جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 9 اقامتگاه

    اقامتگاه های بوم گردی مرزن آباد برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره مرزن آباد - چالوس

    مرزن آباد یکی از شهرهای استان مازندران واقع در شهرستان چالوس است که در فاصله ی 193 کیلومتری ساری (مرکز استان) و 30 کیلومتری چالوس قرار دارد. این شهر از شمال به چالوس، از شرق به آمل، از غرب به کلاردشت و از جنوب به استان تهران محدود می شود. مرزن آباد در محل تلاقی دو رودخانه چالوس و برآرود در کوهپایه های البرز قرار دارد و از گذشته های بسیار دور به علت شرایط آب و هوایی بسیار مناسب، آبشارها و چشمه ها محل سکونت بوده است. جاده ی معروف و قدیمی چالوس قدمتی بیش از 90 سال دارد، حدود 70 کیلومتر این جاده از محور مرزن آباد عبور می کند که از زیباترین قسمت های آن محسوب می شود. مردم مهمان نواز این شهر به زبان مازندرانی و گویش کلارستاقی سخن می گویند. سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی، با ارائه فهرست کامل اقامتگاه های جنگلی، بوم گردی و خانه های بومی مرزن آباد امکان رزرو آسان و مقرون به صرفه ای را برای شما فراهم میکند.

    از شیلون تا آفتاب خواهی

    مردم مرزن آباد آئین های سنتی زیادی از قبیل مراسم 26 عید ماه طبری (28 تیرماه شمسی)، ورف چال (چاه برف)، شب یلدا، عزاداری ماه محرم، تمنای باران، آفتاب خواهی، گهواره بندی و مراسم ازدواج را همچون گذشته با سبک و روش خاص خود برگزار می کنند.

    مراسم باران خواهی: آئین تمنای باران در بین مردم محلی به شیلون یا شیلان معروف است، در این روز اهالی اقدام به پخت آش در یک مکان مقدس مانند امامزاده یا مسجد می کنند و به دعا و روضه خوانی مشغول می شوند. از دیگر عقاید مردم در این روز قرار دادن پایه منبر در آب و یا ریختن آب بر روی فردی سید است.

    آفتاب خواهی: در زمان هایی که بارش باران چندین روز ادامه پیدا می کند و مانع فعالیت کشاورزی است، نام هفت کچل را بر کاغذ می نویسند و آن را به بندی آویزان می کنند تا باد بخورد و باران قطع شود. خواندن دعا و پخش نذورات از دیگر کارهای مردم برای طلب آفتاب و درآمدن خورشید است.

    قالی مهم ترین دست بافته مرزن آبادی ها

    انواع ترشی، مربا، لبنیات محلی از قبیل شیر، ماست و کره محلی و کلوچه های خوش طعم دارچینی از خوشمزه ترین خوراکی های این شهر هستند که می توانید به عنوان سوغات برای دوستان و آشنایان خود هدیه ببرید. قالی، جاجیم، جوراب، کوزه های سفالی و دستکش های ابریشمی از مهم ترین صنایع دستی مرزن آباد هستند.

    از جنگل های چهارباغ تا دریاچه ولشت

    مرزن آباد با چشم اندازهای خیره کننده خود نظیر جنگل، کوه و چشمه های آب گرم از خوش آب و هواترین مناطق ایران محسوب می شود. جنگل های چهار باغ، دریاچه ولشت، کوه کلاک، روستاهای الیت و دلیر، آبشار زیبای هریجان، آبشار بارینگنون (30 کیلومتری جنوب شرق مرزن آباد) و کاروانسرای سر قله کندوان تنها بخشی از جاذبه های تاریخی و گردشگری این شهر محسوب می شوند.

    جنگل های چهار باغ: این جنگل ها با وسعتی برابر با 19 هزار هکتار، در حوالی منطقه سیاه بیشه و در کیلومتر 90 محور کرج – چالوس قرار دارند. اکوسیستم جنگلی کوهستانی این منطقه روستاهای زیادی از قبیل دلیر، ایلت، چهار باغ، پولاد کوه، کیجان و نوکرس را همراه با گونه های جانوری خرس، پلنگ، روباه، گرگ، خوک و عقاب طلایی در بر می گیرد.

    دریاچه ولشت: از معدود دریاچه های آب شیرین ایران که آب آن از چشمه ها ی اطراف، برف و باران های فصلی تامین می شود. این اثر ملی در 20 کیلومتری شمال مرزن آباد و بین کوه ها و جنگل قرار دارد و سالانه گردشگران زیادی برای قایق سواری، دوچرخه سواری و ماهیگیری به این منطقه سفر می کنند. دریاچه ولشت محلی امن برای پرندگان مهاجر و آبزیان است، انواع مار آبی، قورباغه، ماهی سفید، اردک ماهی و شاه کولی نیز انواع آبزیانی هستند که در این دریاچه زندگی می کنند.

    بهترین فصل سفر به مرزن آباد

    بهار و تابستان بهترین زمان برای سفر به این شهر است که سرسبزی جنگل های اطراف زیبایی این منطقه را دوچندان می کند. آب و هوای مرزن آباد در این دو فصل بسیار مناسب است و برای اقامت با سرما مشکلی نخواهید داشت. اقامت در بوم گردی ها، خانه های جنگلی و محلی تجربه ای خاص از بودن در محیط بکر و کمتر دیده شده ای را برای شما فراهم می کند.