جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 1 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های کیاسر برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره کیاسر - استان مازندران

    کیاسر یکی از شهر های سرسبز و خوش آب و هوای استان مازندران و مرکز منطقه چهاردانگه شهرستان ساری است که در فاصله ۷۱ کیلومتری از شهر ساری (مرکز استان) قرار دارد. این شهر از هر سمت در میان کوه قرار دارد اما از سمت شمال غربی به دشت کیاسر منتهی می شود که تنها مسیر دسترسی به این شهر است. گویش محلی مردم کیاسَر (kiasar) به زبان فارسی و مازندرانی است. اگر به دنبال مکانی برای فرار از شلوغی ها هستید، می توانید به کیاسر زیبا سفر کنید تا به دور از روزمرگی ها سفر خاطره انگیزی را تجربه کنید. سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و امکان رزرو آنلاین کلبه ها و هتل های سنتی کیاسر، متفاوت ترین و زیباترین بوم گردی ها و خانه بومی ها را با بهترین قیمت به شما معرفی می کند.

    دیدنی ترین جاذبه های گردشگری کیاسر

    پیوند کوهستان، جنگل، آبشارها و روستاهای ییلاقی این منطقه را به مکانی بی نظیر تبدیل کرده است. همه روزه طبیعت دوستان بی شماری برای لذت بردن از این آب و هوا و مناظر بی نظیر راهی این شهر می شوند.

    مناطق ییلاقی کیاسر، آبشار بندگاه، آبشار کارنام، روستای مال خواست (ابیانه مازندران)، روستای بالاده آبشار نوک پشت، روستای اروست، روستای جمال الدین گلا، دریاچه الندان، آبشار امدوا (جلنگ جلینگ)، تپه تاریخی ترکام، امام زاده ابن عباس، امام زاده میرعماد الدین، چشمه های رنگارنگ آب معدنی بابا سورت و آبشار کارنام از شناخته ترین جاذبه های گردشگری این شهر است.

    پارک ملی کیاسر: این منطقه پناهگاه حیوانات حیات وحش است و با آب و هوای معتدل و نیمه مرطوب خود دارای اراضی مرتعی و رویشگاه گونه های مختلف گون، بلوط و سرخدار می باشد. جنگل های هیرکانی، تنوع گیاهی و جانوری و آب و هوای بی نظیر، موجب رونق گردشگری در این پارک ملی شده است.  

    دریاچه الندان در دهستان چهاردانگه: این دریاچه (آببندان پله ازنی) در نزدیکی روستای ازنی از توابع بخش چهاردانگه شهرستان ساری قرار دارد. در اطراف این دریاچه، مرغابی های وحشی، درختچه‌های ازگیل و ولیک قرار دارد که با طبیعت بی نظیری که در اطراف آن قرار دارد به مکانی بی نظیر برای طبیعت دوستان تبدیل شده است.

    آبشار امدوا: این آبشار که به جلنگ جلینگ معروف است در شرق روستای تیلک قرار دارد. این منطقه دارای آب و هوای سرد و کوهستانی است و بارش برف بر بلندای کوه های این منطقه تا اواخر خرداد ماه باقی می ماند. در فصل بهار اطراف این منطقه سرشار از عطر گل ها می شود و با تنوع گل های رنگارنگ و زیبا منظره ای بی نظیر ایجاد می کند.

    پلاخور سنتی دیرینه در کیاسر

    آیین سنتی پلاخور: همه ساله در دهه اول محرم، مردم کیاسر آیین پلاخور را برگزار می کنند. در این مراسم، غذاهای نذری در دیگ های ۱۰مِنِ پَج یا 12مِنِ پَج که با عشق و ارادت به اباعبدالله طبخ شده است بین مردم توزیع می شود. این آیین، قدمت 500 ساله دارد و  به عنوان یک رویداد سنتی ثبت ملی شده است.

    مراسم شیلان (طلب باران): در این مراسم، زنان، مواد تهیه آش را فراهم کرده و در مکان مقدسی جمع می شوند و به دعا می پردازند. بعد از سرو آش، مراسم به پایان می رسد. طبق اعتقاد مردم این دیار در انتهای مراسم، اعمالی همچون زدن پایه منبر در آب و یا ریختن آب بر روی فرد سید نیز انجام می شود.

    از دیگر آداب و رسوم سنتی این شهر می توان آفتاب خواهی، گهواره بندی، ظل بیتن (ماه و خورشید گرفتگی)، دندون سری، اره گیرون، عاروسی، حناونه شو و زن مار سلام را نام برد.

    از آغوزتون های لذیذ تا لاک تراشی های چشم نواز

    آغوزنون: از جمله شیرینی های بسیار خوشمزه این شهر است که در جشن های مازنی کنار دیگر تنقلات و شیرینی ها از میهمان پذیرایی می شود. از دیگر خوراکی های معروف این شهر می توان به کوکی، کلوچه، آب دندون، پشت زیک، رشته به رشته، قماق، نان قتلمه، اسبه حلوا و کماچ اشاره کرد.

    لاک تراشی: به وسایل چوبی که از تراش چوب درختان تهیه می شود، لاک تراشی می گویند. این هنر در مناطق جنگلی بسیار پر رونق است. علاوه بر لاک تراشی، حصیربافی، صنایع چوبی، نمدمالی، پارچه بافی، موج بافی و چنته نیز در کیاسر رونق فراوانی دارد.

    بهترین فصل سفر

     کیاسر با آب و هوایی کوهستانی دارای تابستان هایی معتدل و زمستان هایی بسيار سرد است. با توجه به شرایط آب و هوایی این شهر ما به شما پیشنهاد می کنیم فصل بهار و تابستان را برای سفر به این مکان بی نظیر انتخاب کنید.