جستجوی در تمامی مقاصد

    اقامتگاه بوم گردی های کازرون برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره کازرون - استان فارس

    شهرستان کازرون به مرکزیت شهر کازرون در ناحیه باختری استان فارس قرار دارد و از شرق با شهر شیراز (مرکز استان فارس)، از شمال با شهر نورآباد و از جنوب غربی با شهرستان برازجان همسایه می باشد. شهر کهن و بسیار زیبای کازرون ششمین شهر پرجمعیت استان فارس می باشد که مردم آن فارسی زبان هستند و با لهجه ی کازرونی صحبت می کنند. کازرون دارای آثار طبیعی شگفت انگیز و تاریخی ارزشمند متعددی ست که بسیاری از آن ها در فهرست آثار ملی ایران و میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده اند.

    آداب و رسوم کهن

    بومیان کازرون در مراسمات مذهبی تاسوعا و عاشورای حسینی و همچنین ماه مبارک رمضان آئین و رسوم ویژه ای دارند که فقط مختص مردمان همین خطه است. در روزهای نهم و دهم محرم ماه مراسم تعزیه خوانی با حضور تمامی نقش های کربلا، انواع عروسک های نمایشی و حیواناتی همچون شتر و اسب برگزار می شود و همچنین در تمام محله های شهر در صبح روز عاشورا سازهای کرنا و دهل و موسیقی های سنتی مربوط به عزاداری نواخته می شود. کازرونی ها در ماه رمضان نیز رسوم ویژه ای همچون مقابله و گلریزان برای آزاد کردن زندانیان دارند. در رسم مقابله هر شب با حضور مردان و زنان با خواندن یک جزء از قرآن تا پایان ماه مبارک، مراسم ختم قرآن انجام می شود.

    سوغات و صنایع دستی

    شهر بسیار زیبا و دیدنی کازرون علاوه بر جاذبه های تاریخی و طبیعی متعدد، از سوغات خوراکی و هنرهای دستی بی شماری نیز برخوردار است. مسقطی، زیتون، خرما، انواع ترشی و مرکبات از جمله سوغات خوراکی این شهر است. هنرهای دست ساز بومیان خوش سلیقه و هنرمند این سرزمین نیز شامل قالی بافی، نمدمالی، دولچه دوزی، گیوه دوزی و ساخت انواع محصولات چوبی، گلی و فلزی می باشد.

    بهترین جاذبه های گردشگری کازرون، شهر سبز استان فارس

    شهر شگفت انگیز و بسیار زیبای کازرون به علت قدمت و پیشنه ی تاریخی دارای آثار باستانی متعدد و به دلیل داشتن آب و هوای مطبوع و خاک حاصلخیز دارای جاذبه های طبیعی منحصر به فردی می باشد. شهر باستانی بیشاپور، معبد آناهیتا، کاروانسرای کمارج، دریاچه پریشان، آستان مقدس امامزاده حسین (ع)، روستای دیدنی دوان، غار شاپور، تفرجگاه میان کتل، تنگ جیز، روستای تاریخی دوسیران، نقش برجسته تیمور میرزا (پل آبگینه)، دشت شقایق (دشت برم)، آتشکده کازرون (چهارطاقی بالاده)، دشت زیبای گل نرگس، بقعه علامه دوانی، چشمه دادین، آبشار حکیم باشی و آتشکده گره (جره) از جمله جاذبه های تاریخی، طبیعی و مذهبی مهم این شهر سرسبز می باشد.

    شهر کهن بیشاپور در مجاورت تنگ چوگان از جمله شهرهای باستانی ایران است که با قدمتی مربوط به دوران ساسانیان در فهرست میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده است. این شهر تاریخی دارای اثر باستانی مهمی به نام معبد آناهیتاست که شهرت جهانی دارد و توجه گردشگران داخلی و توریست های خارجی فراونی را به سوی خود جلب کرده است.

    بقعه علامه دوانی : در فاصله 9 کیلومتری کازرون، روستای دوان آرامگاهی متعلق به دانشمند سرشناس ایرانی به نام علامه جلال الدین محمد دوانی وجود دارد که از مهم ترین جاذبه های گردشگری شهرستان کازرون به شمار می آید. قدمت بنای این بقعه به دوران ساسانی بازمی گردد و یکی از چهارطاقی های بازمانده از آن دوره می باشد.

    دشت برم کازرون در فصل بهار و به ویژه اردیبهشت ماه همچون بهشتی زیباست که وجود گل های وحشی شقایق چشم هر بیننده ای را مجذوب خود می کند. این دشت خیره کننده در 30 کیلومتری کازرون قرار دارد و بزرگ ترین دشت بلوط ایران می باشد.

    بهترین فصل سفر

    شهرستان کازرون در تمام فصول سال از آب و هوای مطلوبی برخوردار است و به همین دلیل همواره میزبان گردشگران بسیار زیادی می باشد. کازرون شهری چهار فصل می باشد اما طبیعت این شهر زیبا در فصل بهار چهره ی دلرباتری دارد.

    اگر اهل سفر و طبیعت گردی هستید پیشنهاد می کنیم با مراجعه به سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی اقامت در خانه های بومی و اقامتگاه های بوم گردی را انتخاب کنید. سامانه رزرو آنلاین یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی زیباترین و پرطرفدارترین خانه های بومی و اقامتگاه های سنتی را به گردشگران عزیز معرفی می کند تا مسافران گرامی علاوه بر بازدید از جاذبه های گردشگری از اقامت در خانه ای سنتی با فضای دنج و روح نواز نیز لذت ببرند.