جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های بشرویه - استان خراسان جنوبی

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 8 اقامتگاه

    • روستاهای بشرویه - استان خراسان جنوبی

    اقامتگاه بوم گردی های بشرویه برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره بشرویه - استان خراسان جنوبی

    شهرستان بشرویه به مرکزیت شهر بشرویه از شهرستان های تاریخی و کهن استان خراسان جنوبی می باشد که از جنوب به دیهوک، از جنوب غربی به شهرستان طبس، از شمال شرقی به شهرستان فردوس و از جنوب شرقی به شهرستان بیرجند (مرکز استان خراسان جنوبی) محدود می شود.

    سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی به تمامی گردشگران و علاقمندان به سفر اقامت در خانه های بومی و اقامتگاه های بوم گردی را پیشنهاد می کند تا مسافران عزیز علاوه بر بازدید از جاذبه های گردشگری از اقامت در خانه ای سنتی با فضایی دنج و روح نواز نهایت لذت را ببرند و خاطرات خوش و فراموش نشدنی را برای خود رقم بزنند. سامانه یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی اطلاعات جامع و کاملی از قبیل عکس ها، امکانات و قیمت های هر اقامتگاه در اختیار گردشگران عزیز قرار می دهد تا مسافران گرامی محل اقامت خود را قبل از سفر با بهترین قیمت و بیشترین تخفیف به صورت آنلاین رزرو نمایند.

    آئین و فرهنگ غنی مردم بشرویه

    از جذاب ترین قسمت های هر سفر، آشنایی با فرهنگ غنی و آداب و رسوم کهن هر منطقه می باشد که با اقامت در اقامتگاه های بوم گردی و همنشینی با بومیان منطقه می توان با آئین سنتی و کهن آن خطه آشنا شد. شب برات، مناجات خوانی، شب چله و عزاداری و سوگواری در ماه های محرم و صفر از مهم ترین رسوم بشرویه است که بومیان منطقه این مراسم را با شکوه و جلال خاصی برگزار می نمایند. مناجات خوانی از رسوم زیبا و قدیمی شهرستان بشرویه است که در شب های ماه مبارک رمضان انجام می شود. در ماه رمضان از بین هر 20 خانه یک نفر به پشت بام خانه می رود و با صوت خوش و صدایی گوش نواز اشعاری در مدح و ستایش خداوند می خواند و به این صورت طنین مناجات در فضا پخش می شود.

    سوغات و صنایع دستی

    هنردست بومیان خوش ذوق و هنرمند بشرویه شامل برک بافی، خراطی، سفالگری، مس گری، قالی بافی (قالی های خشتی و نایینی) و فرش های نقش ترنج می باشد. از جمله سوغات خوراکی این دیار هم می توان به زعفران، خاکشیر، پسته، آویشن، آنغوزه، کشک، غلات و میوه های جالیزی اشاره کرد.

    جذاب ترین دیدنی های بشرویه، نگین باستانی خراسان جنوبی

    شهرستان کویری و بسیار زیبای بشرویه دارای آثار طبیعی، تاریخی، فرهنگی و مذهبی متعددی است که توجه گردشگران داخلی و توریست های خارجی فراوانی را به سوی خود جلب کرده است. کویر بشرویه یکی از مهم ترین و شگفت انگیزترین جاذبه های گردشگری این شهرستان است که زیبایی بی حد و حصرش چشم هر بیننده ای را محسور خود می کند. این کویر زیبا دارای تپه های بلند شنی و ماسه ای و پوشش گیاهی و جانوری منحصر به فردی می باشد. از دیگر جاذبه های گردشگری مهم این سرزمین زیبا می توان به موزه خصوصی بشرویه، پل آب بر، قلعه دختر، آسیاب های قدیمی، خانه تاریخی استاد فروزانفر، رباط اصفاک و نیگنان، باغ خان، حوض انبار میان ده، مسجد جامع میان ده، سرای سرکه، خانه تاریخی مستوفی و آستان مقدس امامزاده هوگند اشاره کرد.

    خانه استاد فروزانفر : استاد فروزان فر از چهره های محبوب ادبیات و تاریخ ایران بوده اند که خانه ی ایشان با قدمت 200 سال متعلق به دوران قاجاریه از دیدنی ترین آثار تاریخی بشرویه می باشد. این اثر کهن همچون سایر خانه های قدیمی از خشت و گل (کاهگل) ساخته شده است و سقف گنبدی و بادگیرها نشان از قدمت و پیشنه ی طولانی اثر دارد که زیبایی خانه را نیز دوچندان کرده است.

    قلعه دختر : در 12 کیلومتری غرب شهرستان بشرویه، مجاور آسیاب آبی دهنه قلعه ای باستانی معروف به قلعه دختر وجود دارد که قدمتی چند صد ساله دارد. این دژ مستحکم از سالم ترین قلعه های کوهستانی استان خراسان جنوبی به شمار می آید که شامل آب انبار، برج ها و محل ذخیره آذوقه بوده است.

    بهترین فصل سفر

    شهرستان بشرویه اقلیمی کویری و نیمه بیابانی دارد بنابراین سفر در فصل های گرم سال پیشنهاد نمی شود. نیمه دوم سال و فروردین ماه بهترین زمان سفر از نظر شرایط آب و هوایی می باشد و این زمان برای کویرنوردی و انجام تفریحات کویری همچون موتور چهارچرخ، سافاری و شتر سواری نیز بسیار مناسب است.