جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های سامان - استان چهارمحال و بختیاری

    • روستاهای سامان - استان چهارمحال و بختیاری

    اقامتگاه بوم گردی های سامان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره سامان - استان چهارمحال و بختیاری

    شهرستان سامان به مرکزیت شهر سامان، نگین گردشگری استان چهارمحال و بختیاری است که از جنوب به شهرستان شهرکرد (مرکز استان چهارمحال و بختیاری) و از شرق به شهرستان زرین شهر محدود می شود.

    صنعت گردشگری و جذب گردشگر شهر سامان به دلیل قرارگیری در حاشیه رودخانه زاینده رود بسیار پر رونق است. چنانچه شما هم قصد سفر به این شهرستان توریستی و گردشگری را دارید پیشنهاد می کنیم به سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی مراجعه کنید. سامانه رزرو آنلاین یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، زیباترین و بهترین خانه بومی ها و اقامتگاه های سنتی را با بهترین قیمت و بیشترین تخفیف در اختیار گردشگران عزیز قرار می دهد تا مسافران عزیز علاوه بر سامان گردی از اقامت در خانه هایی با فضای دنج و دلنشین نهایت لذت را ببرند.

    آداب و رسوم کهن و ماندگار سامان

    بومیان شهر سامان مانند سایر هموطنان خود علاوه بر رسوم رایج بین تمام ایرانیان در برخی از مراسمات مذهبی، باستانی و جشن های شادی آداب و رسوم خاصی همچون کوفته پزون، سمنو پزون، عید اموات، عید عرفا، شنبه گردش، خوان نوروزی، چاق چاقو و نارزنی دارند که فقط مختص بومیان همین خطه است. رسم چاق چاقو از جمله رسوم مذهبی و کهن مردم سامان است و به اینصورت انجام می شود که تعداد زیادی از مردم ساعت 3 نیمه شب روز عاشورا با در دست داشتن دو قطعه سنگ و یا چوب کل شهر را دور می زنند و همزمان با کوبیدن سنگ ها و یا چوب ها اشعار محلی و مخصوص خود را تا اذان صبح می خوانند و پس از خواندن نماز صبح به خانه بازمی گردند تا خود را برای سوگواری و عزاداری در روز عاشورا آماده کنند. نارزنی نیز رسم بسیار جالب و عجیبی دیگری ست که مردم سامان در جشن های عروسی انجام  می دهند به این صورت که داماد به بالای بام خانه می رود و برای مهمانان میوه پرت می کند، بومیان سامان معتقدند این کار شگون دارد.

    سوغات و صنایع دستی

    صنایع و هنرهای دستی هر منطقه نشانی برگرفته از فرهنگ و پیشینه ی آن منطقه می باشد که برای گردشگران داخلی و خارجی بسیار جالب و مورد توجه است. هنرهای دست ساز بومیان خوش ذوق سامان شامل گلیم، جاجیم، فرش دستباف، خورجین و سرمه دوزی می باشد. از جمله خوراکی های خوش طعم و لذیذ محلی این دیار زیبا هم می توان به ماست و دوغ ارگانیک، قارابشکن، گردو، بادام و میوه های هلو و زردآلو اشاره کرد.

    جذاب ترین اماکن دیدنی شهر زیبای سامان

    شهرستان دیدنی و توریستی سامان به دلیل مجاورت به رودخانه زاینده رود در زمینه کشاورزی و باغداری بسیار پر رونق است و همچنین پل های زیادی در این شهر ساخته شده اند که برخی از آن ها جزو آثار تاریخی سامان هستند. آسیاب آبی و پل زمانخان، پل سنگی و حمام هوره، روستای دیدنی سوادجان، مسجد جامع و کوه شیراز سامان، مقبره دهقان سامانی، روستای مارکده، پل کاهکش، غار آهکی، امامزاده بابا سید، حمام قدیمی ملا رحیم و بالاده از جمله جاذبه های تاریخی، طبیعی و مذهبی مهم شهر سامان می باشند.

    پل زمان خان از مهم ترین پل های تاریخی ایران است که در فهرست آثار ملی کشور نیز به ثبت رسیده است. این پل باارزش قدیمی و کهن بر روی رودخانه ی خروشان زاینده رود و در 27 کیلومتری شهرکرد، روستای ایلبگی قرار دارد.

    کوه شیراز واقع در 3 کیلومتری شهر سامان بیش از 3 هزار متر ارتفاع دارد که سامان در دامنه ی این کوه واقع شده است. کوه شیراز مقصد بسیار مناسبی برای کوهنوردان و طبیعت دوستان عزیز به شمار می آید.

    مسجد جامع شهر سامان با قدمتی مربوط به دوره قاجاریه در خیابان سعدی واقع شده است. این مسجد تاریخی به دلیل معماری بسیار زیبا و منحصر به فردش و همچنین قدمت و پیشینه ای طولانی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

    بهترین فصل سفر

    شهر سامان به دلیل اقلیم و موقعیت جغرافیایی اش، تابستان و بهار خنک و زمستان های پر برفی دارد. بنابراین اگر قصد سفر به این شهر جذاب و دیدنی و بازدید از آثار تاریخی و جاذبه های طبیعی آن را دارید پیشنهاد می کنیم جهت لذت بردن از آب و هوای مطبوع نیمه ی اول سال را انتخاب کنید.