصله 35 کیلومتری شهرستان آبدانان قرار دارد. اطراف این دریاچه ی شگفت انگیز را دشت های وسیع و کوه های سربه فلک کشیده فراگرفته اند و پیشنهاد می شود فصل بهار به این منطقه خارق العاده سفر کنید تا از این مناظر طبیعی با چشم اندازه های بسیار زیبا نهایت لذت را ببرید.

    سیمره از بزرگ ترین و کهن ترین رودهای غرب ایران است که در میان بومیان به آب خشمگین معروف است. منطقه سیمره به دلیل برخورداری از طبیعتی سرسبز و آب و هوایی مطلوب محل مناسبی برای گشت و گذار و تفریح می باشد.

    بهترین فصل سفر

    استان ایلام موقعیتی کوهستانی دارد به همین دلیل فصل زمستان برای سفر توصیه نمی شود بنابراین بهترین زمان سفر از نظر شرایط آب و هوایی فصل بهار و اوایل پاییز می باشد.

    یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی به معرفی انواع اقامتگاه های بوم گردی، خانه های بومی و هتل های سنتی می پردازد. مسافران عزیز قبل از سفر با مراجعه به سایت یواسپیس می توانند اطلاعات کامل و جامعی از قبیل عکس ها، امکانات و قیمت هر بوم گردی به دست آورند و اقامتگاه مورد نظر خود را به صورت آنلاین رزرو نمایند