جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 10 اقامتگاه

    اقامتگاه های بوم گردی دلوار برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره دلوار - تنگستان

    دلوار از توابع شهرستان تنگستان در استان بوشهر می باشد که از شمال با بوشهر و تنگستان، از شرق با میمند در استان کرمان، از غرب با دریای خلیج فارس و از جنوب با بندر کنگان همسایه است. شهر دلوار در فاصله 40 کیلومتری بوشهر (مرکز استان) و 42 کیلومتری تنگستان واقع شده است. شهر دلوار زادگاه رئیس علی دلواری قهرمان مبارزه با انگلیسی ها بوده و به همین علت این شهر، دلوار نامیده شده که به معنی شجاع و بی باک است. سواحل بکر و آرامش بخش دلوار از جاذبه های توریستی بی نظیر این شهر به شمار می رود که هر ساله توجه گردشگران بسیاری را به خود جلب می کند. چنانچه قصد سفر به بندر دلوار را دارید، یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و همچنین امکان رزرو آنلاین زیباترین خانه بومی ها و یا اقامتگاه های سنتی دلوار به شما کمک می کند تا اقامت دلنشینی را در این شهر تجربه کنید.

    آداب سنتی بومیان دلوار

    فرهنگ و رسوم هر شهر را باید در تاریخ گذشته آن جستجو کرد. بومیان دلوار نیز آئین منحصر بفرد خود را دارند که بسیار شنیدنی و جذاب هستند. نان پوشی، گره گشای و عزایم نشینی از سنت های دیرینه مردم این شهر است که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    نان پوشی: نذر بسیار ساده ای است که در مساجد و قدمگاه ها برگزار می شود. نذر نان پوشی بیشتر برای نوجوانان و خردسالان بیمار می باشد و بدین صورت است که فرد مورد نظر را در گوشه ای از مسجد می خوابانند و سر تا پای او را با نان می پوشانند، آنگاه افراد حاضر در مراسم به ذکر دعا و صلوات می پردازند. در آخر، نان ها را تکه تکه کرده و حلوا یا مسقطی درون آن قرار می دهند و به حاضرین می دهند.

    گره گشا: این مراسم در شب پانزدهم ماه مبارک رمضان برای برطرف شدن موانع و آسان شدن کار صورت می گیرد. گروه گلی گوشو از دختران و پسران خردسال تشکیل می شود که بعد از افطار در حالی که کیسه کوچکی در گردن دارند، در کوچه های محل به راه می افتند و به همه منازل سر می زنند. اغلب خانواده ها مقداری خوراکی به عنوان گره گشا در کیسه های بچه ها می ریختند.

    عزایم نشینی: زمانی که اموال خانه ای به سرقت می رود و دزد ناشناس باشد، اهالی خانه گروهی را دعوت می کنند تا دزد را شناسایی کنند که به این رسم، عزایم نشینی می گویند. صاحبخانه کاسه آبی را در کنار آینه ای قرار می دهند و در پیش روی آنان می گذارد. عزایم، دخترک هشت ساله ای را فرامی خوانند و روی ناخن دستش، ورد بخصوصی زمزمه می کنند تا قیافه دزد روی آب نمایش داده شود.

    جاذبه های توریستی و گردشگری جذاب دلوار

    ساحل زیبای دلوار، لنج ها و موزه رئیس علی دلواری از مناظر دلنشین دلوار می باشند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    ساحل زیبای دلوار: ساحل ماسه ای و چشم نواز خلیج فارس، مکانی دنج برای گردشگران می باشد که می توانند روی ماسه ها راه بروند و به صدای امواج دریا گوش کنند.

    لنج ها: در اسکله قدیمی شهر دلوار، لنج های چوبی قدیمی دیده می شود که منظره زیبایی هنگام غروب آفتاب دارند و از مکان های دیدنی برای جذب توریست به شمار می آیند.

    موزه رئیس علی دلواری: خانه رئیس علی دلواری از جاذبه های تاریخی مشهور این شهر که امروزه به موزه تبدیل شده است. در این موزه ابزار جنگی، سندها و نقشه های مربوط به جنگ به چشم می خورد.

    هنرهای دستی زیبا و سوغات معروف

    گره سازی، عبا بافی، حصیربافی، گبه بافی، قالی بافی، جاجیم بافی و منبت از صنایع مشهور دلوار می باشند. ماهی و میگو نیز از سوغاتی های پرطرفدار این شهر محسوب می شوند.

    خوش رنگ و لعاب ترین غذاهای سنتی دلوار

    قلیه ماهی، قلیه میگو، لخ لاخ، یتیمک و گمنه از غذاهای خوش عطر و بوی دلوار می باشند که می توان طعم آنها را در اقامتگاه های بوم گردی و یا هتل های سنتی این شهر امتحان کرد.

    بهترین فصل سفر

    پیشنهاد می شود از نیمه پائیز تا نیمه فروردین که آب و هوای دلوار معتدل است به این شهر سفر کنید و به گشت و گذار در ساحل زیبای دلوار بپردازید.