جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های الموت قزوین

    شهرهای استان

    بوم گردی های شهرهای اطراف

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 14 اقامتگاه

    اقامتگاه های بوم گردی الموت قزوین برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره الموت قزوین

    الموت نام منطقه ای در استان قزوین است که در فاصله 50 کیلومتری شمال شرقی شهرستان قزوین (مرکز استان) واقع شده است. این شهر خود از دو بخش الموت غربی به مرکزیت معلم کلایه و الموت شرقی به مرکزیت رازمیان تشکیل شده که در میان رشته کوه های البرز و در حاشیه دره بزرگ شاهرود قرار داد. این منطقه از شمال با استان های گیلان و مازندران، از شرق به باختر طالقان، از غرب به خاور رودبر زیتون و از جنوب به شهرستان قزوین محدود می شود. این منطقه تا قرن هفتم هجری با عنوان رودبار شناخته می شد و بعد از آمدن حسن صباح به این منطقه و رواج فرقه اسماعیلیه و فعالیت خداوند الموت به رودبار الموت تغییر یافت و الموت خوانده شد. گازرخان، اندج، دستجرد،زرآباد و وربن تعدادی از روستاهای توریستی منطقه الموت هستند. اکثر اهالی الموت به زبان تاتی صحبت می کنند.

    آداب و رسوم مردم الموت قزوین

    جشن فندق: در فصل تابستان و اواسط مرداد ماه در روستاهای منطقه الموت که فندق کشت می شود، جشن فندق برگزار می شود. در این جشن یک نفر شعری را میخواند و بقیه در حین فندق چینی آن را تکرار می کنند. دختران با فندق گردنبندی به نام گلوانه درست کرده و در زمستان به نامزد خود هدیه می دهند.

    پنجاه بدر: در پنجاهمین روز بهار مردم استان قزوین به طبیعت رفته و مشغول طلب باران می شوند. اگر تا این روز باران باریده باشد، شکرگزاری می کنند و در غیر این صورت مشغول دعا برای نزول باران می شوند. این مراسم از قبل ظهر اسلام در این منطقه رواج داشته است.

    جاذبه های تاریخی و گردشگری الموت

    بقایای بازمانده از قلعه شیرکوه، قلعه لمبسر، شیرکوه، قلادوش، ایلان سپیده و نویزرشاه نشان از قدمت این سرزمین کهن و افسانه ای دارند. دره گرماگلو، دریاچه اوان، غار ولی در روستای گشنه رود و کاروانسرای ویار از دیگر جاذبه های منطقه الموت به شمار می روند.

    قلعه الموت: یکی از قلعه های تاریخی ایران در روستای گازرخان است که در قرن پنجم هجری مقر حسن صباح، بنیانگذار دولت اسماعیلیان و از مخالفان سرسخت سلجوقیان بوده است. این قلعه شکلی شبیه به شتر خوابیده دارد که طول آن 120 متر و عرضش بین 10 تا 35 متر است. قلعه الموت علاوه بر جذابیت های تاریخی خود دارای طبیعتی بکر و زیباست و تجربیات افرادی که از پله های سنگی الموت بالا می روند، گواه این مطلب است. آجر، سنگ، کاشی، کلاف های چوبی، تنپوشه های سفالی و ملات گچ مصالح بکار رفته در ساخت این قلعه تاریخی با چهار برج است.

    دریاچه اوان: این دریاچه در الموت غربی و 17 کیلومتری معلم کلایه واقع شده است. چشمه های فراوان و خودجوش کف رودخانه، آب این دریاچه را تامین می کنند. شنا، قایقرانی و کمپ از جمله تفریحاتی است که گردشگران در کنار این دریاچه انجام می دهند.

    دژ لمبسر: این دژ در الموت غربی و سه کیلومتری رازمیان قرار دارد. دژ لمبسر از غرب و شرق توسط دره لمه و نینه رود محاصره شده و امکان ورود به قلعه میسر نیست و تنها راه ورود به قلعه از دروازه های جنوبی و شمالی قلعه می باشد. قلعه روی شیب کوه واقع شده و ابعاد آن 480 در 190 متر می باشد.

    محصولات کشاورزی و سوغات الموت

    به دلیل وجود رودخانه های دائمی در این منطقه و برخورداری از آب کافی، کشاورزی در الموت رونق داشته و محصول عمده تولید شده در این منطقه برنج است که سالانه چند تن برنج در این منطقه برداشت می شود. گردو، خرمالو، فندق، گیلاس و آلبالو از دیگر محصولات اصلی الموت به شمار می روند. ازجمله صنایع دستی منطقه الموت قزوین می توان به قالی، نمد، قالیچه، گلیم و جاجیم اشاره کرد.

    بهترین زمان سفر

    الموت دارای آب و هوایی کوهستانی با زمستان های پر برف می باشد، از این رو فصل بهار و تابستان که شدت سرمای هوا کاسته و طبیعت جان تازه ای می گیرد، زمان مناسبی برای سفر به این منطقه محسوب می شوند. چنانچه قصد سفر به الموت قزوین را دارید می توانید با مراجعه به یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی، اقامتگاه ها و خانه های بومی الموت قزوین را مشاهده نمایید. یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی الموت، خاص ترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی می کند تا با انتخابی درست، بهترین اقامتگاه بوم گردی را رزرو نمایید.