جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های ملارد - استان تهران

    • روستاهای ملارد - استان تهران

    اقامتگاه های بوم گردی ملارد برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره ملارد - استان تهران

    ملارد یکی از شهرستان های استان تهران است که در فاصله 45 کیلومتری تهران (مرکز استان) قرار گرفته است. شهرستان ملارد از جنوب با استان مرکزی، از شمال با استان البرز و از شرق با شهریار همسایه است. شهر مَلارد منطقه ای خوش آب و هوا همراه با باغ های سرسبز، درختان میوه متنوع و چشم انداز های طبیعی بسیار جذاب و دیدنی است که هر ساله پذیرای میهمانان و گردشگران بسیاری می باشد.

    آداب و رسوم کهن ملارد

    شهر ملارد دارای آداب، رسوم و فرهنگ دیرینه مخصوص به خود مانند آش باران، آینه بین و خواب دیدن می باشد که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم.

    آش باران: در زمان های دور که اکثر مردم به دامداری و کشاورزی مشغول بودند، هنگام خشکسالی و نیامدن باران خانم های ملاردی به اتفاق در نزدیک ترین خانه به مسجد محل گرد هم می آمدند و ملزومات آش را فراهم می کردند. بعد از آماده شدن آش به همراه روحانی محل به خواندن دعای باران مشغول می شدند و پس از خوردن آش هر یک از خانم ها ظرفی را پر آب کرده و به پشت بام مسجد می رفت و در حین آرزو برای بارش باران آن ظرف آب را کنار ناودان می ریخت تا مقداری از آن آب به زمین بریزد و دعایشان بر آورده شود.

    آینه بین: این رسم در زمان دزدی شدن از خانه ای برگزار می شد و طبق آن آینه بین را که عموما دوره گرد بود به خانه می آوردند و از او می خواستند که دزد را پیدا کند. آینه بین پس از زمزمه اوراد مخصوص، پسر بچه ای نا بالغ را رو به روی آینه می نشاند و از او می خواست تا به آینه نگاه کند و اعتقاد بر این بود که پسر بچه می تواند دزد را در آینه ببیند.

    خواب دیدن: ملاردی های قدیمی بر این باور بودند که اگر کسی در خواب مرغ و ماهی را در کنار هم ببیند، به فراوانی و ثروت دست پیدا خواهد کرد وحتی برای این خواب شعر هم می خواندند: کسی در خواب بیند مرغ و ماهی/ نمیرد تا ببیند پادشاهی.

    دیدنی ترین جاذبه های ملارد

    در این به بخش به معرفی برخی از مهم ترین جاذبه های شهر ملارد می پردازیم.

    امامزاده ابراهیم: بنا به باور بومیان این منطقه مدفن یکی از فرزندان امام هادی می باشد و مردم ملارد و روستا های اطراف برای آن اهمیت ویژه ای قائل هستند.

    قلعه محمود آباد: این بنا تاریخی که قدمت آن به دوره صفویه باز می گردد، در روستای محمود آباد از توابع دهستان اختر آباد قرار گرفته است و دارای چهار برج و چهارباروی چینه ای در چهار گوشه قلعه می باشد که به نظر می رسد در گذشته به عنوان برج های نگهبانی مورد استفاده قرار می گرفته است.

    امامزاده بی بی سکینه: مقبره متبرک این امامزاده در کیلومتر 18 غرب شهر ملارد واقع شده است. این بقعه مربوط به بی بی سکینه دختر امام موسی کاظم و خواهر گرامی امام رضا می باشد که در سال های اخیر طبق معماری اصیل اسلامی و با تزئینات کاشی کاری و آینه کاری بازسازی شده است.

    کوه کفترلو: این اثر تاریخی منحصر به فرد در فاصله 43 کیلومتری ملارد جای دارد و با نقوش حکاکی شده بر دیواره های خود، هنر پیشینیان را به خوبی به تصویر می کشد. نقوش صخره ای کوه کفترلو که شامل منحنی، امواج، اشکال حیوانی و انسانی می باشد در حدود 4500 سال قدمت دارند.

    شهر بازی بازینو: این مجتمع تفریحی که در هفت طبقه ساخته شده است، دارای بروز تربن و هیجان انگیز ترین دستگاه های بازی روز دنیا است و محلی مناسب جهت گذراندن اوقات فراغت می باشد. ازجمله تفریحات مجموعه بازینو می توان به بولینگ، پینت بال، هاکی، بیلیارد و پیست ماشین سواری اشاه کرد.

    بهترین فصل سفر

    با توجه به اقلیم این منطقه، ملارد دارای زمستان های سرد و تابستان های معتدل است، از این رو بهترین زمان سفر به این شهر اوایل فروردین تا تیر ماه می باشد. اگر به دنبال محلی دنج و امن برای اقامت خود در طول سفر به ملارد می گردید، می توانید فهرست اقامتگاه های بوم گردی، خانه های بومی و هتل های سنتی ملارد را در یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی، مشاهده نموده و نسبت به رزرو مقرون به صرفه اقامتگاه بوم گردی مورد نظر خود اقدام نمایید.