جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های تویسرکان - استان همدان

    شهرهای استان همدان

    بوم گردی های شهرهای اطراف

    • روستاهای تویسرکان - استان همدان

    اقامتگاه بوم گردی های تویسرکان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره تویسرکان - استان همدان

    شهر تویسرکان مرکز شهرستان تویسرکان یکی از شهرهای زیبای استان همدان است. تویسرکان از شمال با شهرستان دره مراد بیگ، از جنوب با شهرستان نهاوند، از شرق با شهرستان ملایر و از غرب با شهرستان کنگاور (استان کرمانشاه) همجوار می باشد. چنانچه قصد سفر به پایتخت طلای سبز ایران را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آداب و سنن دیار تویسرکان

    روز الف عید: یک روز قبل از سال نو را روز الف عید می گویند و افرادی که در خانه تنور ساجی دارند نانی که از نظر اندازه و وزن از نان معمولی بزرگتر است را می پزند و درون آن هسته خرما می گذارند و در سفره هفت سین قرار می دهند و تا روز سیزده بدر از آن نمی خوردند. در روز سیزده بدر نان را میان اعضای خانواده تقسیم می کنند و اگر هسته خرما در تکه نان کسی قرار بگیرد او سالی خوب و نیکو دارد. 

    شب یلدا: مردم این شهر همانند سایر شهرهای ایران به دیدن بزرگ تر ها می روند و در این شب به یاد ماندنی کتاب هایی چون اسکندر نامه، لیلی و مجنون، شیرین و فرهاد و شاهنامه را می خوانند و در کنار تنقلاتی که تدارک دیده اند کلم برگ جایگاه ویژه ای دارد که معمولا با سکنجبین یا شیره می خورند.

    ماه محرم: مردمان دیار تویسرکان با برپایی خیمه های عزارداری و برافراشتن پرچم های سرخ و سیاه به استقبال محرم می روند و با برگزاری دسته های عزاداری و سینه زنی و استفاده از وسایلی چون چهل چراغ، بیرق، علم و کجاوه که نمادهای سوگواری و عزا هستند مراسم را با شکوه هر چه تمام تر برپا می کنند. 

    طعمی متفاوت در تویسرکان

    در دیار تویسرکان غذاهای خوش عطر و طعمی چون فسنجان، آش سماق، آش کلم قمری و کوفته نخودی تهیه می شود که در میان گردشگران و مسافران از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد و با سفر به تویسرکان به سادگی نباید از آن گذشت.

    زیبایی های تویسرکان

    از جمله زیبایی ها و دیدنی های شهر تویسرکان که سبب شده است هر ساله گردشگران و مسافران بسیاری را پذیرا باشد می توان آرامگاه میر رضی الدین آرتیمانی، آبشار افشار، آبشار اللو، قلعه اردلان، پل تاریخی فرسفنج، کاروانسرای شاه عباسی، مدرسه شیخ علی خان زنگنه (حوزه علمیه شهر)، پارک توریستی و چنار کمر بسته، دره گزندر، طبیعت کوهستان الوند، روستای گردشگری اشتران، گشانی و سنجوران را نام برد. در ادامه به شرح مختصر برخی از این زیبایی ها می پردازیم:

    آرامگاه میر رضی الدین آرتیمانی : آرامگاه آرتیمانی متعلق به عصر معاصر می باشد که در انتهای خیابان شهدا شهر تویسرکان واقع شده و به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

     آبشار افشار: در فاصله حدودا 12 کیلومتری شمال تویسرکان آبشار زیبای افشار واقع شده است که در فصل بهار به سبب زیبایی منطقه پذیرای طبیعت دوستان و گردشگران بسیاری می باشد.

    قلعه اردلان: قلعه ای متعلق مربوط به عصر صفویه که در روستای اشتران شهر تویسرکان قرار دارد. این قلعه تاریخی یک هکتار زیر بنا دارد و شامل ورودی، هشتی، راهروهای ورودی، ساختمان های بیرونی، ساختمان های درونی و حیاط می باشد. 

    دره گزندر: یکی از دره های با صفای واقع شده در کوهستان الوند است که در شرق تویسرکان قرار دارد. آب و هوای مطبوع و بکر بودن منطقه دره را به تفرجگاهی محبوب برای گردشگران فراهم کرده است.      

    صنایع دستی منحصر به فرد هنرمندان تویسرکانی و سوغات لذیذ این دیار

    مردان و زنان هنرمند دیار تویسرکان آثاری چون منبت کاری، خراطی، سفال، تکه دوزی، چرم دوزی، معرق و قلم زنی روی فلز را به زیبایی هر چه تمام تر می آفرینند که چشم هر گردشگری را مجذوب خود می کند. گردو، پشمک، عسل، سماق، انواع آلو و شاطه حلوا از خوشمزه های این شهر است که در سبد خرید هر گردشگری به چشم می خورد.

    بهترین فصل سفر   

    با توجه به آب و هوای کوهستانی این دیار یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به این شهر را دارید فصل بهار و تابستان بهترین زمان سفر است تا از زیبایی های منطقه بهترین بهره را ببرید و در کنار عزیزانتان سفر خوش و خاطره انگیزی را رقم بزنید.