جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های کرخه - استان خوزستان

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 0 اقامتگاه

    نتیجه ای برای این جستجو وجود ندارد.

    برای یافتن نتایج بیشتر فیلترها را حذف کنید.

    اقامتگاه های بوم گردی کرخه برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره کرخه - استان خوزستان

    کرخه، یکی از شهرستان های زیبای استان خوزستان به مرکزیت شهر الوان است. شهر الوان در فاصله 34 کیلومتری شهر دزفول و 154کیلومتری شهر اهواز (مرکز استان) قرار گرفته است. شهرستان کرخه از شمال به شهرستان شوش، از جنوب به شهرستان های اهواز و شهرستان حمیدیه، از غرب به شهرستان های دشت آزادگان و از شرق به شهرستان شوشتر ختم می شود. این شهرستان شامل دو بخش به اسم های مرکزی و شاوور است و دارای 69331 نفر جمعیت بوده که اکثر مردم آن دارای مذهب شیعه هستند. اکثر مردم این شهر از قوم عرب هستند و علاوه بر زبان فارسی به زبان عربی هم حرف می زنند همچنین مردم این منطقه دارای لباس محلی خاصی هستند که این لباس های زیبا جزو سوغاتی های محبوب بین گردشگران است.

    غذا ها، سوغاتی ها و صنایع دستی

    از جمله غذاهای محلی این منطقه می توان به اوپیوزی، برونی، برشک، حمیس توله، بنگو، قلیه ماهی، حشو، امگشت، فلافل و سمبوسه اشاره کرد. عطر و طعم بی نظیر این غذاها لذت سفر را برای هر گردشگری دو چندان کرده و سفری به یاد ماندنی را رغم می زند. گیوه دوزی، زرگری، کپو بافی، نمد مالی و قلم زنی از جمله صنایع دستی این منطقه به شمار می رود. این منطقه دارای سوغاتی های بسیاری است که در نوع خودش کم نظیر هستند. تنوع سوغاتی های این منطقه باعث شده انتخاب را برای گردشگران سخت بشود. از جمله سوغاتی های این منطقه می توان به حلوا قبیت، لوز کنجدی، لباس محلی، لوز شکری، نان کنجدی، معجون کنجد، گیوه، ظرف های ورشو، مرکبات، سیلان (شیره خرما) و نان شیر اشاره کرد.

    آداب و رسوم اهالی کرخه

    این منطقه دارای رسوم  مختلف و جالبی است برای مثال می توان به دست رزون اشاره کرد. دست رزون به این صورت است که روز قبل از عروسی دست عروس و داماد را در حنا قرار می دهند و دختران دم بخت به نیت خوشبختی از آن حنا به دست خود می زنند. از جمله رسومات دیگر این منطقه می توان به علم یراق، چلاب زنی و شبیه خوانی اشاره کرد. تمامی این رسم ها نشان از با اصالت بودن و ریشه دار بودن این منطقه است.

    جاذبه های گردشگری شهرستان کرخه

    از جمله جاذبه های گردشگری این شهرستان می توان به آرامگاه محمود علی، دژ سرقلا، قلعه کوران، بقعه داوود خادم، امامزاده بابا لنگ، قلعه حسینی، قلعه رزه، سد دز، منطقه گردشگری منگره، پادگان دوکوهه، سد کرخه، امامزاده شاهزاده احمد، کوه تنگوان، قلعه مختار، منطقه چهل پا، پل بالارود، موزه راه آهن، پل صیحه اندیمشک و دهکده گردشگری والفجر اشاره کرد.   

    پل صیحه اندیمشک: این پل که به آباره عباس خان نیز مشهور است، در فاصله 66 کیلومتری الوان (مرکز شهرستان کرخه) و 8 کیلومتری شهرستان اندیمشک قرار دارد. قدمت این جاذبه مربوط به زمان صفویان است. در ساخت این پل از مصالح آجر، آهک، ساروج، سنگ و گل استفاده شده است.

    سد کرخه: این سد که بزرگ ترین سد خاکی خاور میانه است (با ارتفاع 127 متر)، در فاصله 90 کیلومتری شهر الوان (مرکز شهرستان کرخه) قرار دارد. هدف از ساخت این سد مهار سیل های ویرانگر، تولید برق و مهیا کردن آب زمین های کشاورزی است. این سد آب بخش بزرگی از خوزستان را مهیا می کند. آب این سد از رودخانه کرخه تامین می شود. سدی بزرگ و پر آب منظره دیدنی و جذابی را به وجود آورده است و عظمت این سد نشان از مهارت و توانایی مهندسان و معماران ایرانی است.

    کوه تنگوان: این کوه که ارتفاع آن 600 متر است، در فاصله 69 کیلومتری شهر الوان (مرکز شهرستان کرخه) و 18 کیلومتری شهر اندیمشک قرار دارد. قدمت این جاذبه به 10 هزار سال پیش می رسد. درختان گرمسیری بادام کوهی، کنار و رملیک از جمله پوشش گیاهی این منطقه به شمار می رود. منطقه چهل پا که محل زندگی بز و کل است و در آن شکار ممنوع است، در این منطقه قرار دارد.  

    بهترین فصل سفر به شهرستان کرخه

    این منطقه دارای تابستان هایی بشدت گرم است از این رو بهترین فصل سفر به این شهرستان در اواخر زمستان و اوایل بهار است. اگر قصد سفر به این شهر را دارید، یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی، با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی شهرستان کرخه و کلبه های بومی و محلی این شهر، امکان رزرو آسان و مقرون به صرفه بهترین اقامتگاه بوم گردی در شهرستان کرخه استان خوزستان را برای شما فراهم می کند.