جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های بدره - استان ایلام

    • روستاهای بدره - استان ایلام

    اقامتگاه بوم گردی های بدره برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره بدره - استان ایلام

    شهر بدره مرکز شهرستان بدره و یکی از شهرهای زیبای استان ایلام است. این شهرستان از شمال با سیروان و کوهدشت، از جنوب با آبدانان و دهلران، از شرق با دره شهر و از غرب با ملکشاهی و ایلام همجوار می باشد. چنانچه قصد سفر به بدره را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و هتل های سنتی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آداب و رسوم ارزشمند بومیان بدره

    مردمان شهر بدره همچون سایر شهرهای استان آداب و رسوم ارزشمندی دارند که یادگار گذشتگان است و برای حفظ و ماندگار شدن آن می کوشند. در ادامه به معرفی و شرح مختصر برخی از این زیبایی ها می پردازیم.

    ماه محرم: یکی از رسوم دیرینه این شهر که تا کنون پا برجاست سیاه پوش کردن شهرها و روستاها و برپایی بیرق های عزا است. یکی دیگر از رسوماتی که در بعضی از مناطق برگزار می شود رسم چایینه خوانی است. رسم چایینه خوانی ذکر مصیبت بر مصائب امام حسین (ع) است که توسط زنان خوانده می شود.    

    چهارشنبه سوری: این مراسم در آخرین سه شنبه سال بعد از غروب آفتاب آغاز می شود. در این شب اقوام دور هم جمع می شوند و به تعداد اعضای خانواده آتش روشن می کنند و این شب را جشن می گیرند. 

     پوشش: لباس محلی و بومی هر منطقه نشان از هویت و آداب و رسوم غنی آن منطقه است. مردان و زنان این دیار هم از این قاعده مستثنی نیستند و پوشش رنگارنگ و جذابی دارند که هر گردشگری را مجذوب خود می کند. لباس زنان شامل سرپوش، عرقچین، گل و نی، تا کاری، هبر (سرپوش مشکی مخملی)، مقنا، قتره، کمرچین، یل، کلنجه، سخمه، کراس، شوال (نوعی شلوار)، قی ون و کفش و پوشش مردان شامل کلاو، لچک یا چفیه، فرجی (بالا پوش از جنس کرک)، سخمه، عبا، خفتان، شوال و دشداشه می باشد. 

    غذاهای خوش رنگ و لعاب دیار بدره

    خوشت کنگر، آش کشکینه، خورشت تره کوهی، ترخینه، کوفته سیرابی، قله ماسوا، گوجه پلو و گوجه پونه از غذاهای خوش رنگ و لعاب دیار بدره است که طعمی خوش در ذهن گردشگران به جا گذاشته است.

    جاذبه های گردشگری و توریستی بدره

    آبشارهای دربند، تنگه رازیانه، تنگه زرانگوش، تنگه کافرین، تنگه لارت، رودخانه سمیره، رشته کوه کبیر کوه، روستای کلم و تپه های لارت بخشی از زیبایی های چشم نواز دیار بدره است که گردشگران و طبیعت دوستان بسیاری را شیفته زیبایی خود کرده است. در ادامه به شرح مختصر برخی از این زیبایی ها می پردازیم.

    تنگه رازیانه: یکی از زیباترین پدیده های زمین شناسی که به سبب رویش رازیانه های وحشی در نزدیکی آن به این نام  خوانده می شود. 

     تنگه کافرین: یکی از زیباترین و شگفت انگیزترین تنگه های شهر بدره است که در 15 کیلومتری از آن قرار داد. از دیگر زیبایی های منطقه می توان برکه زمزم، جنگل های افسانه ای بلوط و غارهای متعدد را نام برد که گردشگران بسیاری را جذب خود کرده است.   

    روستای کلم: روستایی بکر و سرسبز که وجود رودخانه های خروشان در کنار طبیعت رنگارنگش سبب حضور گردشگران بسیاری در این روستا شده است.

    تپه های لارت: تپه ای تاریخی در روستای آبهر که متعلق به عصر ساسانیان است و به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. علاوه بر این وجود تنگه لارت و پوشش گیاهی خاص منطقه منظره خارق العاده ای را در فصل بهار هدیه به چشمان هر گردشگری می کند.

    صنایع دستی رنگارنگ و سوغات پرطرفدار بدره

     هنرهای رنگارنگ خلق شده توسط هنرمندان خوش ذوق بدره چشم هر گردشگر هنردوستی را متوجه خود می کند. هنرهایی چون گیوه بافی، گلیم برجسته، چیغ بافی و سفالگری که در نوع خود کم نظیر و بی نظیر است. روغن حیوانی، عسل و انواع نان و شیرینی محلی بخشی از خوشمزه های شهر است که طرفداران بسیاری دارد.  

    بهترین فصل سفر

    شهرستان بدره زیبایی های متعددی دارد که سبب شده است در تمام فصول سال پذیرای گردشگران و طبیعت دوستان بسیاری باشد. اما یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به این دیار را دارید فصل بهار و تابستان بهترین زمان سفر به بدره است تا از زیبایی های منطقه و نفس کشیدن در هوای پاک و مطبوع آن بیشترین بهره را ببرید.