جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های نمین - استان اردبیل

    • روستاهای نمین - استان اردبیل

    اقامتگاه بوم گردی های نمین برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره نمین - استان اردبیل

    نمین از شهرهای مرزی زیبای استان اردبیل می باشد که از شمال با کشور آذربایجان، از شرق با دریای خزر، از غرب با شهر اردبیل و از جنوب با استان گیلان همسایه است. شهر نمین در فاصله 25 کیلومتری اردبیل (مرکز استان) واقع شده است. به دلیل همجواری با دریای خزر و رطوبت بالای آن، این شهر را نمین که در زبان تالشی به معنی نمناک است، نامیده اند. جاده شگفت انگیز آستارا به اردبیل (گردنه حیران) از کنار این شهر می گذرد که هر بیننده ای را محو تماشای خود می کند و یکی از مهم ترین هدف های طبیعت گردان این منطقه است. چنانچه قصد سفر به نمین زیبا را دارید، یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و همچنین امکان رزرو آنلاین متفاوت ترین بوم گردی ها و خانه بومی های نمین به شما کمک می کند تا یک اقامت رویایی را تجربه کنید.

    خاص ترین آداب و رسوم

    تکم و تکمچی، بایرام پائی و شاخسه از آئین های سنتی نمین می باشند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    تکم و تکمچی: یک ماه مانده به نوروز، تکمچی ها به در خانه ها رفته و نوید بهار را می دهند. تکم شیطانکی به شکل حیوان است که با پارچه های رنگی و تکه های آینه آن را زیبا می کنند و بر روی تخته قرار داده و به بدن او چوبی متصل می کنند و از سوراخ تخته عبور می دهند. تکمچی که صاحب تکم است آن را حرکت می دهد و اشعاری درباره بهار می خواند.

    بایرام پائی: مادر دختری که تازه ازدواج کرده است، در شب عید برای تازه عروس شام آماده می کند و در ظروف مسی بزرگی چیده و روی آن روپوش مخمل یا ترمه بسیار زیبا قرار می دهد و به خانه عروس می برد.

    شاخسه: یک ماه قبل از فرارسیدن ماه محرم، دسته های عزاداری به شکل دایره درآمده و حاضرین چوبی را با دست راست می گرفتند و دست چپ خود را بر کمر نفر بعد قرار می دادند و در جواب اشعار نوحه خوان، مردم شاه حسین را به صورت شاخسه ادا می کردند.

    شگفت انگیزترین جاذبه های گردشگری نمین

    جنگل فندقلو، آبشار شورشورنه، جنگل مشه، گردنه حیران، روستای عنبران، بقعه شیخ بدرالدین، موزه نمین (صارم السلطنه)، روستای گلشن،دریاچه سوها، روستای سقزچی و پیکره سنگی بابا داوود از چشم نوازترین جاذبه های گردشگری نمین محسوب می شوند که در ادامه به معرفی زیباترین آنها می پردازیم.

    جنگل فندقلو: در فاصله 10 کیلومتری شهر نمین، بهشتی روی زمین دیده می شود که جنگلی پوشیده از گل های وحشی با رنگ های متنوع و درختان فندق، راش، بلوط و بیدمشک است که منظره ای دل فریب را به وجود آورده است. جنگل فندقلو ادامه جنگل های گیلان با طبیعی چشم نواز است که در آن، حیواناتی چون روباه، گرگ، خرس قهوه ای، خرگوش، عقاب، قرقاول، هدهد، چکاوک و بلدرچین دیده می شود.

    آبشار شورشورنه: روستای عنبران در شهر نمین به دو بخش علیا و سفلی تقسیم می شود که آبشار زیبای شورشورنه در منطقه عنبران علیا واقع شده است. آب این آبشار از صخره ای بسیار بلند سرازیر می شود و به حوضی در پایین صخره می ریزد که منظره ای بسیار چشم نواز به وجود آورده است. غاری در بین صخره و آب آبشار قرار دارد که مکانی مناسب برای استراحت گردشگران می باشد.

    جنگل مشه: از جاذبه های منحصر بفرد اکوتوریسمی نمین می باشد که به دلیل داشتن آب و هوای دلچسب و همجوار بودن با گردنه زیبای حیران، مورد علاقه بسیاری از گردشگران است. در این جنگل، یک چشمه آب گرم معدنی نیز وجود دارد که خاصیت درمانی دارد.

    محبوب ترین صنایع دستی و سوغات

    داس سازی، مسند بافی، جاجیم بافی، گلیم بافی و قالی بافی از معروف ترین صنایع دستی نمین به شمار می آیند. عسل، کره، پنیر، گل سرخ، نعنا خشک، آلبالو و آلوچه از خوشمزه ترین سوغاتی های این شهر می باشند که مورد توجه بسیاری از گردشگران قرار گرفته است.

    خوش طعم ترین غذاهای محلی نمین

    آش دوغ، آش ماست، سوتی آش، باسترما پلو، شیر پلو، ترچین پلو، فرنی، حلوای سیاه و قوئود از لذیذترین غذاهای سنتی نمین محسوب می شوند که می توان طعم فراموش نشدنی آنها را در اقامتگاه های بوم گردی و یا خانه بومی های نمین امتحان کرد.

    بهترین فصل سفر

    نمین دارای آب و هوای معتدل می باشد که چهار فصل سال زیبایی خاص خود را دارد. به شما پیشنهاد می کنیم در فصل بهار و تابستان از آب و هوای دل پذیر این شهر نهایت لذت را ببرید، علاوه بر این در پاییز نیز شاهد منظره ای باشکوه از رنگ های پاییزی خواهید بود.