جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 1 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های سیریک برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره سیریک - استان هرمزگان

    سیریک یکی از شهرهای استان هرمزگان واقع شده است که در کرانه دریای عمان قرار گرفته است. این شهر از شمال به شهرستان میناب، از شرق به شهرستان بشاگرد، از غرب به دریای عمان و از جنوب به شهرستان جاسک متصل شده است. سیریک در فاصله 203 کیلومتری بندرعباس و 82 کیلومتری میناب قرار دارد. این شهر با دارا بودن جنگل های حرا، باغ های سرسبز و طبیعت بیابانی یکی از مناطق گردشگرپذیر استان هرمزگان به شمار می رود. یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی به شما این امکان را می دهد تا با رزرو آنلاین خانه بومی و اقامتگاه سنتی تجربه ای متفاوت از سفر به سیریک داشته باشید.

    آداب و رسوم منحصر به فرد مردم سیریک

    فرهنگ مردم سیریک، ترکیبی از فرهنگ بلوچی و بندری است. آداب و رسوم مردم سیریک برخاسته از تاریخ پرفراز و نشیب این دیار است که در ادامه به چند مورد اشاره می کنیم:

    اعیاد فطر و قربان: این اعیاد در شهر سیریک از اهمیت ویژه ای برخوردارند. عید فطر را حید کوچک و عید قربان را حید گپ (گپ به معنای بزرگ) می گویند. مردم با پوشیدن لباس نو به مسجد می روند و نماز عید را به جا می آورند و بعد از نماز به دیدار دوستان و آشنایان خود می روند.

     سوگ: دوستان و آشنایان برای عیادت بیمار، با شب نشینی و خواندن اشعار شاهنامه تا پاسی از شب از رنج و اندوه خانواده بیمار می کاهند. پس از فوت بیمار نیز تا 40 شب با تداوم شب نشینی ها از این داغ می کاهند. زنان مسن با خواندن اشعار در سوگ آن مرحوم موجب تسکین خاطر داغداران می شوند. به این اشعار، موغ و به خواندن این اشعار موغ واردن می گویند.

    دل انگیزترین جاذبه های گردشگری سیریک

    سیریک نگین گردشگری جنوب به شمار می آید. این شهر در کنار دریای عمان با شن های سفید و نقره ای زیبا و سواحل گسترده ماسه ای مقصدی برای گردشگران در ایام مختلف است. سواحل زیبای سیریک، ساحل کوهستک، معبد عشاق، تالاب بین المللی آذینی با پوشش چندل و حرا، بازارچه میشی، گلفشان پرشترون، قلعه سیریک، قلعه شاداب و چشمه آب گرم گروگ یا  شکارون از مناطق بکر گردشگری سیریک در استان هرمزگان است که در ادامه به معرفی چند نمونه از این جاذبه های زیبا می پردازیم:

    سواحل سیریک: سواحل شنی در حدفاصل گروگ تا سیریک و وجود بندرگاه چند منظوره از مزیت های سواحل زیبای سیریک می باشد که مورد توجه گردشگران و طبیعت گردان قرار گرفته است.

    ساحل کوهستک: این بندر قدیمی، سواحل شنی و ماسه ای زیبایی دارد که علاقمندان زیادی را به خود جذب می کند. برای بازدید از این ساحل بایستی به دو روستای کرپان و گهردو سر بزنید.

    معبد عشاق: این بنای افسانه ای متعلق به 400 سال پیش است. در این افسانه، دو نوجوان از طوایف متخاصم به هم دل می بندند و با مخالفت شدید همراه می شوند. نقل است که بعد از مرگ این دو نوجوان، برای ساخت این مکان به جای آب از شیر شتر استفاده شده است.

    تالاب بین المللی آذینی با پوشش چندل و حرا: حرا درختی شورزی است که هنگام مد دریا تا گلوگاه در آب فرو می رود و به کمک خاصیت تصفیه ای پوسته اش، آب دریا را جذب و نمک را دفع می کند. جنگل های حرا در نزدیکی روستای گناری واقع شده است که وجه تمایز آن با سایر رویشگاه ها وجود دو گونه گیاهی مانگرو و چندل در کنار یکدیگر است.

    صنایع دستی زیبا و سوغات شهر سیریک

    صنایع دستی برقع دوزی، سوزن دوزی، زری دوزی، گلابتون دوزی، چادر شب بافی، سوند بافی و گرگور بافی هنر دست مردم پر مهر سیریک و از صنایع بسیار زیبا به شمار می آیند که چشم هر بیننده ای را به خود خیره می کند.

    مسافران این شهر، صنایع دستی خاص و چشم نواز سیریک مانند حصیربافی، گلابتون دوزی و پارچه های سوزن دوزی شده را به عنوان سوغات به شهر و دیار خود می برند.

    طعمی خوش در سیریک

    حواری، فتایل، پکاره، کلیمات، مهیاوه از طعم های بی نظیر شهر سیریک است که پیشنهاد می شود در اقامتگاه سنتی بومی و خانه های بوم گردی این شهر آن را امتحان کنید و لذت ببرید.

    مناسب ترین زمان سفر

    ما به شما پیشنهاد می دهیم به دلیل آب و هوای گرم سیریک از اواسط زمستان تا اوایل بهار با رزرو اقامتگاه بوم گردی به این شهر شنی سفر کنید تا سفری دل انگیز را تجربه کنید.