جستجوی در تمامی مقاصد

    • روستاهای زرند - استان کرمان

    اقامتگاه های بوم گردی زرند برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره زرند - استان کرمان

    زرند شهری زیبا از شهرهای استان کرمان است که در فاصله ۸۵ کیلومتر شهر کرمان (مرکز استان) واقع شده است. این شهر از شمال به شهرستان های کوهبنان، بافق و طبس، از جنوب به حومه کرمان و بخش چترود، از سمت شرق به کویر و از سمت غرب به شهرستان رفسنجان محدود شده است. قدمت این شهر به پیش از ظهور اسلام بازمی گردد و کشف اشیاء عتیقه و باستانی در این شهر، نشان دهنده قدمت و کهن بودن زرند است. نام دیگر شهر زرند، زراوند می باشد که به معنی مکان زر است. معنی دیگر زرند که در کتاب اوستا آمده، به محلی اطلاق می شده که در اطراف آن رودهای متعدد وجود داشته است، که این تعریف با توجه به موقعیت جغرافیایی زرند و وجود رودخانه ها، جویبارها و سیلاب های گوناگون اطراف این شهر، کاملا با ویژگی های این شهر مطابقت دارد. شهر زرند یکی از زلزله خیز ترین شهرهای کشور است که وجود گسل های  کوهبنان، جرجافک و داوران در اطراف آن، باعث به وجود آمدن این زمین لرزه ها می شوند. بخش زیادی از این شهر را فضای سبز تشکیل می دهد، به صورتی که تمام میادین این شهر دارای فضای سبز و کنارتمام خیابان های شهر، درختان کاج، نارون و توت فراوان است. از سوغات و خوراکی های محلی شهر زرند می توان به بزقرمه، سوهان زرندی، قاووت، زیره، چلوگوشت، پسته، آش ماچو، کماچ، کلمپه و روغن جوشی اشاره کرد. از جمله محصولات کشاورزی این منطقه، زعفران، پسته، زیتون و قارچ می باشد. زرند به دلیل داشتن منابع غنی معدنی از جمله زغال سنگ، سنگ آهن و مس، یکی از صنعتی ترین شهرهای ایران است. این شهر یکی از وسیع ترین ذخایر زغال سنگ در ایران را داراست و نیمی از ذخایر زغال سنگ استان را در برگرفته است.

    دیدنی تری جاذبه های شهر زرند کرمان

    شهر زرند دارای جاذبه های تاریخی و طبیعی بسیاری می باشد و هر ساله گردشگران زیادی به این شهر زیبا سفر می کنند. قلعه ها، برج و باروها، نقاره خانه ها، حمام ها، یخدان ها، مساجد، آب انبارها، کاروانسراها، مراکز حکومتی و بازار ها جزو قدیمی ترین آثار تاریخی زرند هستند که امروزه جای خود را به ساختمان های مدرن مسکونی، تجاری و مذهبی داده اند. امامزاده حمزه، قلعه قدیمی، قلعه شاهرخ خان، امامزاده ابراهیم، کوه چهل دختر، منطقه حفاظت شده چاه کومه، بازار سهرابی، بازار وکیل، امامزاده شاه چهل تن، روستای گردشگری جرجافک، برج زندوئیه، روستای داهوئیه، روستای گردشگری گیسک، مسجد قلعه قاجاریه، رد پای دایناسور ها در روستای ده علیرضا زرند، مقبره خواجه فقیه و روستای گردشگری شعبجره از جمله جاذبه های دیگر این شهر می باشند که در ادامه به توضیح مختصر یکی از این جاذبه ها می پردازیم.

    برج زندوئیه: این برج در فاصله شش کیلومتری شمال شهر زرند قرار دارد. برج زندوئیه مساحتی بالغ بر ۱۰۰ متر مربع دارد و در وسط یک قلعه کوچک قرار گرفته است. این برج برای محافظت از شهر در برابر راهزنان، در حدود یک قرن پیش ساخته شده است. برج زندوئیه از نظر استحکام بی نظیر است و در برابر حوادث طبیعی همچنان پا برجا باقی مانده است. 

    غذای محلی و صنایع دستی زرند

    شهر زرند دارای غذاهای متنوع و خوش رنگی است که توجه هر بیننده را به خود جلب می کند. طعم بی نظیر غذاهای این شهر که اغلب با کشک و زیره آماده می شوند، باعث شده که گردشگران علاوه بر بازدید از مکان های گردشگری این شهر، از خوردن غذاهای بومی و محلی این منطقه نیز لذت ببرند. آش آماج، آبگوشت بادمجان و کشک، آش گندم شیر، آش رشته کرمانی،  آبگوشت زیره، کله جوش، آبگوشت بزقرمه، اشکنه کرمانی، زیره پلو، خورش به، قاتق گوشت، کشک کدو، کباب زرگری، گیپا، خورش آلوچه، آبگوشت متنجنه، پرچو و مجور کدو تنها بخشی از غذاهای این منطقه به شمار می آیند. از جمله صنایع دستی این شهر می توان به پته دوزی، گلیم بافی، سرمه دوزی، معرق کاری، منبت و چهل تکه دوزی اشاره کرد.

    بهترین زمان سفر به زرند

    آب و هوای شهر زرند نیمه کویری است و تابستان های نسبتا گرم و زمستان های سردی دارد از این رو بهترین زمان سفر به این شهر زیبا، فصل بهار می باشد. اگر در طول این سفر به دنبال مکانی دنج و امن جهت اقامت می گردید، پیشنهاد می شود فهرست اقامتگاه های بوم گردی زرند و هتل های این شهر را در سامانه رزرو یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی مشاهده نمایید و نسبت به رزرو آسان و مقرون به صرفه اقامتگاه بوم گردی در شهر زرند کرمان اقدام نموده و خاطره سفری دلچسب و به یادماندنی را در ذهن خود و همراهانتان ثبت نمایید.