جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 10 اقامتگاه

    • روستاهای لنگرود - استان گیلان

    اقامتگاه بوم گردی های لنگرود برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره لنگرود - استان گیلان

    لنگرود یکی از شهرستان های استان گیلان می باشد. این شهرستان در شرق استان گیلان واقع شده و از شمال به دریای خزر، از شرق به شهرستان املش و رودسر، از غرب به شهرستان لاهیجان و از جنوب به شهرستان سیاهکل محدود می شود. فاصله لنگرود تا رشت (مرکز استان)، 60 کیلومتر است. شهرستان لنگرود در فاصله 10 کیلومتری دریای خزر و بر روی جلگه ای سرسبز قرار دارد. چنانچه قصد طبیعت گردی دارید، یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و همچنین رزرو آنلاین خانه بومی و یا اقامتگاه سنتی بومی، به شما کمک می کند تا از طبیعت دل نشین لنگرود که همواره گردشگران زیادی را محو تماشای خود می کند، لذت ببرید.

    رسوم خاص مردم لنگرود

    عروس گوله، گل گل چهارشنبه، فالگوش ایستادن، قاشق زنی، شال اندازی، نوروزخوانی و سیزده ی سال از جمله آداب و رسوم کهن مردم لنگرود به شمار می رود که برای مخاطب بسیار جذاب و شنیدنی است. در ادامه به شرح برخی از خاص ترین رسوم لنگرودی ها می پردازیم:

    عروس گوله: نمایش عروس گوله از مراسم قبل فرارسیدن سال نو به شمار می آید. این نمایش همراه با آواز ریتمیک دارای مفاهیم اخلاقی و آئینی خاصی است. بازیگران این نمایش معمولا سه نفر هستند که با عنوان غول، پیربابو و نازخانم ایفای نقش می کنند. نقش نازخانم را معمولاً پسر جوانی که لباس زنانه پوشیده، اجرا می کند. پیربابو نقش پیرمردی است که بر سر تصاحب نازخانم با غول که هیبتی عجیب دارد، به بحث و جدل می پردازد. این گروه به منازل مختلف رفته و به ایفای نقش می پردازند و با آرزوی سالی پربرکت برای صاحبخانه از او هدایایی دریافت می کنند.

    شال اندازی: در مناطق روستایی کوهستانی، شال اندازی از رسوم شایع چهارشنبه سوری است و گاه حالت نوعی خواستگاری از دختر صاحبخانه را دارد. معمولاً به گوشه شال ایشان مقداری آجیل و شیرینی به عنوان هدیه بسته می شد و شال اندازان بدون مشخص کردن هویت خود به خانه فرد دیگر می رفتند.

    جاذبه های دل نشین و طبیعت بکر لنگرود

    لنگرود مانند یک نگین زیبا و چشم نواز در بین کوه و دریا قرار گرفته است. از ساحل زیبای چمخاله گرفته تا ارتفاعات دل انگیز و کوه های اطراف، شهر لنگرود را به یکی از جاذبه های گردشگری استان گیلان تبدیل کرده است. ساحل چمخاله، بام لنگرود، دریاچه کومله، ارتفاعات لیلا کوه، عطا کوه، تالاب چاف، تالاب کیا کلایه، خانه منجم باشی، پل خشتی لنگرود، مسجد جامع شهر لنگرود، بقعه دوازده امام و آبشار ماهی مشو از جمله دیدنی های زیبای لنگرود به شمار می آید که در ادامه برخی از آن ها را شرح می  دهیم:

    ساحل چمخاله: این ساحل زیبا با امکانات تفریحی جذاب در کنار رودخانه این شهر، لذتی وصف ناشدنی را از اقامت در چمخاله برای شما به ارمغان می آورد.

    بام لنگرود: از مشخصه های بام لنگرود، سرسبزی و آب و هوای بکر آن است. گردشگرانی که می خواهند زیبایی های بخش کومله، لنگرود، روستاهای اطراف، باغ ها و حتی شهر شلمان و چمخاله را از بلندای شهر مشاهده کنند، معمولاً بازدید از بام لنگرود را از دست نمی دهند.  

    دریاچه کومله: این دریاچه از سه آبگیر تشکیل شده است و در جنوب روستای کومله واقع در چهار کیلومتری جنوب شرقی شهرستان لنگرود قرار دارد. در نزدیکی دریاچه امکانات تفریحی از قبیل قایق سواری و رستوران فراهم شده است.

    هنر دست استادکاران لنگرود و سوغات لنگرود

    در این شهر زیبا هنرمندان آثار زیبایی خلق می کنند. چادر شب بافی، حصیربافی، تفنگ سازی، رومیزی ترمه، لوازم برنجی و برنزی، تولید لوازم چوبی از جمله صنایع دستی لنگرود به شمار می آیند. سوغات عمده شهرستان لنگرود، چای و کلوچه محلی می باشد. کلوچه های محلی شهر لنگرود نیز بسیار خوشمزه و لذیذ می باشند که می توان به عنوان سوغات به دوستان خود هدیه داد.

    خوش طعم ترین غذاهای محلی لنگرود

    ترش تره، خورشت هل، کال کباب، سرج قاتوق، خورشت انار واویج، آش ترش، دل دکونه (به معنای کوفته بادمجان)، کوکوی باقالی و اسفناج قلیه از مهم ترین غذاهای سنتی لنگرود به شمار می آید که طعم بی نظیر آن را می توانید در خانه بومی ها و اقامتگاه های سنتی لنگرود بچشید.

    مناسب ترین زمان سفر

    اوایل بهار شهر لنگرود، آب و هوایی دل انگیز دارد و می توانید با اقامت در خانه های بومی و اقامتگاه های بوم گردی، سفری لذت بخش را تجربه کرده و به طبیعت گردی در جنگل های سرسبز لنگرود بپردازید.