جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های خوراسگان - اصفهان

    شهرهای اصفهان

    بوم گردی های شهرهای اطراف

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 0 اقامتگاه

    نتیجه ای برای این جستجو وجود ندارد.

    برای یافتن نتایج بیشتر فیلترها را حذف کنید.

    اقامتگاه های بوم گردی خوراسگان اصفهان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره خوراسگان - اصفهان

    خوراسگان یکی از شهرهای تابعه شهر اصفهان می باشد که در سال 1343 از ادغام چند روستا به وجود آمده و قدمت آن به 1000 سال قبل باز می گردد. شهر تاریخی خوراسگان دارای آب و هوایی معتدل است و در فاصله 13 کیلومتری اصفهان (مرکز استان) بر روی دشتی آبرفتی در مسیر اصفهان – نائین واقع شده است. این شهر از شرق به گورت، از غرب به اصفهان و از شمال به حصه محدود می شود، لازم به ذکر است خوراسگان در سال 1392 به شهر اصفهان پیوسته و هم اکنون در منطقه 15 این شهر جای دارد.

    دیدنی ترین جاذبه های خوراسگان

    شهر تاریخی خوراسگان با توجه به قدمت بالای خود دارای جاذبه های گردشگری، تاریخی و مذهبی بسیاری می باشد اما به دلیل قرار گرفتن در مجاورت شهر زیبای اصفهان، این آثار باستانی و گردشگری مورد کم لطفی قرار گرفته اند. در ادامه به معرفی برخی از مهم ترین جاذبه های شهر خوراسگان می پردازیم.

    برج کبوتر خانه: یکی از معروف ترین جاذبه های شهر خوراسگان است که در فاصله 27 کیلومتری این شهر قرار دارد. در سال های گذشته استان اصفهان دارای کبوتر خانه های زیادی بوده که امروزه تعداد کمی از آن ها باقی مانده است. معماری بسیار جالب این بنا به گونه ای طراحی شده که تعداد بسیار زیادی از کبوتر ها در آن زیست می کنند و امکان ورود هیچ گونه پرنده مهاجم دیگری به آن وجود ندارد. جالب است بدانید کبوترخانه ها علاوه بر مکانی امن برای آسایش کبوتر ها، محلی جهت جمع آوری فضولات کبوتر ها و استفاده آن ها به عنوان کود در زمین های کشاورزی نیز بوده است.

    مناره راران: این مناره که قدمت آن به دوره سلجوقیان باز می گردد در 10 کیلومتری شهر خوراسگان و در روستایی به همین نام قرار دارد. ارتفاع این بنا در حدود 40 متر می باشد که در ساخت آن مصالحی همچون آجر و سنگ بکار رفته و با کاشی نوشته ای فیروزه ای تزئین شده است.

    حمام نقاشی: قدمت این گرمابه تاریخی که در محله علیا و خیابان مسجد علی واقع است، به حدود 600 سال قبل باز می گردد. این حمام هنوز هم مورد استفاده عموم قرار می گیرد و به عنوان یکی از مهم ترین و جذاب ترین جاذبه های شهر خوراسگان شناخته می شود.

    عمارت خان: از چند باب خانه، کارگاه قالی بافی، انبار، اسطبل و یک باغ تشکیل شده و قدمت آن به حدود 150 سال پیش باز می گردد. خانه های این مجموعه به یکدیگر متصل اند و دارای قسمت های اندرونی و بیرونی می باشند. شاه نشین عمارت خان با ارسی نقاشی شده رنگ روغن و گچ بری های جذاب و دیدنی به عنوان مهم ترین و زیبا ترین بخش این عمارت شناخته می شود.

    مسجد جامع هفت شویه: این مسجد که در 15 کیلومتری خوراسگان جای دارد به عنوان یکی دیگر از ابنیه تاریخی و دیدنی این شهر  شناخته می شود. پی این بنا از  آهک و سنگ ساخته شده و نمای بیرونی آن با خشت و آجر تزئین شده است. آنچه امروزه از مسجد جامع هفت شویه باقی مانده قسمتی از گچ بری محراب آن و چند ستون می باشد.

    امامزاده ابوالعباس: سنگ بنای اولیه این امامزاده که از خشت و گل ساخته شده است به زمان دیلمیان باز می گردد و در زمان شاه اسماعیل صفوی توسط شاه شمس الدین علی با مصالحی همچون سنگ، آجر و گچبری هایی زیبا مورد مرمت و باز سازی قرار گرفته است.

    خوشمزه ترین غذا های محلی خوراسگان

    شهر تاریخی خوراسگان علاوه بر جاذبه های تاریخی کم نظیر، دارای غذا های محلی و لذیذ مخصوص به خود نیز می باشد. از جمله معروف ترین غذا های آن می توان به آش سماق، ماش و قمری، گوشت لوبیا، خورشت ماست و اوماج سرکه چغندر اشاره کرد که شما می توانید طعم خاص این غذاها را در بوم گردی ها و خانه های بومی خوراسگان تجربه کنید.

    بهترین زمان سفر

    با توجه به اقلیم و آب و هوای معتدل این شهر، بهترین فصل سفر به خوراسگان فصل بهار می باشد. اگر به دنبال مکانی امن، زیبا و دنج برای اقامت خود در طول سفر به خوراسگان می گردید، می توانید فهرست اقامتگاه های بوم گردی، هتل های سنتی و خانه های بومی خوراسگان را در یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی، مشاهده نموده و نسبت به رزرو آسان و مقرون به صرفه اقامتگاه بوم گردی مورد علاقه خود اقدام نمایید و خاطره سفری خوش را در کنار دوستان و عزیزان خود رقم بزنید.