جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های سهرورد - استان زنجان

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 1 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های سهرورد برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره سهرورد - استان زنجان

    سهرورد در شهرستان خدابنده استان زنجان واقع شده است. منطقه سهرورد در حاشیه رود و در کنار جنگل و باغات میوه و در کوهپایه ای شیب دار قرار گرفته است. شهر سهرورد از شمال به شهرستان زنجان و ابهر و از جنوب به شهرستان کبودرآهنگ و بیجار متصل است. سهرورد از شهرهای با پیشینه تاریخی درخشان است. شهر سهرورد، زادگاه افراد بزرگی مانند شیخ شهاب الدین سهروردی می باشد. آثار باستانی بی نظیری در این شهر وجود دارد که برای هر گردشگری می تواند جذاب باشد. اگر شما علاقمند به سفر و بازدید از آثار تاریخی هستید، سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و رزرو آنلاین خانه بومی ها و اقامتگاه های سنتی تجربه ای متفاوت در سفر به سهرورد برای شما به همراه دارد.

    جالب ترین آداب مرسوم

    مردمان شهر سهرورد مانند دیگر شهرهای ایران، آداب و رسوم مختص به خود را دارند که در ادامه به معرفی برخی از این آداب و رسوم ها می پردازیم:

    آداب مهمان: مهمان در میان مردمان این شهر جایگاه و منزلتی بزرگ دارد. اصولاً تمام شئون زندگی آنان بر اساس پذیرایی از مهمان ترتیب یافته است، گویی همه چیز برای مهمان است. پس از ورود مهمان به خانه، تمام اعضای منزل در خدمت مهمان قرار می گیرند و خوراکی های مختلف و نوشیدنی به چند برابر نیاز تهیه می شود. صاحب خانه پس از چیدن سفره رنگین، اتاق مخصوص پذیرایی را ترک کرده و مهمان را تنها می گذارد تا موجبات راحتی بیشتر مهمان فراهم شود.

    مراسم عروسی: از نظر آداب و رسوم دو نوع ازدواج در منطقه صورت می گیرد. در شکل اول عروس همراه داماد بدون اطلاع قبلی منزل پدری را ترک می کند و چند روز بعد پدر داماد با ریش سفیدان محلی به منزل عروس رفته و به هر صورتی پدر عروس را راضی می کند و نامه ای تحت عنوان وکیل، جهت عقد ازدواج رسمی دریافت می نماید. در شکل دوم ابتدا پدر داماد به همراه ریش سفیدان محلی به منزل عروس جهت خواستگاری مراجعه کرده و پس از جلب رضایت، هر کدام از طرفین نماینده ای جهت عقد قرارداد تعیین می کنند. قرارداد تحت عنوان «کسمات» منعقد می گردد و پدر عروس مقداری پارچه به عنوان «خلعت» جهت دعوت از ۴۰ نفر از اقوام خود از پدر داماد دریافت می کند. 

    بهترین مناظر گردشگری شهر سهرورد

    جنگل های زیبا و طبیعت بکر سهرورد، این شهر را به یکی از جاذبه های گردشگری تبدیل کرده است. جنگل هفت تپه، کتیبه سنگی یازلی داش، قلعه کیوان، منطقه باستانی دژالریج، قلعه اسیران یا دربار معروف «دردر»، امام زاده قاسم همراه با اقامتگاه های بوم گردی جاذبه ای لذت بخش را برای گردشگران به ارمغان می آورد.

    کتیبه سنگی یازلی داش: این کتیبه در جنوب غربی شهر سهرورد، کنار باغ های جنگلی واقع شده است و یکی از جاذبه های گردشگری این شهر به شمار می آید. این کتیبه شامل نقوش انسانی و خطوط دوران اسلامی است.

    جنگل هفت تپه: نمایی بسیار زیبا و جذاب از طبیعت سهرورد به نمایش می گذارد که مورد توجه بسیاری از گردشگران این منطقه می باشد.

    قلعه کیوان: قلعه کیوان در جنوب شرقی شهر سهرورد در جنب بقعه متبرکه امام زاده قاسم (ع) واقع شده و در حمله مغولان مورد تخریب قرار گرفته، ولی دیواره های آن هنوز پا برجاست. قدمت این قلعه به دوره ساسانی برمی گردد. 

    هنر معروف و سوغات زیبای مردم سهرورد

    قالی بافی، گلیم بافی، جاجیم بافی، مسگری از صنایع دستی معروف سهرورد به شمار می آید. هر کدام از این ها دارای ظرافتی خاص و حاصل تجربه استادکاران ماهر می باشند و همین امر باعث جذابیت آن شده است. هنرهای دستی مردم سهرورد شامل گلیم، جاجیم و ظروف مسی است که بسیار چشم نواز هستند و به عنوان سوغاتی ارزشمند می توان به دوستان و آشنایان خود هدیه داد.

    معروف ترین غذاهای محلی

    غذاهای محلی در کنار جاهای دیدنی سهرورد هرگز از یادتان نخواهد رفت. توصیه می کنیم در این شهر حتما آبگوشت محلی، شوربای زردآلو و کله جوش را در خانه های بومی و اقامتگاه های بوم گردی امتحان کنید.

    بهترین فصل سفر

    ما به شما پیشنهاد می کنیم اگر قصد سفر به سهرورد را دارید، در فصل بهار از اقامتگاه های بوم گردی و طبیعت زیبای سهرورد دیدن فرمائید و یک سفر خاطره انگیز را تجربه کنید.