جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 26 اقامتگاه

    اقامتگاه‌ بوم گردی های رامسر برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره رامسر-استان مازندران

    رامسر آخرین شهر استان مازندران است که در غرب استان و در مجاورت دریای خزر قرار دارد و علاوه بر دریا با کوه های البرز و شهرهای تنکابن و چابکسر همسایه می باشد. شهرستان رامسر به دلیل داشتن آب و هوای معتدل، طبیعت بکر و چشم اندازهای حیرت آور به عروس شهرهای ایران معروف است و در تمام فصول سال میزبان گردشگران داخلی و خارجی فراوانی ست.

    ویژگی های شهری و نوع معماری

    نوع معماری و سبک اقامتگاه های بوم گردی هر منطقه تاثیر گرفته از اقلیم  و شرایط جغرافیایی آن است. در رامسر نیز اکثر خانه های بومی و اقامتگاه ها با سقف شیروانی و حیاط بزرگ و پر ازگل در دل طبیعت سرسبز و خوش آب و هوا قرار دارند که طبیعت بکر و روح نواز آن میزبان آرامش گردشگران عزیز می باشد.

    فرهنگ و رسومات بومی

    رامسری ها مانند سایر ایرانی ها در هر مراسمی آئین خاص خود را دارند و نوروزماه، جشن شب یلدا، چاه برف، باران خوانی، آفتاب خواهی، دندان سری،  چهارشنبه سوری و ... از جمله آئین های ویژه ی بومیان رامسر است. پانزده رو قبل از سال نو یک گروه موسیقی (نوروز خوان به همراه نوازنده سازهای محلی و بارکش) به روستاها می روند و با خواندن ترانه های محلی و بومی نوید آمدن بهار را می دهند که این رسم مهم و قدیمی به نوروزماه معروف است. چاه برف یا ورف چال رسم دیگری ست که در یک روز جمعه از نیمه اول اردیبهشت ماه مردهای روستا به دامنه کوه دماوند می روند و باقیمانده برف های زمستان سال قبل را پس از جمع آوری داخل چاهی می ریزند تا در تابستان با کم آبی مواجه نشوند.

    پوشش محلی زنان و مردان رامسر مانند سایر مازنی هاست، چادر، چاقچور، روبند، شلیته و نیم ساق تشکیل دهنده لباس خانم ها و جومه، قبا، کلاه نمدی و گیوه تشکیل دهنده لباس آقایان این منطقه می باشد.

    هنرهای دستی فوق العاده و سوغات لذیذ

    طعم لذیذ انواع ترشیجات از بهترین و کم نظیرترین خوردنی های شهرهای شمالی کشور و رامسر می باشد، عسل کوهی، لبنیات محلی، رشته برشته و کماج از دیگر سوغات خوراکی این شهر هستند. رامسری های خوش ذوق و هنرمند صنایع دستی همچون حصیربافی، قالی بافی، گلیم بافی، سوزن دوزی، چوقا و موج بافی تولید می کنند.

    مهم ترین جاذبه های گردشگری سرزمین بهشتی رامسر

    رامسر به دلیل قرارگرفتن در میان جنگل های انبوه، دریا و رشته کوه های سر به فلک کشیده همچون تکه ای از بهشت از چشم اندازهای بی نظیر و بکری برخوردار است. موزه عاج و کاخ مرمر، منطقه ییلاقی جواهرده و گرسماسر، آب گرم سادات محله، دریاچه قو، روستای گردشگری جنت رودبار، موزه مردم شناسی و تاریخ طبیعی، قلعه مارکوه، مسیر زیبا و حیرت آور تله کابین رامسر، غار یاغی لوکا و گرگر لوکا، بوستان جنگلی صفارود، سد میجران، جنگل دالخانی، آبشار ایج و سیاسرت و ازارک از مهم ترین و دیدنی ترین جاذبه های تاریخی و طبیعی این منطقه هستند.

    کاخ مرمر رامسر با مساحت 60 هکتار از ارزشمندترین یادگاری های دوران پهلوی است که در گذشته محل اقامت و استراحت خانواده سلطنتی بوده است. این کاخ با نام های دیگری همچون کاخ سلطنتی، باغ رامسر، تماشاگه خزر، کاخ موزه مرمر و موزه کاخ رامسر شناخته می شود.

    دهکده جواهرده در 28 کیلومتری رامسر به دلیل طبیعت بکر و آب و هوای بسیار مطلوب از رویایی ترین و زیباترین مناطق ییلاقی این شهر است که همواره در تمام فصول سال میزبان طبیعت دوستان و گردشگران فراوانی می باشد.

    تله کابین رامسر با ارتفاع 700 متر از سطح زمین تنها تله کابین در خاورمیانه است که مسیر جنگل، ساحل و دریا را طی می کند. وجود انواع وسایل بازی، واحدهای اقامتی و پذیرایی هچون کلبه، آلاچیق و سوئیت اینجا را به یکی از بهترین و پرطرفدارترین مجموعه های تفریحی و رفاهی رامسر تبدیل کرده است.

    بهترین فصل سفر

    همانطور که می دانید اکثر شهرهای شمالی ایران زمستان هایی پر برف و سرد و تابستان های گرم و شرجی دارد بنابراین اوایل فصل های پاییز و بهار بهترین زمان سفر از نظر شرایط آب و هوایی می باشد.

    طبیعت دوستان و گردشگران عزیز چنانچه قصد سفر به رامسر عروس شهرهای ایران را دارند پیش از سفر با مراجعه به سایت یواسپیس می توانند اقامتگاه بوم گردی و خانه بومی مورد نظر خود را به صورت آنلاین رزرو نمایند. یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی پرطرفدارترین بوم گردی ها را با تضمین بهترین قیمت و بیشترین تخفیف در اختیار مسافران عزیز قرار می دهد.