جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های کوهسار - ساوجبلاغ

    شهرهای ساوجبلاغ

    بوم گردی های شهرهای اطراف

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 0 اقامتگاه

    نتیجه ای برای این جستجو وجود ندارد.

    برای یافتن نتایج بیشتر فیلترها را حذف کنید.

    • روستاهای کوهسار - ساوجبلاغ

    اقامتگاه بوم گردی های کوهسار برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره کوهسار - ساوجبلاغ

    کوهسار از شهرهای تابعه ی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز است که در فاصله ی 13 کیلومتری ساوجبلاغ، 26 کیلومتری کرج (مرکز استان) و 46 کیلومتری شهر تهران قرار دارد. این شهر در سال 1384 از ادغام روستاهای چندار و قلعه سلیمان خانی تشکیل شده است و در حدود 22 هزار نفر جمعیت دارد. آب و هوای معتدل کوهستانی شهر کوهسار در کنار باغ های میوه فراوان، رودخانه هایی چون رودخانه کردان در شرق این منطقه و رودخانه های فصلی در غرب آن، سبب شده است که این شهر در میان پایتخت نشینان بسیار محبوب باشد. گیاهان دارویی مانند استوخدوس، آویشن کوهی، چای کوهی، والک، ترشک و پنیرک در کنار میوه هایی مانند گیلاس، توت، آلبالو و گردو بهترین سوغاتی های کوهسار هستند که می توانید برای دوستان و آشنایان خود به ارمغان ببرید.

    آداب و رسوم ماه رمضان

    ماه مبارک رمضان در میان اهالی کوهسار بسیار مورد احترام است و قبل از فرا رسیدن این ماه به غبار روبی مساجد و حسینیه ها می پردازند. باتوجه به اینکه خانه های شهر بسیار نزدیک به هم ساخته شده اند، در زمان طبخ غذا برای افطار رایحه ی غذا در کوچه ها پخش می شود. از این رو در آئین هَمچه کاسه، کدبانوی هر خانه کاسه ای از آش یا خوراکی خود را در سینی بزرگ مسی قرار داده و به خانه ی همسایگان می فرستد. در گذشته جوانان کوهساری در شب های قدر و ایام ضربت خوردن حضرت علی (ع) در بالای پرچین ها شمع روشن می کردند و با حرکت گروهی در زیر نور شمع ها، به عزاداری و سوگواری می پرداختند. هِلنگو آئین سوگ و سینه زنی دسته جمعی در محرم و شب های قدر است، در این مراسم افراد در کنار هم و به صورت دایره ای دور تا دور مسجد می ایستند. عزاداران با دست چپ به شال یا کمربند نفر کناری خود چنگ می زنند و با دست راست با تکانه های موزون و هماهنگ مشغول به سینه زنی می شوند.

    جاذبه های طبیعی و تاریخی

    گنج تپه، سیاه تپه، تنگه اندرسم، آبشار سیرود، برج مقبره کردان، امام زاده عبدالله و صالح، امام زاده موسی (ع)، تنگه اندرسم و پل بانو صحرا در دو کیلومتری روستای کردان و متعلق به دوران صفویه از زیباترین جاذبه های گردشگری و تاریخی شهر کوهسار ساوجبلاغ هستند.

    آبشار سیرود: یکی از چشمه ها و آبشارهای زیبای این منطقه است که در 25 کیلومتری شمالی ترین قسمت کوهسار قرار دارد. رودخانه ی سیرود در جهت شمال به جنوب از کوه های پلنگ دره و آخرک سرچشمه می گیرد و در بخش های مختلفی از کوه های صخره ای اطراف روستا فرو می ریزد و به صورت آبشارهای کوچک دیده می شود.

    برج کردان: مقبره ی امام زاده حسین (ع) در نزدیکی روستای کردان و در فاصله ی شش کیلومتری شهر کوهسار، با نمایی آجری و پلانی خورشیدی شکل و مدور ساخته شده است. این بنای شش متری متعلق به دوره ی سلجوقیان بوده و بر روی سکویی دایره ای به قطر هشت متر قرار دارد. درختان کهنسال توت و چنار در داخل محوطه و جوی های آبی که در جاده ی زیبای منتهی به امام زاده جاری هستند، از جاذبه های طبیعی این اثر تاریخی می باشند.

    تنگه اندرسم (اندرس): این تنگه از مناطق بسیار زیبا و دلنشین کوهسار است که شامل آبشارهای 90 متری، هفت چشمه، غارهای تاریخی هفت مراد و تفریحگاه های بسیاری می باشد. غار یخ مراد در نزدیکی روستای کهنه و در مسیری بسیار هیجان انگیز واقع شده است که چندین چشمه ی آب یخ زده در اطراف آن به چشم می خورد.

    بهترین فصل سفر به کوهسار

    این شهر در منطقه ای کوهستانی قرار دارد و در هر فصل زیبایی های مخصوص خود را دارد، بهار و تابستان بهترین زمان سفر به کوهسار از نظر آّب و هوایی است و در فصل پاییز باغ های میوه و مناطق سرسبز اطراف شهر با رنگ های قرمز و زرد مناظر چشم نوازی را پدید می آورند. شما می توانید فهرست اقامتگاه های بوم گردی، خانه های بومی و محلی کوهسار را در یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی، مشاهده کرده و برای رزرو آسان و مقرون به صرفه این اقامتگاه ها اقدام کنید تا با گذراندن شبی در دل طبیعت لحظات خوش و آرامی را تجربه کنید.