جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های استان سیستان و بلوچستان

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 18 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های سیستان و بلوچستان- زاهدان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره استان سیستان و بلوچستان

    استان سیستان و بلوچستان به مرکزیت شهرستان زاهدان در جنوب شرقی ایران واقع شده است و پهناورترین استان ایران پس از استان کرمان می باشد. سیستان و بلوچستان از شمال به استان خراسان جنوبی، از شرق و شمال شرقی به ترتیب به کشورهای پاکستان و افغانستان، از غرب به استان کرمان و از جنوب به دریای عمان محدود می شود. استان سیستان و بلوچستان 23 شهرستان به نام های زاهدان (مرکز استان)، زابل، ایرانشهر، بندر چابهار، سراوان، خاش، بندر کنارک، نیکشهر، راسک، سیب و سوران، هیرمند، میرجاوه، دلگان، بمپور، زهک، تفتان، دشتیاری، سرباز، قصرقند، نیمروز، فروج، هامون و مهرستان دارد.

    سیستان و بلوچستان یکی از استان های قدیمی و تاریخی ایران است که جاذبه های باستانی، طبیعی  و مذهبی متعددی دارد که برخی از آن ها تا حدودی هنوز ناشناخته باقی مانده اند. این استان زیبا دارای اماکن گردشگری خیال انگیزی ست که چشم هر بیننده ای را محسور خود می کند و هرگز از دیدن از آن پشیمان نخواهید شد.
    یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی به تمامی گردشگران و مسافران عزیز پیشنهاد می کند در اولین فرصت استان جذاب سیستان و بلوچستان را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب نمایند زیرا در این استان زیبا و دیدنی علاوه بر اماکن گردشگری متعدد، انواع واحدهای اقامتی همچون خانه بومی، چادر عشایری و کلبه ساحلی وجود دارد که اقامت در هر کدام تجربه متفاوت و لذت بخشی دارد. مسافران گرامی قبل از سفر با مراجعه به سامانه یواسپیس و مشاهده اطلاعات کامل و جامع هر بوم گردی می توانند اقامتگاه مورد نظر خود را به صورت آنلاین رزرو نمایند.

    ویژگی های شهری و نوع معماری

    سبک و نوع معماری اقامتگاه در هر جایی با توجه به اقلیم و شرایط جغرافیایی آن منطقه ساخته می شود. بوم گردی ها در استان سیستان و بلوچستان به صورت خانه های قدیمی و بومی و یا کلبه های ساحلی با معماری منحصر به فرد می باشند، اقامت در این کلبه های سنتی تجربه ای جذاب و دلنشین به همراه دارد.

    آداب و رسومات بومی

    سیستان و بلوچستان مانند هر استان دیگری دارای فرهنگ و آداب رسوم خاصی است که ریشه در باورها و اعتقادات بومیان آن منطقه دارد. عید قربان برای بومیان این استان از اهمیت ویژه برخوردار است آنها در این روز لباس نو به تن می کنند و در محل عیدگاه شتری را قربانی و گوشت آن را بین نیازمندان و مستمندان تقسیم می کنند. بربند مال نیز رسمی بومی ست که قبل از ازدواج دختر و پسر هر 2 خانواده نزدیکان و بزرگان فامیل را دعوت می کنند و به موضوع تعیین مهریه می پردازند.

    صنایع دستی و سوغات خوراکی

    خرید صنایع دستی بهترین و خاطره انگیزترین یادگاری ست که می توان از هر سفر داشت، هنرهای دستی بومیان خوش ذوق این استان شامل سوزن زنی، سیاه دوزی، پریوار دوزی، خامه دوزی، سکه و آیینه دوزی، حصیربافی، سفالگری، قالی و گلیم بافی، نمد مالی، پلاس بافی و خراطی می شود. از جمله سوغات لذیذ و خوش طعم این استان هم می توان به انواع ادویه که معروف ترین آن ها آچار هست، چای سرخ، کلوچه خرمایی و لندو (نوعی شیرینی) اشاره کرد.

    اماکن توریستی و گردشگری سیستان و بلوچستان

    سیستان و بلوچستان سرزمینی بکر و ناشناخته است که جاذبه های تاریخی و دیدنی آن به قدری زیاد است که باید زمان زیادی برای بازدید از همه ی این آثار فاخر باستانی و طبیعی در نظر گرفت. شهر سوخته، قلعه سرباز، گل افشان (فواره های گلی)، غار گواتامک، قلعه رستم، گورستان اسپیدژ، قلعه رامرود، قلعه سام، غار صداکی، قلعه قصرقند، آسیاب بادی مچی، دهانه غلامان، جنگل حرا چابهار، غار و آبشار لادیز، ساختمان قدیمی تلگرافخانه، قلعه ناصری، قلعه تفتان، آبشار پالیزوک، کوه های منیاتوری (مریخی)، قلعه سه کوهه، تالاب لیپار، قلعه پرتغالی های تیس، منطقه تفریحی دریابزرگ و روستای منحصر به فرد درک از مهم ترین و دیدنی ترین جاذبه های گردشگری این دیار کهن به شمار می آیند.

    شهر سوخته میراثی ارزشمند با قدمت چندین هزارسال است که در 45 کیلومتری شهرستان زابل واقع شده است. این محوطه باستانی در فهرست میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده است.

    روستای شگفت انگیز درک محل تلاقی کویر و دریا را می توان از بکرترین و زیباترین جاذبه های طبیعی استان سیستان و بلوچستان دانست که در شهرستان کنارک و 10 کیلومتری زرآباد قرار دارد. این منطقه رویایی همچون بهشتی زیبا چشم هر بیننده ای را محسور خود می کند.

    غار و آبشار لادیز : اگر چه سیستان و بلوچستان آب و هوای گرم و خشکی دارد اما در شهرستان میرجاوه جاذبه ای طبیعی به نام غار و آبشار لادیز وجود دارد که حتی اگر در تابستان هم به این منطقه سفر کنید می توانید از آب و هوای مطلوب و طبیعت بسیار زیبا و چشم نوازش لذت ببرید.

    بهترین فصل سفر

    از آن جایی که استان سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط و اقلیم جغرافیایی از آب و هوای گرم و خشکی برخوردار است بنابراین سفر در فصول گرم سال اصلا توصیه نمی شود. بهترین زمان سفر از نظر شرایط آب و هوایی اوایل پاییز تا اواسط فروردین ماه می باشد.