جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های استان خوزستان

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 24 اقامتگاه

    اقامتگاه‌ بوم گردی های خوزستان- اهواز برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره استان خوزستان

    استان خوزستان بر کرانه خلیج فارس و ناحیه جنوب غربی ایران واقع شده است. خوزستان از قدیمی ترین مناطق فلات ایران به شمار می آید و مرکز این استان، شهرستان اهواز می باشد. استان خوزستان از شمال با استان لرستان، از غرب با کشور عراق، از شرق با استان چهارمحال و بختیاری و از جنوب با بندر بوشهر و خلیج همیشگی فارس همسایه می باشد. این استان شامل 27 شهرستان به نام های اهواز (مرکز استان)، آبادان، اندیمشک، ایذه، باغ ملک، بندر ماهشهر، بهبهان، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، کارون، باوی، امیدیه، گتوند، رامشیر، حمیدیه، اندیکا، هویزه، هندیجان، لالی، هفتکل، آغاجاری، شادگان، شوش، شوشتر و مسجد سلیمان می باشد.

    هر زمان که صحبت از خوزستان می شود همگان به یاد نفت، گاز، هوای گرم و دوران غم بار هشت سال دفاع مقدس می افتند. این سرزمین کهن که از مهم ترین و با ارزشترین مناطق ایران است، دارای جاذبه های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و مذهبی فراوانی است.
    چنانچه اهل سفر هستید و اقامت در هتل ها و خانه مسافرها را تجربه نموده اید، این بار سامانه رزرو آنلاین یواسپیس، اقامت در خانه های بومی و اقامتگاه های بوم گردی را به شما پیشنهاد می دهد. یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، زیباترین و پرطرفدارترین خانه بومی ها و اقامتگاه های سنتی را با بهترین قیمت و بیشترین تخفیف در اختیار گردشگران عزیز قرار می دهد.

    معماری و بافت سنتی اقامتگاه ها

    در استان خوزستان هتل های سنتی با قدمتی چند صد ساله و اقامتگاه های بوم گردی از جذاب ترین اماکن اقامتی می باشند. این واحد های اقامتی با قدمتی دیرینه پس از مرمت و بازسازی محل مناسبی برای اقامت گردشگران و علاقمندان به زندگی بومی و سنتی می باشند. از بارزترین ویژگی های واحدهای اقامتی در این استان می توان به وجود نخل خرما در حیاط خانه ها اشاره کرد که زیبایی آن را دوچندان کرده است.

    آئین و رسم و رسومات بومی

    آشنایی با آداب و رسوم بومی هر منطقه و شناخت اعتقادات و باورهای آن ها از لذت بخش ترین و خاطره انگیزترین قسمت هر سفر می باشد. خوزستانی ها آخرین جمعه ی ماه ذی الحجه را جشن می گیرند، لباس نو می پوشند و به تفریح و شادی می پردازند زیرا پس از آن ماه های محرم و صفر عزادارند. بومیان خوزستان سیزده به در را در 2 روز جشن می گیرند یک روز با احتساب روز سال تحویل و دیگری بدون در نظر گرفتن آن و به ترتیب به سیزده عید و سیزده بعد از عید معروف است. عید فطر برای خوزستانی ها مانند عید نوروز برای سایر ایرانی هاست، آن ها در روزهای پایانی ماه رمضان به بازار رفته و لباس های نو می خرند و روز قبل عید فطر را ام الوسخ یعنی روز چرکین می نامند و به خانه تکانی، نظافت شخصی و خرید لباس نو مشغول می شوند و در روز عید نیز به دید و بازدید می پردازند.

    سوغات و صنایع دستی

    خرید سوغات از بهترین قسمت های سفر است و معمولا نمایشگاه های صنایع دستی و سوغات خوراکی از ویژه برنامه هایی ست که برای استقبال از گردشگران برپا می شود. خرما، کلیچه (نوعی کلوچه)، حلوا شکری، لوز کنجدی و مرکبات از لذیذترین خوراکی های این منطقه است. از جمله هنرهای دستی بومیان خونگرم و هنرمند این دیار هم می توان به کپوبافی، حصیربافی، بوریا، گلیم بافی، احرامی بافی، عبابافی و خراطی اشاره کرد.

    جذاب ترین اماکن دیدنی سرزمین نخلستان ها

    استان خوزستان از پرطرفدارترین مقاصد گردشگری ایران است چرا که دریا و کوهستان، مراتع سرسبز و بیابان و اماکن زیارتی و سیاحتی همه را در کنار هم دارد. آبشارهای شوشتر، دهکده توریستی و تفریحی زراس، زیگورات چغازنبیل، برج کلاه فرنگی شوشتر، آتشکده جاویدا، تنگ بتای دشت شیمبار، آستان مقدس براء بن مالک، رودخانه کارون، کوه تنگوان، قلعه تل، آبشار شوی، سد دز، اشکفت سلمان، آسیاب های آبی دزفول، بقعه دانیال نبی، قلعه شوش، پل معلق، دریاچه شط تمی، دره کول خرسان، دانشگاه سه گوش، منطقه شو ولندر، موزه جنگ، دشت سوسن و تالاب هورالعظیم ازدیدنی ترین و مهم ترین آثار تاریخی، طبیعی و مذهبی این دیار کهن می باشد.

    زیگورات چغازنبیل بنایی کهن و ارزشمند از دوران ایلامی ها می باشد که در گذشته به عنوان نیایشگاه و معبد مورد احترام مردم بوده است. این اثر تاریخی و بسیار زیبا اولین اثر باستانی ایرانی است که در فهرست جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.

    کلان تالاب یا هور العظیم از بزرگترین تالاب های ایران است که در مرز بین ایران و عراق واقع شده است. این تالاب پوشیده از نی زیستگاهی غنی از انواع پوشش های گیاهی و گونه های جانوری متعدد می باشد.

    بهترین فصل سفر

    استان خوزستان از آب و هوایی نیمه بیابانی برخوردار است و در شش ماه اول سال برخی نقاط آن بسیار گرم و شرجی است. بنابراین بهترین زمان سفر از نظر شرایط آب و هوایی نیمه دوم سال و عید نوروز می باشد.