جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های مشگین شهر - استان اردبیل

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 8 اقامتگاه

    • روستاهای مشگین شهر - استان اردبیل

    اقامتگاه‌ بوم گردی های مشگین شهر برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره مشگین شهر - استان اردبیل

    مشگین شهر مرکز شهرستان مشگین شهر و سومین شهر بزرگ استان اردبیل است که در گذشته این شهر را خیاو (مشک آب) می خواندند. چنانچه قصد سفر به نگین اردبیل را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آیین های خاص بومیان مشگین شهری

    مردمان مذهبی مشگین شهر همانند مردمان سایر نقاط ایران در اعیاد و سوگواری های اهل بیت و ماه مبارک رمضان رسومات خاص خود را دارند. به عنوان مثال به رسومات این دیار در ماه مبارک رمضان می پردازیم:

    قاباقا گئتمک: زنان و مردان این شهر در روزهای آخر ماه شعبان به پیشواز ماه مبارک رمضان می روند و چند روز مانده به آغاز ماه رمضان روزه می گیرند و به این پیشواز قاباقا گئتمک می گویند.

    تعطیل کردن مغازه ها در هنگام اذان: دیگر رسم ماندگار این دیار تعطیلی مغازه ها هنگام اذان و افطار است.

    تشویق سال اولی ها: طبق یک سنت قدیمی دختران و پسرانی که به سن تکلیف رسیده اند و نخستین رمضان را تجربه می کنند توسط والدین نشان مورد تشویق قرار می گیرند.

    دوختن کیسه برکت: زنان و دختران این دیار همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در مساجد گردهم می آیند و پس از آماده شدن کیسه درون آن نمک و مقداری پول قرار می دهند و درکار های عام المنفعه و سفر زیارتی از آن استفاده می کنند.

    گشت و گذاری در شهر قلعه ها

    دیار مشگین شهر با قدمتی برابر با حکومت ساسانیان در کنار آثار تاریخیش طبیعتی بکر با چشم اندازی خارق العاده دارد که چشم هر گردشگری را متوجه خود می کند. از جمله این زیبایی ها می توان کهنه قلعه مشگین شهر، قلعه بربر، قلعه دیو قلاسی، دژ قهقه، نقوش صخره ای شیخ مدی، پل معلق مشگین شهر، بقعه شیخ حیدر، منطقه گردشگری کپز، کوه سبلان، پارک جنگلی خیاو چای، آبشار گوگوی خیاوچای، آبشار شیروان دره، آبشار شابیل، تالاب جیران گلی، روستای اونار و روستای بریخان را نام برد. در ادامه به شرح مختصر برخی از این زیبایی ها می پردازیم:

    کهنه قلعه: عمارتی تاریخی و متعلق به عصر ساسانیان می باشد که بر بالای تپه ای ساخته شده است. پس از کاوش هایی که باستان شناسان انجام داده اند، آثاری چون سفال های دست ساز و چرخ ساز را یافته اند.

    پل معلق مشگین شهر: طویل ترین پل معلق خاورمیانه که در ارتفاع 80 متری از رودخانه خیاوچایی و پارک جنگلی مشگین شهر ساخته شده است و دارای 2 متر عرض و 365 متر طول می باشد.  

    کوه سبلان: در 25 کیلومتری جنوب شرقی شهرستان مشگین شهر واقع شده است و این کوه عظیم 60 کیلومتر طول و 45 کیلومتر پهنا دارد.

    منطقه گردشگری کپز: یکی از زیباترین جاذبه های گردشگری شهر مشگین شهر است که در فصول بهار و پاییز گردشگران زیادی به این منطقه سفر می کنند و وجود گیاهان و درختان میوه همچون تمشک و زالزالک زیبایی منطقه را دو چندان کرده است.  

    آبشار خیاوچای: یکی دیگر از جاذبه های طبیعی و بکر مشگین شهر آبشار زیبا و دیدنی خیاوچایی است که  نزدیک به 12 متر ارتفاع دارد و به نام های دیگری چون آبشار موئیل خیاوچایی و گوگور موئیل خوانده می شود.

    آبشار شیروان دره: در فاصله حدودا 30 کیلومتری جنوب شرقی مشگین شهر در دامنه جنوبی کوه آتشفشانی سبلان آبشار زیبای شیروان دره واقع شده است. این آبشار منحصر به فرد شامل چشمه های آب معدنی است که در گوشه و کنار دره به چشم می خورد.

    صنایع دستی هنرمندان مشگین شهری و سوغات لذیذ این دیار

    در شهر مشگین شهر قالی بافی، گلیم بافی، جاجیم بافی و سفالگری قدمت و اصالت دارد که هنرمندان مشگین شهری با مهارت و تبحر خاصی که دارند به زیبایی هر چه تمام تر آنها را می آفرینند. به سبب وجود گل و گیاه های مختلف در دامنه کوه سبلان عسل و گیاهان دارویی از بهترین سوغات این دیار به شمار می رود. 

    بهترین زمان سفر

    با توجه به موقعیت جغرافیایی این دیار یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به مشگین شهر را دارد فصل بهار و تابستان بهترین زمان سفر به این منطقه است تا از آب و هوای خنک و دلپذیر آن بهره مند شوید.