جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های بندر کنگان - استان بوشهر

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 8 اقامتگاه

    • روستاهای بندر کنگان - استان بوشهر

    اقامتگاه بوم گردی های بندر کنگان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره بندر کنگان - استان بوشهر

    بندر کنگان مرکز شهرستان کنگان در استان بوشهر و جنوب ایران واقع شده است و از شرق و جنوب شرقی به ترتیب به شهرستان های جم و بندرسیراف و از جنوب به دریای نیلگون خلیج فارس و از غرب به بندر دیر محدود می شود.

    سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی به تمامی گردشگران و مسافران عزیز اقامتی جذاب و متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی را پیشنهاد می کند. سامانه رزرو آنلاین یواسپیس زیباترین و پرطرفدارترین بوم گردی ها، خانه بومی ها، و هتل های سنتی را با بهترین قیمت و بیشترین تخفیف در اختیار گردشگران عزیز قرار می دهد.

    ویژگی های معماری سنتی اقامتگاه ها

    شهرستان بندر کنگان به دلیل مجاورت به دریای شگفت انگیز خلیج فارس دارای اقامتگاه های بوم گردی با معماری کاملا سنتی در ساحل دریا می باشد. ویو و چشم انداز منحصر به فرد اتاق ها که دریاست و همچنین استراحت عصرگاهی در آلاچیق های سنتی ساحل و لذت بردن از صدای گوش نواز و آرامش بخش دریا جذاب ترین و متفاوت ترین تجربه ی مهمانان این بوم گردی هاست.

    فرهنگ غنی و آداب کهن بندرکنگانی ها

    مردمان متدین و با اصالت شهرستان کنگان همچون سایر هموطنان خود در جشن های باستانی (نوروز و شب یلدا)، مراسمات عروسی، شادی در اعیاد مذهبی و سوگواری و عزاداری در ایام محرم و شب های قدر آداب و آئینی دارند که برخی از این رسوم فقط مختص بومیان همین منطقه است. دم دم سحری، مقابله، گر گشو، عید تلخک و سکنر چند مورد از رسوم خاص بومیان کنگان می باشد. دم دم سحری را شاید بتوان قدیمی ترین رسم این شهر دانست، در زمانی که تکنولوژی پیشرفت چشم گیری نداشت و خبری از وجود ساعت های زنگ دار نبود، چند نفر از بومیان منطقه با خواندن آوازهایی مربوط به ماه رمضان کوچه پس کوچه های شهر را طی و مردم را برای خوردن سحری بیدار می کردند.

    سوغات و صنایع دستی

    گشت و گذار در بازارهای سنتی و ساحلی شهرستان کنگان از دلچسب ترین تفریحات سفر به این شهر ساحلی می باشد. خرما، حلوای مسقطی، خارک پخته، ارده و انواع غذاهایی لذیذ دریایی با ماهی و میگو از خوش طعم ترین خوراکی های این شهرستان است. هنرهای دستی بومیان خوش ذوق و هنرمند بندرکنگان نیز شامل انواع وسایل چوبی و حصیری ساخته شده با چوب نخل خرما، گبه بافی، عبا بافی، منبت کاری و قالی و جاجیم بافی می باشد.

    متفاوت ترین و جذاب ترین دیدنی های بندرکنگان

    شهر بندری کنگان از مهمترین بنادر ایران در جنوب کشور است که به دلیل مجاورت با خلیج نیلگون فارس همه ساله میزبان گردشگران داخلی و توریست های خارجی فراوانی می باشد. علاوه بر دریا و ساحل دلربای خلیج همیشگی فارس، قلعه شیخ، خانه ثروتمندان، بندر گردشگری سیراف، دهکده توریستی شیرینو، آب انبارهای قدیمی و بازارچه های سنتی، مرزی و ساحلی، چشمه آبگرم میانلو، رودخانه باغان، چاه مجنون و قورخانه شهر طاهری از دیگر جاذبه های تاریخی و طبیعی مهم و پرطرفدار این شهرستان بسیار زیبا می باشد.

    تپه قلعه نصوری معروف به قلعه شیخ شاهکاری فاخر و ارزشمند به جا مانده از دوران قاجاریه است که در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است. این قلعه ی باستانی در بندر سیراف، 35 کیلومتری جنوب شرقی شهرستان کنگان قرار دارد.

    بندر شیرینو از زیباترین بنادر ایران مقصد مسافران و گردشگران فراوانی است که همه ساله به ویژه در اوایل فصل بهار به این بندر دیدنی سفر می کنند تا با بازدید از جاذبه های منحصر به آن خاطرات دل انگیزی را برای خود رقم بزنند.

    چشمه آبگرم میانلو واقع در شمال شهرستان کنگان، 5 کیلومتری دهکده قارنجه از میان دره ای عمیق و قلب سنگ های آهک جاری می شود به همین دلیل خاصیت درمانی دارد و آب معدنی این چشمه برای درمان انواع بیماری های پوستی و روماتیسم بسیار مفید است.

    بهترین فصل سفر

    با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان کنگان و آب و هوای گرم و خشک آن سفر در فصل های گرم سال پیشنهاد نمی شود. بنابراین چنانچه قصد سفر به این بندر زیبا را دارید پیشنهاد می کنیم نیمه ی دوم سال و فروردین ماه را برای سفر انتخاب کنید زیرا علاوه بر مطلوب بودن شرایط آب و هوایی، طبیعت نیز چهره زیباتر و دلرباتری دارد.