جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 1 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های بندر عباس برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره بندر عباس - استان هرمزگان

    بندر عباس یا بندر گمبرون دومین شهر بزرگ جنوب ایران و مرکز استان هرمزگان می باشد. بندرعباس از شمال با شهر حاجی آباد، از جنوب با خلیج فارس، از شرق با شهرستان میناب و از غرب با بندر خمیر و بندر لنگه همجواراست. جزیره زیبای قشم نیز با بندر عباس حدود ۲۰ کیلومتر فاصله دارد. چنانچه قصد سفر به بندر را دارید و به دنبال هتل، اقامتگاه بوم گردی یا خانه بومی هستید تا اقامتی متفاوت را تجربه کنید شما می توانید با مراجعه به سایت یواسپیس، فهرست اقامتگاه های بوم گردی که ارائه شده است را بررسی کرده و بهترین و مناسب ترین مکان اقامتی و بوم گردی را انتخاب و رزرو نمایید.

    آداب و رسوم بندرنشینان

    بومیان بندرعباس همچون مردمان دیگر مناطق ایران رسوم و سننی دارند که یادگار گذشتگان آنان است و برای به جای ماندن آن تلاش خود را می کنند. رسومی خاص نظیر مراسم زار (مراسمی همراه با موسیقی برای بیرون کردن مرض از جسم بیمار)، روز دمور (خانواده ها در آستانه سال نو به نخلستان ها می روند و با طنابی که از برگ درخت خرما درست شده است تابی برای فرزندانشان درست می کنند که به آن دمور می گویند)، روز نوروزی مردها (یک هفته مانده به سال نو در خانه های خود سفره پهن می کنند به عنوان خیرات برای اموات)، زنبیل گردانیدن و قربانی کردن برای بارش باران از جمله رسوم مردمان بندر عباس است. با فرارسیدن ماه محرم، مراسمی چون هیئت ها و دسته های عزاداری، سینه زنی، حرکت به سمت قدمگاه (صبح تاسوعا تابوت ها را از حسینیه ها بیرون می آورند و به سمت قدمگاه حرکت می کنند) را هر سال با شکوه تر از سال گذشته بر گزار می کنند.

    خوشمزه های بندرعباس 

    اگر به بندر عباس سفر کردید و طعم بی نظیر غذاهایش را نچشیدید هنوز سفر شما به پایان نرسیده است، غذاهایی خوش طعم و خوش عطر که خاص منطقه است. غذاهایی همچون گبولی گوشت، کلمبا، زیبون، هواری، عنکاس خشک شده، سوراغ، نان تمشی، مهیاوه، برنج دیشو، کوفته مومغ، کاتوغ، ماهی برشته، کباب ذغالی، دو پیازه میگو، هزاری، بلالیت و نان چم چمو که توسط بومیان منطقه تهیه می شود و زبان از وصفش ناتوان است. 

    مناطقی که  در سفر به بندر عباس نباید فراموش کرد   

    وجود مردم خونگرم و صمیمی، دریا و سواحل فوق العاده زیبای بندرعباس سبب شده است که این سرزمین مانند دیگر مناطق ایران هر ساله گردشگران زیادی را به سوی خودش جذب کند. علاوه بر زیبایی های دریا وجود اماکن تاریخی و مذهبی همچون زیارتگاه خضر، امامزاده سید مظفر، امامزاده سیدکامل، امامزاده شاه محمد تقی، مسجد جامع، مسجد ناصری، مسجد گله داری، عمارت کلاه فرنگی، حمام گله داری، معبد هندوها، غار خرسین، خانه احمدی، قلعه فین، گنبد سرخ، بادگیر منبر گپ، چشمه آبگرم گنو، دره داماش، برکه های باران، ساحل سورو، بوستان ساحلی سورو، باغ پرندگان، هوباد چک چک، صید مشتا، موزه مردم شناسی و موزه آب از دیدنی های به یادمانی بندر است که در ادامه به شرح مختصر  برخی پرداخته ایم:

    معبد هندوها: بنای تاریخی معبد هندوها یا پرستشگاه بت گوران توسط تجار هندی در دوره حکومت محمد حسن خان سعد الملک حاکم وقت آن زمان ساخته شده است.

    عمارت کلاه فرنگی: عمارت تاریخی کلاه فرنگی بیش از سه قرن قدمت دارد و در مجاورت اسکله قدیم بندر عباس ساخته شده است.

    غار خرسین: یکی از غارهای نمکی و دست نخورده استان با ارتفاع دهانه 3 متر، عرض دهانه 4 متر و طول 178 متر است و تقریبا در فاصله 100 کیلومتری بندر عباس قرار دارد.

    موزه مردم شناسی: موزه مردم شناسی خلیج فارس با زیر بنای 2500 متر در سه طبقه ساخته شده است. طبقه همکف شامل فضای عمومی، کتابخاته تخصصی و نمایشگاه، طبقه دوم بخش مردم شناسی و طبقه سوم بخش باستانی را پوشش می دهد.

    سوغات و صنایع دستی استادکاران بندری

    استادکاران بندری با دستان هنرمندشان صنایع پر نقش و نگار و رنگارنگی را می آفرینند که چشم هر گردشگر هنردوست را متوجه خود می کند. آثار منحصر بفرد و زیبا چون چنته، گلابتون دوزی، بادله دوزی، صنایع دستی حصیری، صنایع دریایی، توربافی و سفال گری که از یادگارهای ماندگار بندر است. خرمای بندرعباس، مرکبات (پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، لیمو لیسبون و نارنج )، زیتون محلی بندر عباس، ماهی و میگو از خوراکی های خوشمزه بندر است که جزء سوغات این دیار نیز به شمار می رود.

    بهترین فصل سفر

    بندر عباس تابستان هایی گرم و طاقت فرسا دارد. لذا با توجه به شرایط آب و هوایی این منطقه، یواسپیس پیشنهاد می کند که در ماه های آبان تا فروردین به این منطقه سفر کنید تا سفر مفرحی را تجربه کنید.