جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های میامی - استان سمنان

    • روستاهای میامی - استان سمنان

    اقامتگاه های بوم گردی میامی برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره میامی - استان سمنان

    شهر میامی مرکز شهرستان میامی و یکی از شهرهای تاریخی استان سمنان است. شهرستان  میامی از شمال با شهرستان جغتای و گرمه، از جنوب و غرب با شهرستان شاهرود و از شرق با شهرستان داورزن همجوار می باشد. چنانچه قصد سفر به دیار میامی را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و خانه های بومی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آداب و رسوم ارزشمند بومیان میامی

    ماه محرم: مردمان دیار میامی با فرارسیدن ماه محرم همچون شهرهای دیگر استان، شهر را برای برگزاری مراسم های عزاداری آماده و سیاه پوش می کنند. یکی از رسومات این دیار پخت شله قروتی در روز تاسوعا است. شله قروتی یکی از غذاهای محلی و سنتی دیار میامی است که بیش از صد سال قدمت دارد و برای عزاداران روز تاسوعا آماده می شود.

    شب یلدا: شب چله یا شب یلدا سنتی دیرینه است که در سراسر کشور برگزار می شود. مردمان شهر میامی در این شب طولانی به دیدار بزرگ ترها می روند و اعضای خانواده دور هم جمع می شوند. برای این شب غذاهای مفصلی تدارک می بینند از انواع تنقلات، شیرینی، شکلات و میوه و به خصوص هندوانه می خورند و برخی بومیان بر این باوررند نخوردن هندوانه در این شب باعث آسیب دیدن بدن آنها می شود.

    طعمی خوش و ماندگار در میامی

    جوشبره، قروتی، چلکوت، شیره جوش، آش ترش و آش کما از غذاهای محلی شهر است که در رستوران های سنتی روستای ابراهیم آباد بیشتر به چشم می خورد و علاوه بر بومیان محلی به ذائقه گردشگران هم خوش آمده است.

    گشتی در بهترین جاذبه های گردشگری دیار میامی

    شهرستان میامی شرقی ترین شهرستان استان سمنان است که قدمتی هزار ساله دارد و به سبب برخورداری از جاذبه های تاریخی و طبیعی متعدد گردشگران و تاریخ دوستان بسیاری را در ایام سال پذیرا می باشد. از جمله این جاذبه های تاریخی و طبیعی می توان به آرامگاه شیخ حسن نوری، آرامگاه ابن یمین فرومدی، مسجد جامع فرومد، قلعه میامی، کاروانسرای عباس آباد، کاروانسرای میامی، یخدان تاریخی میامی، عمارت تاریخی ابراهیم آباد، دشت کالپوش، روستای هدف گردشگری فرومد، روستای زیبای ارمیان، روستای ابراهیم آباد و آبشار نام نیک اشاره کرد. در ادامه به شرح مختصر برخی از این زیبایی ها می پردازیم:

    مسجد جامع فرومد: یکی از بناهای تاریخی و کهن روستای فرومد است که به قرن هفتم هجری تعلق دارد و به سبب گچ بری ها، نقش ها و کاشی کاری هایی که در بنا به کار رفته در شمار آثار تاریخی کم نظیر ایران جای گرفته و به عنوان یک آثار ملی به ثبت رسیده است.  

    کاروانسرای میامی: یکی از کاروانسراهای زیبای عهد صفویه است که در مرکز شهرستان میامی قرار دارد. کاروانسرا 5250 متر مربع زیر بنا داشته و یکی از ویژگی های منحصر به فرد این کاروانسرا وجود کتیبه سنگی است که بر سر در آن نصب شده است. 

    یخدان تاریخی میامی: یخدانی تاریخی با بیش از 220 سال قدمت، نمونه منحصر به فردی از آثار تاریخی میامی است که در بافت تاریخی شهر قرار دارد.

    آبشار نام نیک: آبشاری زیبا و چشم نواز در دل جنگل سرسبز و بکر نام نیک که طبیعت دوستان بسیاری را شیفه خود کرده است. این آبشار زیبا از ارتفاعات بلند جنگل سرچشمه می گیرد و برای رسیدن به آن باید حدودا 40 دقیقه پیاده روی کرد.

    صنایع دستی رنگارنگ هنرمندان میامی و سوغات خوش طعم و شیرین این دیار

    مردان و زنان هنرمند دیار میامی آثار رنگارنگ و متنوعی چون جاجیم بافی، لاک ترشی، تولید لباس های محلی و نمد مالی را به زیبایی هر چه تمام تر می آفرینند که چشم هر بیننده هنر دوستی را به خود خیره می کند. انگور شیرین، نان کاک و نان قتلمه از سوغات های پر طرفدار این شهر به شمار می رود که در سبد خرید گردشگران به چشم می خورد.

    بهترین فصل سفر

     دیار میامی از آب و هوای نیمه خشک برخودار می باشد به همین سبب یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به این دیار را دارید فصل بهار، فصل مناسبی برای گردش و تفریح در شهر است تا سفری خوش و به یادماندنی را در کنار عزیزانتان تجربه کنید.