جستجوی در تمامی مقاصد

    اقامتگاه بوم گردی های بندر انزلی برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره بندر انزلی - استان گیلان

    بندر انزلی بهشت اروپایی ایران و یکی از شهرهای استان گیلان می باشد که از شمال با دریای خزر، از شرق با خمام، از غرب با رضوانشهر، از جنوب با صومعه سرا و از جنوب غربی با رشت همسایه است. فاصله این شهر ساحلی تا رشت (مرکز استان) 40 کیلومتر است و دومین شهر پرجمعیت استان گیلان نیز محسوب می شود. بندر انزلی اولین و بزرگترین بندرگاه ایران در ساحل دریای خزر می باشد و به دلیل قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی شمال به جنوب کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بندر انزلی پیش از انقلاب اسلامی، بندر پهلوی نامیده می شد که بعد از انقلاب به بندر انزلی (لنگرگاه) تغییر پیدا کرد. یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی به شما این امکان را می دهد تا با رزرو آنلاین دل انگیزترین خانه بومی ها و یا اقامتگاه های سنتی بندر انزلی، سفری خاطره انگیز را در این شهر زیبا تجربه کنید.

    مرسوم ترین آداب و رسوم

    علم واچینی و کرپ زنی از مراسم سنتی بندر انزلی محسوب می شوند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    علم واچینی: این مراسم به جشن خرمن نیز معروف است. کشاورزان در نقاط کوهستانی بعد از دروی گندم و جو و در قسمت جلگه ای بعد از برداشت محصول برنج با به دست آوردن اولین محصول سال، این جشن را جهت شکرگزاری برگزار می کنند و بسته به توانایی خود نذری می دهند. در این روز مردم لباس نو می پوشند و به محل برگزاری مراسم که و درخت هایی سایه گستر دارد، می روند.

    کرپ زنی: نوعی عزاداری در بندر انزلی می باشد که در ایران کم نظیر است و در آن، افراد دو تکه چوب (کرپ) را به دست می گیرند و همزمان با مرثیه خوانی با ریتم خاصی آنها را به هم می کوبند و با مرثیه خوان همخوانی می کنند. کرپ قطعه چوبی است که در کف دست قرار می گیرد و سطح بیرونی آن صاف است.

    دل انگیزترین جاذبه های گردشگری بندر انزلی

    تالاب انزلی، مناره انزلی (برج ساعت)،پارک جنگلی، ساحل بندر انزلی، سرخانکل، موج شکن، کشتی میرزا کوچک خان جنگلی، حافظیه انزلی، کاخ موزه (کاخ میان پشته)، بلوار ساحلی بندر انزلی، کلیسای مریم، منطقه آزاد بندر انزلی و پل غازیان از جاذبه های زیبای بندر انزلی می باشند که در ادامه به معرفی معروف ترین آنها می پردازیم.

    تالاب انزلی: یکی از مشهورترین جاذبه های گردشگری بندر انزلی و مهمترین تالاب های کشور، تالاب انزلی است که زیستگاه بیش از صد گونه از پرندگان مهاجر و بومی و پناهگاه حیات وحش سلکه و تالاب سیاه کشیم می باشد. وجود نیلوفرهای آبی و لاله ی مرداب، منظره ای بی نظیر را برای علاقمندان به طبیعت رقم زده است.

    مناره انزلی (برج ساعت): این برج از قدیمی ترین بناهای آجری انزلی است که در زمان ناصر الدین شاه به دستور حاکم وقت انزلی، یعنی خسرو خان گرجی ساخته شده است. هدف از ساخت برج ساعت، دیده بانی از دریا بوده است و همچنین از آن به عنوان فانوس دریایی استفاده می شده است. دریانوردان در تاریکی شب با دیدن روشنایی بالای مناره می توانستند خود را به کانال برسانند و در بندر لنگر بیندازند.

    حافظیه انزلی: در بلوار ساحلی انزلی، بنای سفید رنگی توسط مهندسین آلمانی ساخته شده و بسیار شبیه حافظیه شیراز است که به همین علت آن را حافظیه انزلی نامیده اند. در این مکان، کنسرت های موسیقی و مراسم عمومی شهر انزلی برگزار می شود که بسیار مورد علاقه گردشگران می باشد.

    محبوب ترین صنایع دستی و سوغات

    خراطی روی چوب، گلسازی، مکرومه بافی، قلاب بافی، نازک کاری، سبد بافی، مروار بافی، رشتی دوزی، حصیر بافی و بامبو بافی از صنایع دستی چشم نواز بندر انزلی به شمار می آیند. انواع ماهی های دریای خزر، برنج و چای از مشهورترین و پرطرفدارترین سوغاتی های بندر انزلی می باشند.

    لذیذترین غذاهای محلی بندر انزلی

    ترشه تره، باقالی قاتوق، اشپل، آلومسما، میرزا قاسمی، کویی تره، سیرقلیه، سیرابیج، واویشکا و کاله کباب از طعم های بی نظیر بندر انزلی به شمار می آیند که می توان آنها را در اقامتگاه های بوم گردی و یا خانه بومی های بندر انزلی امتحان کرد.

    بهترین فصل سفر

    بندر انزلی در تمام فصول سال دارای آب و هوای معتدل می باشد، از این رو در هر فصلی که به این بندر زیبا سفر کنید یک جنبه منحصر بفرد و جدید از طبیعت بکر و زیبای بندر انزلی را مشاهده خواهید کرد.