جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 7 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های بوانات برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره بوانات - استان فارس

    شهر بوانات مرکز شهرستان بوانات یکی از شهرهای زیبای استان فارس است. شهرستان بوانات از شمال با استان یزد و شهرستان آباده، از جنوب با شهرستان های ارسنجان و نیریز، از شرق با شهرستان خاتم و از غرب با شهرستان های خرم بید و شهرستان پاسارگاد همجوار می باشد. اگر شما هم علاقه مند به سفر هستید و به دنبال مکانی متفاوت در بوانات برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و خانه های بومی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آداب و رسوم بومیان بواناتی

    مردمان دیار بوانات آداب و رسومی دارند که نشان از باورها و اعتقادات آنان است و از گذشتگانشان به ارث برده اند و برای حفظ و ماندگار شده آن می کوشند. در ادامه به شرح مختصر برخی از این سنت ها می پردازیم:

    ماه محرم: مردمان مذهبی دیار بوانات همچون سایر شهرهای ایران در آستانه ماه محرم شهر را سیاه پوش و تکیه های عزاداری را در گوشه گوشه شهر برپا می کنند. علاوه برا اینها مراسم هایی چون روضه خوانی، پخش نذری، چاووش خوانی، نخل گردانی، سینه زنی، زنجیر زنی و تعزیه خوانی را در منازل و مراکز مذهبی برگزار می کنند.

    چهارشنبه سوری: در آخرین چهارشنبه سال جوانان هر محله با جمع آوری هیزم در کوچه ها آتش روشن می کنند و از روی آن می پرند و شعر می خوانند. در بعضی مناطق این این شهر از آجیل شیرین هم که مخلوطی از کشمش، نخودچی، مویز، انجیر و گردو است در این شب استفاده می کنند.

    نوروز: خانه تکانی، کاشت سبزه، تهیه میوه شیرینی و لباس نو، پخت سمنو و مسقطی از جمله کارهایی است که برای استقبال از فصل بهار در خانواده های بواناتی به چشم می خورد.

    غذا های خوش رنگ و لعاب بوانات

    آش چله، دلمه، آش اسفند، آش گل، کشک زیره، کوفته، حلیم و قورمه از غذاهای خوش رنگ و لعاب بوانات است که طعم متفاوت و منحصر به فرد آن خاطره ای خوش در ذهن به جا می گذارد.

    گشت و گذاری در نگین سبز استان فارس

    چهار طاقی ساسانی، پل آجری سوریان، کاروانسرای برد، مسجد جامع سوریان، چشمه پیر کدو، گردشگاه محمد حنفیه، روستای گردشگری قنات ابراهیم و شاهزاده ابوالقاسم، غار کان گوهر، گورستان تاریخی سوریان، روستای شیدان و روستای هدف گردشگری بزم از جمله زیبایی های چشم نواز بوانات است که گردشگران داخلی و خارجی بسیاری را شیفته زیبایی خود کرده است. در ادامه به معرفی و شرح مختصر برخی از این زیبایی ها می پردازیم:

    چهار طاق ساسانی: بنای تاریخی متعلق به عصر ساسانی که بر فراز تپه ای در روستای منج واقع شده است. اهالی روستا آن را با نام قلعه حیدر بیگ می شناسند و به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

    پل آجری: یکی از آثار ملی ایران که به عصر صفویه تعلق دارد و تاریخ نگاران آن را به نیمه های سده هفتم تا هشتم قمره نسبت می دهند و مصالح به کار رفته در پل سنگ گچ، ساروج و نمای آجری می باشد.

    چشمه پیرکدو: پارک جنگلی پیر کدو با درختانی هزار ساله دارای چشمه ای پرآب و گوارا است که در فصل بهار و تابستان محیطی دلپذیر و آرام  را برای یک تفریح دوستانه و خانوادگی را فراهم کرده است.

    روستای گردشگری شیدان: روستایی زیبا و بکر که وجود باغات، رودخانه، غار اشکفت، سنگ آسیاب، حمام تاریخی و مسجد جامع زیبایی آن را دو چندان کرده است.

    صنایع دستی رنگارنگ و سوغات خوشمزه بوانات

    هنرهای رنگارنگی چون قالی بافی، گلیم بافی، تابلو فرش، خراطی و نمد مالی بخشی از هنردست مردان و زنان توانمند و خوش ذوق بوانات است که به زیبایی هر چه تمام تر خلق می شوند. کشمش، گردو، جوز قند، انگور و مویز از سوغات خوشمزه و پرطرفدار بوانات است که در سبد خرید گردشگران هم به چشم می خورد. 

    بهترین فصل سفر

    آب و هوای سرد و زمستانی کوهای پر برف دیار بوانات سبب شده است در فصل بهار و تابستان پذیرای گردشگران بسیاری باشد. یواسپیس به شما پیشنهاد می کند علاوه بر انتخاب فصل مناسب با اقامت در بوم گردی های بوانات سفر خاطره انگیز و به یادمادنی را در کنار عزیزانتان تجربه کنید.