جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های عسلویه - استان بوشهر

    اقامتگاه بوم گردی های عسلویه برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره عسلویه - استان بوشهر

    عسلویه یکی از شهرستان های مهم استان بوشهر است که در فاصله 290 کیلومتری مرکز استان (بندر بوشهر) قرار دارد. بندر عسلویه از غرب به بندر شیرینو از توابع بندر کنگان، از جنوب به خلیج فارس، از شمال به دامنه زاگرس و از شرق به روستای چاه مبارک محدود می شود. نام عَسَلویه (asaluyeh) از ترکیب کلمات عسل و او گرفته شده که به معنای آب عسلی است. شهرستان عسلویه علاوه بر اینکه جایی برای یافتن کار است و به عنوان منطقه ویژه اقتصادی شناخته می شود از جاذبه های طبیعی و گردشگری ویژه ای نیز برخوردار است. اگر قصد سفر به این شهر را دارید و به دنبال مکانی آرام و دنج برای ماهیگیری و لذت بردن از اقامتگاه ها و خانه بومی های عسلویه هستید، پیشنهاد می کنیم جهت مشاهده عکس ها، قیمت ها و رزرو آنلاین اماکن اقامتی، فهرست اقامتگاه های بوم گردی عسلویه را در سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی مشاهده کنید.

    از نخل تقی تا جنگل های زیر آب حرا

    آسیاب های آبی بیدخون، قلعه خان بیدخون، آب انبار بندو، تپه کوتی، قلعه شیخ کنعانی، آسیاب آبی بندو از دیدنی ترین جاذبه های گردشگری این شهر به حساب می آید.

    پارک نخل نقی: یکی از مناطق دیدنی این شهر، پارک ساحلی نخل نقی می باشد که در 5 کیلومتری غربی عسلویه قرار دارد و نام آن از نخلستان های نقی گرفته شده است. پارک ساحلی نخل نقی دارای تعدادی رستوران، آلاچیق و مکانی برای ماهیگیری است که همه ساله میزبان گردشگران زیادی قرار می گیرد.

    جنگل حرا: این جنگل های سرسبز در پارک دریایی نایبند در شرق عسلویه قرار دارد. از ویژگی های خاص این منطقه بکر می توان به پرندگانی اشاره کرد که این منطقه را برای مهاجرت از مناطق سرد انتخاب می کنند و درختانی که در اثر جزر و مد به زیر آب می رود و انبوه ماهی هایی که در اثر جزر به ساحل می ریزد. 

    آبشار درزو: در 18 کیلومتری عسلویه، در روستایی به نام اخند، آبشار درزو قرار دارد که آب آن از کوه درزو سرچشمه گرفته و حوضچه ایجاد شده در پایین این آبشار از زیبای خاصی برخوردار است و گزینه خوبی برای استراحت و طبیعت گردی در کنار خانواده و دوستان است. 

    آداب و رسوم سنتی و پوشش محلی مردمان عسلویه

    از ویژگی های بارز مردمان عسلویه می توان به پذیرایی خاص، آداب و رسوم جالب و جذاب، استفاده از رنگ‌های مختلف لباس و خوش برخوردی و مهمان نوازی و سبک روبوسی عید اشاره کرد.

    عید قربان: مردمان عسلویه این عید را گرامی داشته و به مدت سه روز به دید و بازدید می پردازند. در این مراسم بعد از اقامه نماز روز عید، گوسفندی قربانی می کنند. مردان تا قبل از انجام فرائض عید نمی توانند محاسن خود را کوتاه کنند. پس از انجام فرائض عید مردم در قالب دسته های بزرگ به دیدن بزرگان و اقوام می روند.  

    نوروز در عسلویه: جشن باستانی نوروز در گذشته این شهر وجود ندارد و آنچه ما میبینیم به مدت 30 سال است که در این منطقه انجام می شود. نوروز در این شهر با دید و بازدید اقوام و سیزده به در همراه است. مراسم چهارشنبه سوری کنونی در عسلویه در آخرین چهارشنبه ماه صفر انجام می شد که مردم به امامزاده ها می رفتند.

    پوشش مردمان عسلویه از جاذبه های این شهر محسوب می شود که گردشگران را به گرفتن عکس یادگاری با این لباس های محلی ترغیب می کند. پوشش مردان شامل لباس سفید رنگ و چفیه و پوشش محلی زنان شامل نقاب، چارقد بلند و پیراهن یکسره است.

    عبای شتری؛ سوغات منحصربفرد عسلویه

    از صنایع دستی معروف این شهر می توان به کلاه حصیری، قلاب کاری، نمد، ماهیگیری، تونیره، دالچه، سفال و سرامیک، گرگور، گلیم و عبای شتری اشاره کرد.

    عبای شتری: عسلویه با قدمتی ۳۵۰ ساله در تولید عبای مرغوب از شهرهای بزرگ تولید کننده عبا در کشور محسوب می شود. عباها از پشم شتر تهیه می شود و علت استقبال از آن، مرغوبیت نخ، نوع بافت و ظرافت به کار رفته در آن می باشد. 

    در خیابان های ساحلی عسلویه، هر چهارشنبه، بازاری برپا می شود که شما می توانید هرچه به دنبال آن هستید از این چهارشنبه بازار رنگارنگ تهیه کنید. ماهی، خرما، ترشی، ارده، حلوا مسقطی، شیره خرما، حلوا راشی، حلوای سنگک و خارک پخته از سوغاتی های محبوب این شهر می باشند.

    بهترین فصل سفر

    عسلویه دارای آب و هوای گرم و شرجی است. با توجه به شرایط آب و هوایی این شهر ما به شما پیشنهاد می کنیم در فصل پاییز و زمستان و اوایل بهار به شهر سوغاتی های هزار رنگ سفر کنید.