جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 1 اقامتگاه

    اقامتگاه های بوم گردی میمه برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره میمه - شاهین‌شهر

    میمه شهری باستانی از توابع شهرستان شاهین شهر و میمه در استان اصفهان است که از جنوب به شاهین شهر، از شمال به استان مرکزی، از شرق به نطنز و قمصر و از غرب به گلپایگان محدود شده است. این شهر در فاصله 78 کیلومتری شاهین شهر، 78 کیلومتری دلیجان، 73 کیلومتری قمصر، 106 کیلومتری گلپایگان و 104 کیلومتری اصفهان (مرکز استان) جای دارد. نام شهر تاریخی میمه به معنای شراب ناب است که برگرفته از وجود تاکستان های انبوه و مرغوب و تهیه شراب از آن ها، در دوران ماقبل اسلام، می باشد. شهر مِیمِه به دلیل قدمت دیرینه، قرارگیری در شاهراه تهران به اصفهان و همچنین آب و هوای پاک و تازه اش، همه ساله مقصد دوستداران تاریخ و گردشگران بسیاری می باشد.

    دیدنی ترین جاذبه های گردشگری میمه

    شهر تاریخی میمه جاذبه های تاریخی و و گردشگری بسیاری را در دل خود جای داده است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به موزه مردم شناسی میمه، امامزاده سید الصالحه خاتون بنت موسی بن جعفر، کاروانسرای مادرشاه، قنات مزد آباد، مسجد جامع میمه و روستای سه اصفهان، اشاره نمود. در ادامه به معرفی برخی از مهم ترین این جاذبه ها می پردازیم.

    موزه مردم شناسی: موزه های مردم شناسی در هر شهر بیانگر سبک زندگی و آداب و رسوم مردمان گذشته آن می باشد و موزه مردم شناسی میمه نیز یکی از آن هاست و در حمام قدیمی این شهر به همین منظور دایر شده است. قدمت این حمام باستانی به دوران حکومت صفویان بازگشته و به حمام گرده نیز مشهور بوده می باشد. در این موزه از اشیا قدیمی مانند کرسی، گاوآهن، کمچه، بلونی های قدیمی، کلک، یخدان و خمره نگهداری شده که با بازدید از آن ها می توانید با فرهنگ و سبک زندگی گذشتگان این منطقه آشنا شوید.

    قنات مزدآباد در فاصله 18 کیلومتری مرکز شهر میمه جای داشته و از دیگر جاذبه های مهم منطقه به شمار می رود. این قنات بزرگترین و طولانی ترین قنات در بخش میمه شمرده شده و زمین های کشاورزی بسیاری را سیراب می کند. قنات ارزشمند مزدآباد دارای دو رشته آب گرم و سرد و سه سد ذخیره آب زیرزمینی است و قدمت این جاذبه با شکوه به 2500 سال قبل بازمی گردد. 

    مسجد جامع میمه یکی دیگر از جاذبه های فاخر و ارزشمند این شهر می باشد که در سال 1351 با شماره 934 به ثبت آثار ملی ایران رسیده است. مسجد جامع میمه در دوران ساسانیان به عنوان آتشکده به ساخت و بهره برداری رسیده و در زمان ورود اسلام به ایران، به مسجد تغییر کاربری داده است، از این رو خود به تنهایی گذشته ایران تا به امروز را در بر می گیرد.

     غذاهای محلی و رنگارنگ میمه

    با سفر به گوشه و کنار دنیا، علاوه بر بازدید از جاذبه های تاریخی، گردشگری و طبیعی منطقه، پیشنهاد می شود غذاها و خوراکی های مخصوص به آن را نیز امتحان نمایید تا علاوه بر آشنایی با پیشینه و اقلیم جغرافیایی شهر، با ذائقه مردم محلی آن نیز آشنا شوید.از جمله مهم ترین غذاهای محلی میمه می توان به آش سیرابی و آش جو ترش اشاره نمود که با مراجعه به رستوران های محلی و مورد اطمینان این شهر می توانید طعم لذیذ این غذاها را بچشید.

    بهترین زمان سفر به میمه

    شهر میمه دارای زمستان هایی سرد و تابستان های معتدل می باشد، از این رو پیشنهاد می شود اگر قصد سفر به میمه را دارید، فصول بهار و تابستان را برای این سفر به یادماندنی انتخاب نموده تا بتوانید در آب و هوایی خوش به گشت و گذار در دل این شهر باستانی بپردازید. اگر در طول این سفر به دنبال مکانی دنج و امن جهت اقامت می گردید، پیشنهاد می شود فهرست اقامتگاه بوم گردی میمه و نیز  هتل های سنتی، خانه های بومی و اقامتگاه های سنتی این شهر را در سامانه رزرو یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی، مشاهده نموده و نسبت به رزرو آسان و مقرون به صرفه بهترین اقامتگاه بوم گردی در میمه شاهین شهر اقدام نمایید و از سفر خاطره انگیز خود در کنار عزیزانتان لذت ببرید.