جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 0 اقامتگاه

    نتیجه ای برای این جستجو وجود ندارد.

    برای یافتن نتایج بیشتر فیلترها را حذف کنید.

    اقامتگاه بوم گردی های فریدونکنار برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره فریدونکنار - استان مازندران

    فریدونکنار، شهر مروارید سیاه (به علت صید ماهی خاویار) از شهرهای ساحلی استان مازندران است و 61 کیلومتر با مرکز استان (ساری) فاصله دارد. این شهرستان از شمال به دریای خزر، از شرق در 13 کیلومتری شهرستان بابلسر، از غرب در 25 کیلومتری محمودآباد و از جنوب در 30 کیلومتری شهرستان های آمل و 27 کیلومتری بابل قرار دارد. فریدون کنار با زمین های حاصل خیز و بارندگی های فراوان، سرزمین ایده آلی برای کشت برنج و انواع حبوبات است. این شهر دارای اقامتگاه های بوم گردی و کلبه های جنگلی و بومی بسیاری است که به علت بافت ویژه جنگلی، آب و هوای معتدل و ساحل ماسه ای تمیز به طول بیش از 10 متر، مورد توجه گردشگران قرار گرفته است.

    آداب و رسوم کهن فریدونکنار

    پانزده روز مانده به سال جدید، نوروزخوانان با حرکت در روستاها، رسیدن عید نوروز را بشارت می دهند، در این گروه، یک نفر ساز می زند، یک نفر شعر می خواند و یک نفر که به آن بارکش می گویند، هدایای مردم که معمولاً پول، شیرینی، گردو، تخم مرغ، نخود و کشمش است را جمع می کند. نارنج زنی و بستن نان به کمر عروس از آئین های خاص این شهرستان هستند. 

    بستن نان به کمر عروس: در روز عروسی، داماد و خانواده اش با اسب تزئین شده ای به دنبال عروس می روند و در خانه پدری عروس با شربت و شیرینی از مهمانان پذیرایی می شود. برادر یا پدر عروس تکه نانی را با شتل سفید یا سبز، به این امید که فرزند اول پسر باشد به کمر عروس می بندند.

    نارنج زنی: در مراسم عروسی، داماد با نقل و سکه به استقبال عروس می رود و بعد پرتقال یا نارنجی را به سمت او پرت می کند، در ادامه هر دونفر به دور چاهی می گردند و عروس به امید سفید بختی یک سکه به درون چاه می اندازد. نارنج زنی در بین مردم شمال پر اهمیت است و اگر شما در مراسم عروس مردم این شهرستان شرکت کنید حتما شاهد برگزاری آن خواهید بود.

    سوغات و صنایع دستی

    فریدون کنار بهترین برنج مرغوب و معطر طارم و طارم هاشمی را دارد که محصول خاص و سنتی این شهرستان است. انواع ماهی کفال، کولی، کپور و سفید ممتاز (به عنوان تنها گونه در جهان و خاص دریای خزر) در سواحل این شهرستان صید می شوند و ماهی خاویار یا اوزون برون ویژه ترین محصول سواحل فریدون کنار است و شهرت جهانی دارد.

    مکان های طبیعی و تاریخی

    روستای ازباران، جنگل روستای جزین، پل تاریخی فریدونکنار که بر روی رودخانه مرزرود ساخته شده و غرب و شرق این شهر را به هم وصل می کند، پارک ساحلی لاله (باغ پرندگان در این باغ قرار دارد)، تالاب فریدونکنار و شهرک ساحلی خزرشهر از بهترین مناطق دیدینی این شهرستان هستند.

    روستای ازباران: این روستای زیبا با آب بندهای فراوان و جنگل های سرسبز و انبوه، تنها پنج کیلومتر با فریدون کنار فاصله دارد و در فصل پاییز و زمستان میزبان قوهای مهاجری است که در تالاب های این روستا زندگی می کنند. امکان صید پرندگانی نظسر مرغابی، قو، چهارتایی و انواع پرندگان وحشی در فصول سرد سال در این منطقه میسر است.

    تالاب فریدون کنار: تالابی در جنوب فریدون کنار با مجموعه متنوعی از گیاهان و جانوران که از غنی ترین اکوسیستم های تالابی شمال کشور است. این تالاب 5400 هکتاری، زیستگاه درنای سیبری، نادرترین موجود زنده دنیاست که با جا به جایی بین ایران و روسیه، زمستان خود را در این مکان می گذراند.

    روستای جزین: روستایی بکر با 60 هکتار پوشش جنگلی دست نخورده و پنجاه هکتار دریاچه که تنها 13 کیلومتر با فریدونکنار فاصله دارد. سالانه تعداد زیادی گردشگر برای دیدن این جنگل به این شهرستان سفر می کنند و معمولاً در اقامتگاه های بوم گردی این منطقه اسکان می گیرند.

    بهترین زمان سفر به فریدونکنار

    فصل بهار بهترین زمان برای سفر به شهرهای ساحلی از جمله فریدون کنار است چرا که در تابستان معمولاً شرجی و گرم هستند. شما می توانید با خیالی آسوده برای اقامت در فریدون کنار از طریق سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی، برای رزرو بوم گردی ها، هتل های سنتی و خانه های بومی ساحلی فریدونکنار اقدام کنید. یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی این شهرستان، امکان رزرو آنلاین و اقامت در فریدونکنار برای لذت بردن از آب و هوای معتدل و مرطوب این شهر ساحلی را فراهم می کند.