جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های کوهرنگ - استان چهارمحال و بختیاری

    • روستاهای کوهرنگ - استان چهارمحال و بختیاری

    اقامتگاه بوم گردی های کوهرنگ برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره کوهرنگ - استان چهارمحال و بختیاری

    کوهرنگ یکی از شهرستان های شمالی استان چهارمحال بختیاری با مرکزیت شهر چلگرد است که در فاصله 91 کیلومتری از شهرکرد (مرکز استان) قرار دارد. شهر کوهرنگ از شمال با استان لرستان، از غرب با استان خوزستان، از جنوب با شهرستان اردل و از شرق با شهرستان های شهرکرد و فارسان هم مرز می باشد. کوهرنگ از سردترین شهرهای ایران است و به عنوان پایتخت برفی ایران نیز شناخته می شود. مردمان کوهرَنگ (kuhrang)، بختیاری هستند و با گویش لری بختیاری صحبت می کنند. یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، متفاوت ترین و زیباترین بوم گردی ها، هتل های سنتی و خانه بومی ها را با بهترین قیمت و بیشترین تخفیف به شما معرفی می کند. مسافران عزیز می توانند اقامتگاه خود را به صورت آنلاین رزرو نمایند تا از تجربه ی جذاب اقامت در بوم گردی های بسیار زیبای این شهر نیز بهره ببرند.

    معروف ترین جاذبه های طبیعی و گردشگری کوهرنگ

    شهر کوهرنگ در هر فصلی از سال جذابیت خاص خود را دارد. دشت شقایق و لاله های واژگون در فصل بهار، اسکی تابستانه در قله های زردکوه و کوچ عشایر در پاییز همه از جذابیت های خاص گردشگری در این شهر زیبا است.

    آبشار شیخ علی خان: این آبشار در روستای شیخ علی خان قرار دارد و در فصول گرم سال نیز قندیل هایی با ارتفاع نیم متری از آن آویزان است. منظره زردکوه در کنار عشایر بر زیبایی این آبشار افزوده است.

    دشت لاله های واژگون: این نوع گل لاله از ساقه به پایین خم می شود، به همین دلیل به آن لاله واژگون گفته می شود. هر ساله در فصل بهار این دشت پر از گل های لاله ی قرمز و زرد می شود و گردشگران زیادی برای دیدن این دشت زیبا راهی دشت لاله های واژگون در روستای بنواسکی می شوند.

    غار یخی چما: این غار در 25 کیلومتری روستای شیخ علی خان در وسط دره ی چما قرار دارد که در تابستان همچنان پوشیده از برف است و سرمای خود را حفظ می کند. در دل غار، چشمه ای جریان دارد که به سد کوهرنگ می ریزد.

    چشمه دیمه، تونل کوهرنگ در چلگرد، زردکوه، پیست اسکی کوهرنگ در چلگرد، رودخانه زاینده رود، روستای پلکانی سر آقا سید، چشمه دزداران درصمصامی، حاشیه رودخانه بازفت، چشمه مورز، پل خدا آفرین، چشمه سرداب روستای غلام آباد، چشمه پُرک و چشمه کوهرنگ از دیگر جاذبه های گردشگری این شهر محسوب می شوند.

    چل کچلون، آداب و رسوم سنتی مردمان کوهرنگ

    چل کچلون: یکی از آداب شیرین رایج در این منطقه، مراسم چل کچلون است. این آیین در زمان ریزش باران شدید که موجب خسارت شود برگزار می شود. در این مراسم، جوانان نام چهل کچل را می برند و به ازای هر نفر، یک گره به نخ می زنند، سپس نخ را به درخت آویزان می کنند تا باران بند بیاید.

    مراسم خیم سوزان: در دهه محرم مردم با برپایی خیمه هایی به رنگ سفید و سبز به عزاداری می پردازند و در روز عاشورا مراسم سوزاندن خیمه ها را برگزار می کنند.

    مراسم شکار، جشن نوروز، مهر کردن خرمن، دیدن ماه نو، بهاره خوانی و مراسم طلب باران (کل علی کوسه) از جالب ترین آداب رسوم مردم کوهرنگ است.

     از کباب گوشت های لذیذ تا هنر چوغا بافی

    کباب گوشت: در شهر کوه دشت غذاهای متنوعی تهیه می شود، اما متداول ترین این غذاها، کباب گوشت بخصوص کباب بختیاری است. کال جوش، پرورد دوغ، اوماج و کاچی شیر از غذاهای محبوب مردمان این دیار است.

    کاکولی: نان بسیار خوشمزه اهالی کوهرنگ، کاکولی است که از شیر و آرد و گردو تهیه می شود. سایر سوغاتی های خوراکی این شهر شامل گز، قارا، کشک، موسیر، تره کوهی و عسل می باشند.

    چوغا بافی: به بافت لباس قوم بختیاری، چوقا بافی گفته می شود. این لباس به صورت ردای بلند با رنگ های سفید و سیاه است و با پشم گوسفند بافته می شود. انواع وریس بافی، قالی و قالیچه، گبه و گلیم بافی، خورجین بافی، و بافت سیاه چادر (بهان) از صنایع دستی این شهر به حساب می‌آیند.

     مناسب ترین فصل سفر

    کوهرنگ به عنوان یکی از مناطق سرسبز و خوش آب و هوا با طبیعتی بکر، هر ساله گردشگران بسیاری را از سراسر کشور برای دیدن لاله های واژگون و چشمه ها و آبشارها به خود جذب می کند. ما به شما پیشنهاد می کنیم برای لذت بردن از این شهر زیبا فصل بهار و تابستان را برای سفر انتخاب کنید.