جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 13 اقامتگاه

    • روستاهای رامیان - استان گلستان

    اقامتگاه بوم گردی های رامیان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره رامیان - استان گلستان

    شهر رامیان مرکز شهرستان رامیان یکی از شهرهای زیبای استان گلستان است. شهرستان رامیان از شمال با گنبد کاووس، از جنوب با رشته کوه البرز، از شرق با آزاد شهر و از غرب با علی آباد کتول همجوار است. چنانچه قصد سفر به رامیان را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    رسم و رسومات بومیان رامیانی

    پوشش: مردان و زنان رامیانی یکی از زیباترین لباس های سنتی و محلی ایران را بر تن می کنند به گونه ای که گردشگران هم برای گرفتن یک عکس یادگاری برای لحظاتی هر چند کوتاه می خواهند آن را تجربه می کنند. مهم ترین بخش لباس زنان شامل کوینک (پیراهن قرمز رنگ)، قویماق، کلته (نوعی کلاه)، یاقلق، قمبلی (دامن پرچین ابریشمی)، چارشو، قوپا، نومال و یاخالق می باشد.

    مراسم براتلق: یکی از رسومات قدیمی شهر که برای زنده نگهداشتن یاد درگذشتگان گرفته می شود. خانواده بعد از اینکه خانه را گردگیری و تمیز می کند برای زنده نگهداشتن یاد در گذشتگان مهمانی تدارک می بینند و تعدادی از قاریان را دعوت کرده و برای اموات آیاتی از قرآن را قرائت و از میهمانان پذیرایی می کنند.

    ماه محرم: در روز عاشورا عزاران رامیانی کفن پوش می شوند و به سمت میدان امام علی (ع) حرکت می کنند و با تشکیل حلقه ای بزرگ کمر به کمر هم سینه می زنند. این نوع عزاداری در میان مردم رامیان نشان از باور عزاداران به دور محور ولایت امام علی (ع) و 11 امام دیگر است که این امر به صورت سمبلیک به دور میدان امام علی (ع) اجرا می شود.  

    طعم عطری ماندگار در رامیان

    چوز کبابی، قورما، آش خمیری، رشته پلو و ماهی، ماهی کباب، خورشت انار با بادمجان شکم پر، کشک بادمجان، عدس پلو، تورشک خورشتو، تاس کباب، خام ته چین و بورانی تنها چند مورد از غذاهای خوش عطر و طعم این شهر است که در میان گردشگران از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد.

    زیباترین جاذبه های گردشگری شهر

    دیار رامیان از طبیعت شگفت انگیزی برخوردار است و زیبایی منحصر به فرد آن در تمامی فصول سال سبب جذب گردشگران و طبیعت دوستان بسیاری در منطقه شده است. از جمله زیبایی های شهر می توان به چشمه گل رامیان، آبشار سرخه کمر، آبشار خزه ای پشمکی، منطقه گردشگری اولنگ بادو، آبشارهای جوزک، چشمه سید کلاته، چشمه قور چای، جنگل و چشمه نیلبرگ، غار پشمکی و غار شیرآباد (دیو سپید) را نام برد. در ادامه به شرح مختصر برخی از این شگفتی ها می پردازیم:

    چشمه گل رامیان: یکی از زیباترین پدیدهای طبیعی ایران که در فاصله تقریبا 5 کیلومتری شهر رامیان قرار دارد. چشمه گل رامیان چشمه ای آهکی که به سبب عمق زیادی که دارد به رنگ سبز تیره خودنمایی می کند.

    آبشار خزه ای پشمکی: آبشاری زیبا در روستای ییلاقی پاقلعه که در فاصله حدودا 3 کیلومتری رامیان قرار دارد و به سبب برخورداری از طبیعت بکر و چشم نواز در فصل های مختلف سال پذیرای گردشگران و طبیعت دوستان بسیاری می باشد.   

    منطقه گرشگری اولنگ: جنگل و ارتفاعات اولنگ منطقه ای زیبا با چشم اندازی منحصر به فرد است که در جنوب شهرستان رامیان و شمال شهر شاهرود واقع شده است و در چهار فصل سال پذیرای گردشگران و طبیعت دوستان بسیاری می باشد.

    چشمه سید کلاته: چشمه ای زیبا و پرآب که در فاصله تقریبا 6 کیلومتری شهرستان رامیان قرار دارد و به سبب قرار گیری این چشمه در زیر درختان بلند و کهن، زیبایی خیره کننده ای را ایجاد کرده است.  

    هنردست هنرمندان رامیانی و سوغات لذیذ این دیار

    هنرمندان توانمند رامیانی منسوجات ابریشمی چون حوله، دستمال، چادر شب، شال، روسری، چارقد ابریشمی و صنایع چوبی چون فلوت و شطرنج را به زیبایی هرچه تمام تر می آفرینند که چشم هر گردشگر هنر دوستی را مجذوب خود می کند. انار، توت فرنگی جنگلی و خرمالو از خوشمزه های این شهر است که در میان گردشگران طرفداران خاص خود را دارد.     

    بهترین فصل سفر

    رامیان شهری کوهپایه ای است و به همین سبب از آب و هوای معتدل کوهستانی برخوردار می باشد. یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به رامیان را دارید فصل بهار، تابستان و پاییز بهترین زمان است و شهر به تابلو نقاشی زیبا تبدیل می شود و زیبایی سفر را دو چندان می کند.