جستجوی در تمامی مقاصد

    • روستاهای رستم آباد - استان گیلان

    اقامتگاه بوم گردی های رستم آباد برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره رستم آباد - استان گیلان

    رستم آباد از شهرهای شهرستان رودبار در استان گیلان است که از شمال با بندر انزلی و رشت، از غرب با فومن و استان زنجان، از شرق با استان مازندران و از جنوب با قزوین همسایه است. این شهر در فاصله 15 کیلومتری رودبار و 45 کیلومتری رشت (مرکز استان) قرار دارد. رستم آباد دارای 2 دهستان شمالی و جنوبی است که 4 منطقه ماندآبان، کلورز، پشته و شمام را شامل می شود. در افسانه های این شهر آمده است که رستم قصد سفر به گیلان را داشته و وقتی به این منطقه می رسد، وزش بادهای شدید او را از ادامه مسیر باز می دارد، به همین علت رستم آباد نامیده شده است. رستم آباد به شهر گنج های گیلان شهرت دارد که مملو از جاذبه های تماشایی است و توجه علاقمندان به گردشگری را به خود جلب می کند. چنانچه قصد سفر به رستم آباد را دارید، یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی به شما کمک می کند تا با رزرو آنلاین زیباترین خانه بومی ها و یا هتل های سنتی اقامتی رویایی را تجربه کنید.

    از نارنج تا چای دو رنگ عروسی

    مردم رستم آباد مراسم عروسی را با آداب خاصی برگزار می کنند. نارنج و چای دورنگ از رسوم سنتی آنهاست که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    نارنج: داماد هنگام ورود عروس به خانه بخت، یک سینی شامل دو عدد انار، دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و یک تکه قند را پرتاب می کند و از روی سر عروس عبور می دهد. مردم بر این باورند که با اجرای این مراسم، عروس روزی رسان می باشد و علاوه بر این برای دفع بلا و حفظ سلامتی روی سر عروس سکه می پاشد. این رسم شور و نشاط عجیبی به مراسم عروسی می دهد، حاضرین و به ویژه جوانان سعی می کنند میوه های پرتاب شده را بگیرند، چون معتقدند باعث خیر و برکت زندگی آنها می شود.

    چای دو رنگ: در خانه عروس نوعی چای تهیه می شود که دو رنگ است یعنی نیمه بالای لیوان سفید رنگ و نیمه پایین رنگ چای است. فردی که چای را تقسیم می کند، ابتدا به عروس وداماد تعارف می کند و هر کدام یک استکان چای را بر می دارند و به وی انعام می دهند. عروس داماد چای را هم می زنند و مخلوط می کنند که نشان دهنده زندگی مشترک است. مردم معتقدند که عروس و داماد هر کدام نصفی از زندگی مشترک را تشکیل می دهند که در کنار هم می توانند یک زندگی خوب و شیرین داشته باشند.

    جاذبه های توریستی زیبای رستم آباد

    رستم آباد مکان ها گردشگری بسیار چشم نوازی دارد که جنگل نقله بر، درفک، استخرگاه، سی دشت، ییلاق سلانسر، دریاچه بره سر، دریاچه عروس و تپه کلورز تنها بخشی از جذابیت های این شهر است که در ادامه به معرفی معروف ترین آنها می پردازیم.

    جنگل نقله بر: به دلیل مرتفع بودن جنگل نقله بر، دید خوبی به رستم آباد و درفک و جلگه سپیدرود دارد و آب و هوای آن نسبت به اطراف خنک تر است. سرسبزی این جنگل در کنار صدای آواز پرندگان، صدای وزش باد میان شاخ و برگ درختان مکانی بسیار دلچسب را برای گردشگران فراهم می آورد.

    درفک: ییلاق باصفا و سرسبزی که در ابتدای ورودی رستم آباد مسیرش جدا می شود. درفک به مه غلیظی که به دور درختانش پیچیده و آن را رویایی می کند، شهرت دارد. اگر اهل طبیعت گردی هستید، درفک انتخاب مناسبی برای کمپینگ است که در این ییلاق حسابی به شما خوش می گذرد.

    استخرگاه: روستای کوچکی مثل بهشت که در ارتفاع قرار گرفته است. این روستا دارای دشت و جنگل و طبیعت بسیار بی نظیری می باشد و هنگاهی که مه روستا را در برمی گیرد، همه چیز را خیال انگیز می کند و منظره ای بسیار رویایی را خلق می کند.

    هنرهای دستی و سوغات خوشمزه

    شال بافی، بامبو بافی، چموش دوزی، نمد مالی و عروسک دست ساز هنر استادکاران رستم آباد می باشند. رشته خشکار، زیتون، ازگیل و کلوچه های محلی این شهر بسیار خوشمزه هستند که می توان به عنوان سوغات به دوستان و آشنایان خود هدیه داد.

    غذاهای سنتی وسوسه انگیز رستم آباد

     کویی تره، سیرقلیه، اناربیج، کباب ترش، کاله کباب، واویشکا و دیبیجا از لذیذترین غذاهای رستم آباد به شمار می آیند که می توان طعم آن را در اقامتگاه های بوم گردی و کلبه های جنگلی این شهر امتحان کرد.

    بهترین فصل سفر

    پیشنهاد می کنیم در فصل بهار و تابستان که آب و هوای رستم آباد بسیار دل انگیز است، به طبیعت سرسبز این شهر سر بزنید و روحی تازه کنید.