جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های فاروج - استان خراسان شمالی

    • روستاهای فاروج - استان خراسان شمالی

    اقامتگاه بوم گردی های فاروج برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره فاروج - استان خراسان شمالی

    شهر فاروج مرکز شهرستان فاروج یکی از شهرهای زیبای استان خراسان شمالی است و به پایتخت آجیل ایران شهرت دارد. فاروج از شمال با ترکمنستان، از جنوب با شهرستان اسفراین، از شرق با شهرستان قوچان و از غرب با شهرستان شیروان همجوار می باشد. چنانچه قصد سفر به پایتخت آجیل ایران را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    سنت های ارزشمند شهر فاروج

    شهر فاروج همانند سایر شهرهای ایران در مناسبت های مختلف آداب و رسوم خاص خود را دارد که در ادامه به معرفی و شرح مختصر برخی می پردازیم:

    کشتی با چوخه: این نوع کشتی از گذشته تا کنون در مناسبت های مختلف شهر از جمله عروسی و عیدها برگزار می شود. همزمان با شروع کشتی، نوازندگان سرنا و دهل می نوازند و هیجان بازی را چند برابر می کنند. پس از پایان مسابقه به نفر اول تا سوم قند اهدا می شود و علاوه بر آن در هر منطقه با توجه به رسمی که دارند قوچ، گوسفند و قالی دستبافت هم هدیه می دهند. 

    مراسم عروسی: با توجه به اینکه اغلب ساکنین خراسان شمالی قوم کرمانج هستند، شهر فاروج هم از این قاعده مستثنی نیست و به همین سبب دارای آداب و رسوم خاصی است. در مراسم عروسی بانوان لباس های رنگارنگ بر تن می کنند و پشت سر عروس و داماد خنچه  ها را روی سر خود حمل می کنند که متاسفانه بضی از رسومات با گذشت زمان به تاریخ سپرده شده است. 

    طعم و عطری متفاوت

    در دیار فارج غذاهای خوشمزه و لذیذی همچون دگمه دنیگ، سمسمه، قتق او (نوعی اشکنه) و قطاب (نوعی غذای گوشتی) طبخ می شود که در میان گردشگران از محبوبیت خاصی برخوردار است و توصیه می شود با سفر به این شهر از طعم متفاوت و خوش رنگ و لعاب غذاهایش غافل نشوید.

    گشتی در تاریخ و طبیعت فاروج

    از زیبایی های این شهر که سبب حضور گردشگران بسیاری در منطقه شده است می توان به قلعه علی آباد، تپه یام، موزه گرمابه، حمام استاد، آرامگاه بابا حسین و بی بی، مسجد جامع استاد، آبشار اسفجیر، روستاهای زیبای خسرویه، استاد و سه گنبد اشاره کرد. در ادامه به شرح مختصر برخی از این دیدنی های چشم نواز می پردازیم:    

    حمام استاد: حمامی متعلق به عصر صفویه که در دل زمین حفر شده است و در سقف حمام روزنه هایی برای عبور نور وجود دارد.

    مسجد جامع : مسجد جامع استاد در روستایی به همین نام قرار دارد که تعمیرات فراوان این مسجد سبب شده است تاریخ تاسیس آن نامشخص باقی بماند. بنای مسجد در نوع خود کم نظیر است و یکی از عواملی می باشد که سبب شده است به عنوان آثار ملی ایران به ثبت برسد.

     روستای خسرویه: یکی از روستای های هدف گردشگری فاروج است که در دامنه کوه جهان شاه قرار دارد و به سبب برخورداری از چشمه، رودخانه، غار و باغات میوه در فصل بهار و تابستان پذیرای گردشگران بسیاری می باشد.

    آبشار اسفجیر: آبشاری زیبا و منحصر به فرد در روستایی به همین نام که در شمال غربی شهر فاروج واقع شده است که پس از عبور از روستا و با حدودا 1 ساعت پیاده روی می توان به آن رسید.  

    هنر دست مردان و زنان فاروج و سوغات منحصر به فرد این دیار

    هنرمندان فاروجی آثاری رنگارنگ و متنوع چون جوراب بافی، کیسه حمام، سفره محلی، قالی بافی و پارچه بافی را به زیبایی هر چه تمام تر می آفرینند که چشم هر گردشگر را مجذوب خود می کند. مهم ترین سوغات خوشمزه و لذیذ این شهر آجیل است که علاوه بر آن گردو، بادام، برگه زردآلو، آلبالو خشک، گیلاس و عسل در سبد خرید گردشگران به چشم می خورد.  

    بهترین فصل سفر

    کوهستانی بودن شهر فاروج سبب شده است تا از تابستان هایی معتدل و زمستان هایی سرد و خشک برخوردار باشد. یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به دیار فاروج را دارید، فصل بهار و تابستان بهترین زمان سفر به این شهر است تا از زیبایی های منطقه بیشترین بهره را ببرید و اوقات خوش و خاطره انگیزی را در کنار عزیزانتان رقم بزنید.