جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های کلیبر - آذربایجان شرقی

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 6 اقامتگاه

    • روستاهای کلیبر - آذربایجان شرقی

    اقامتگاه های بوم گردی کلیبر برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره کلیبر - آذربایجان شرقی

    شهر کلیبر مرکز شهرستان کلیبر و یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی است که در نوشته های تاریخی به نام بذ یا بذین هم شناخته می شود. شهرستان کلیبر با شهرستان های خدا آفرین، ورزقان، اهر و هوراند استان همجوار می باشد. چنانچه قصد سفر کلیبر را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آداب و رسوم ارزشمند بومیان کلیبر

    پوشش: لباس محلی و رنگارنگ دیار کلیبر برای بانوان شامل سرپوش، چارقد گل دار، پیشانی بند، پیراهن و روپوش چاک دار و برای مردان دوز ملی آرغالیخ است که بیشتر در جشن ها و رقص های محلی مورد استفاده قرار می گیرد. 

    شب یلدا: شب یلدا که طولانی ترین شب سال محسوب می شود با شب نشینی فامیلی یا دوستانه همراه است. در این شب به یاد ماندنی انواع میوه های زمستانی استفاده می شود و در کنار آن پخت برنج سفید را دارند و معتقدند باعث سفید روزی و نیک بختی در زمستان سرد و سیاه می شود. 

    ماه رمضان: ماه مبارک رمضان یکی از مناسبت های مذهبی مسلمانان است که در هر شهر ایران رنگ و بوی خاص خود را دارد. یکی از سنت های قدیمی این شهر تهیه شیرینی نزیه و ختایی است. شیرینی نزیه نوعی شیرینی مغزدار است که چند روز مانده به ماه رمضان توسط بانوان آذری تهیه می شود.

    نوروز: عیدی باستانی که در کلیبر هم با رسوماتی چون خانه تکانی، سبزی انداختن، تهیه لباس نو، سمنو پزان و رفتن بر سر مزار گذشتگان همراه است و شور و شوق زیادی را در میان مردمان شهر به پا می کند. 

    طعمی متفاوت و به یادماندنی در کلیبر

     خورشت هویج، دلمه کلم پیچ، شوربای تره و کوفته از غذاهای خوش رنگ و لعاب و پرطرفدار کلیبر است که با سفر به این دیار نباید به سادگی از آن گذشت.

    گشتی در بهشت گمشده آذربایجان

    کلیبر را بهشت گمشده آذربایجان می خوانند که دنیایی از زیبایی و شگفتی است. قلعه بابک، قلعه پیغام، قلعه پشتو، قلعه آوارسین، مسجد جامع و حمام شاه عباسی، کلیسای استپانوس، آق بوش (برج سفید)، پارک جنگلی مکیدی، پارک ملی ارسباران، روستای هجراندوست، منطقه حفاظت شده آینالو، آبگرم قلعه کندی، چشمه ثریا، دشت گل و ییلاق ایل بسطاملو تنها بخشی از شگفتی های چشم نواز دیار کلیبر است. در ادامه به شرح مختصر برخی از این دیدنی های زیبا می پردازیم:     

    قلعه بابک: دژ بابک یا بذ یکی از جاذبه های تاریخی متعلق به عصر ساسانیان است که در فاصله 3 کیلومتری شهر کلیبر واقع شده است و محل زندگی و مبارزه بابک خرمدین از شناخته شده ترین سرداران ایرانی بوده است.

    حمام شاه عباسی: حمامی تاریخی که به دستور شاه عباس همزمان با ساخت مسجد جامع در رو به روی آن بنا شد و تنها گنبدی از آن به چشم می خورد که به منزله نورگیر حمام می باشد.

    پارک ملی ارسباران: یکی از پارک های ملی ایران است که در شهرستان کلیبر و خدا آفرین قرار دارد و به سبب برخورداری از تنوع جانوری و گیاهی به یکی از چشم نوازترین و دیدنی ترین مناطق گردشگری ایران تبدیل شده است.

    آبگرم قلعه کندی: به سبب قرار گیری در منطقه جنگلی ارسباران و خاصیت های درمانی که دارد گردشگران داخلی و خارجی بسیاری را مجذوب خود می کند.

    هنر دست زنان و مردان هنرمند کلیبر و سوغات خوشمزه شهر

    ورنی بافی یکی از صنایع شناخته شده کلیبر است که بیشتر توسط عشایر هنرمند منطقه به زیباترین و بهترین شکل ممکن خلق می شود و چشم هر بیننده ای را مجذوب خود می کند. انار، زغال اخته و فراورده های آن مثل ترشی، شربت و لواشک از خوشمزه ترین سوغات شهر است که در میان گردشگران طرفداران بسیاری دارد. 

    بهترین فصل سفر

    کلیبر از آب و هوای سرد و کوهستانی برخوردار است به همین سبب یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به دیار زیبای کلیبر را دارید فصل بهار و تابستان بهترین زمان سفر به این شهر است تا از آب و هوای خوش و طبیعت منطقه بهترین بهره را ببرید و اوقات خوش و ماندگاری را در کنار عزیزانتان رقم بزنید.