جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 6 اقامتگاه

    اقامتگاه های بوم گردی بابل کنار برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره بابل کنار - بابل

    بابل کنار از توابع شهرستان بابل در استان مازندران می باشد که از شمال با بابل، از شرق با ساری، از غرب با آمل و از جنوب با شیرگاه همسایه است. این شهر در فاصله 48 کیلومتری ساری (مرکز استان) و 21 کیلومتری بابل واقع شده است. جاده گنج افروز از بابل کنار می گذرد و مسیر آن از جنوب به شیرگاه و جاده سوادکوه به تهران متصل می شود. رودخانه بابل رود که از کوه های سوادکوه سرازیر می شود، نیز از کنار این شهر عبور می کند و با گذر از شهر های بابل و بابلسر به دریای مازندران می ریزد. طبیعت سرسبز بابل کنار باعث جذب گردشگران بسیاری به این منطقه می شود. چنانچه قصد دارید به بابل کنار سفر کنید، یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرستی از اقامتگاه های بوم گردی و همچنین امکان رزرو آنلاین، زیباترین خانه بومی ها و یا اقامتگاه های بوم گردی را به شما معرفی می کند تا اقامتی دلچسب را در این شهر تجربه کنید.

    آداب منحصر بفرد بومیان

    مردم بابل کنار در عید نوروز مراسم سنتی را برگزار می کنند. مارمه و طلب باران از آئین بومیان این دیار محسوب می شوند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    مارمه: این رسم سنتی در نخستین روز سال نو برگزار می شود. مارمه به معنی آغاز ماه نو می باشد و بر حسب عادت و تجربه، پسر یا دختری که قدمش در گذشته خیر و برکت بوده، قرآنی را که از شب قبل آغاز سال نو در بیرون از خانه قرار داده بود را به همراه گل یا سبزه به نشانه میمنت و خوشبختی به داخل خانه می آورد و اطرافیان با ذکر صلوات و دعای تحویل سال او را همراهی می کنند.

    طلب باران: مردم بابل کنار سیزدهم هر ماه را متعلق به باران می دانند و به منظور طلب باران برای رویش گیاهان به دعا و نیایش در کنار رودها و چشمه ها می پردازند. در روز سیزده فروردین نیز مردم به کنار آب رفته و سبزه های سفره هفت سین خود را که نشان طراوت و بهار است به آب رودها می سپارند.

    دل انگیزترین جاذبه های بابل کنار

    پارک جنگلی بابل کنار، روستای قرآن تالار و چشمه گراو از جاذبه های دلنواز و جذاب شهر بابل کنار می باشند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    پارک جنگلی بابل کنار: این پارک طبیعت وصف ناپذیری دارد. آبشار، چشمه و دهکده ای کوچک در دل پارک جنگلی بابل کنار وجود دارد که اصلی ترین جاذبه آن محسوب می شود. در قسمتی از پارک، درختان انبوه به صورت متراکم در کنار یکدیگر قرار دارند که سایه های گسترده ای را برای مسافران در فصل تابستان به وجود آورده است. طبیعت پائیزی این جنگل نیز هر بیننده ای را شیفته خود می کند، قدم زدن روی فرشی از برگ های پائیزی بسیار جذاب می باشد.

    روستای قرآن تالار: این روستا در کنار جاده گنج افروز واقع شده است که از  شرق به دامنه کوه البرز و از غرب به بابل رود متصل می شود. از جاذبه های دیدنی این روستا، سقانفار مربوط به دوران قاجار می باشد و به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

    چشمه گراو: نام این چشمه از دو کلمه گر و او به معنی آب تشکیل شده است و آب آن باعث بهبود بیماری های پوستی می شود. مردم بابل کنار با روشن کردن آتش از چوب ها جنگلی، سنگ های اطراف را گرم می کردند و داخل چشمه می ریختند و آنگاه از آب آن به عنوان درمان بیماری های پوستی استفاده می کردند.

    هنرهای برجسته و سوغات شیرین

    حصیربافی، جاجیم بافی، گلیم بافی، سفالگری، چرم سازی، منبت کاری، ملحفه دوزی و عروسک سازی از هنرهای بسیار زیبای مردم بابل کنار می باشد. شیرینی های محلی چون آغوزنون، برنجک، قماق و پشت زیک از سوغاتی های لذیذ این شهر به شمار می آیند.

    غذاهای سنتی پرطرفدار بابل کنار

    شامی، اسپاساک، آش گوشت، مالابیج، ناز خاتون، کدو بره، خورشت آلو و آغوز مسما از غذاهای خوش رنگ و لعاب بابل کنار می باشند که می توان آنها را در اقامتگاه های بوم گردی و یا خانه بومی های این شهر امتحان کرد.

    بهترین فصل سفر

    پیشنهاد می کنیم در فصل بهار و تابستان به بابل کنار سفر کنید و از طبیعت بکر و آب و هوای دل انگیز آن نهایت استفاده را ببرید.