جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 0 اقامتگاه

    نتیجه ای برای این جستجو وجود ندارد.

    برای یافتن نتایج بیشتر فیلترها را حذف کنید.

    اقامتگاه های بوم گردی لارستان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره لارستان - استان فارس

    لارستان از شهرستان های جنوبی استان فارس می باشد که از شمال با داراب و جهرم، از غرب با اوز و لامرد، از شرق و جنوب با استان هرمزگان همسایه است. این شهرستان در فاصله 340 کیلومتری شیراز (مرکز استان) واقع شده است که مرکز آن شهر لار می باشد. براساس افسانه های قدیمی، گرگین میلاد از پهلوانان باستان، بنیان گذار شهری به نام لاد بود که بعدها به لار شهرت یافت. تأسیس این شهر به قرن ششم هجری قمری برمی گردد و لارستان در دوره صفویه ولایتی مهم و وسیع در فارس بوده است. وجود راه ها و آثار باستانی به جای مانده در مسیر فیروزآباد به طرف بندر سیراف، نشان از وجود فرهنگ و تمدن پیش از اسلام در این منطقه می دهد. چنانچه قصد سفر به شهرستان لارستان را دارید، یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و همپنین امکان رزرو آنلاین زیباترین خانه های بومی و یا اقامتگاه های سنتی لارستان برای شما لحظات خوشی را فراهم می آورد.

    فرهنگ و رسوم دیرینه 

    بومیان لارستان در ماه مبارک رمضان آداب مخصوص به خود را دارند. رمضونیه و تهیه رمضانی برای زوج های جوان از آئین سنتی آنها می باشند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    رمضونیه: این رسم حکایت از شور و حال کودکانه رمضان در لارستان دارد. رمضونیه توسط پسران و دختران 7 تا 15 ساله صورت می گیرد. در سه شب قدر و بعد از نماز مغرب و عشاء، کودکان خود را زیر پوششی مثل چادر پنهان می کنند و به در منازل می روند و شعرهای زیبایی می خوانند، آنگاه صاحبخانه نیز از آنها پذیرایی می کند.

    تهیه رمضانی برای زوج های جوان: در روزهای اولیه ماه مبارک رمضان در شهرستان لارستان رسم بر این است که اگر دختری عقد باشد، از خانه مادرشوهرش برای نوعروس رمضانی آورده شود و اگر مراسم ازدواج صورت گرفته باشد، در اولین سال زندگی مشترک از طرف خانواده دختر برای زوج جوان هدایایی تدارک دیده می شود.

    جاذبه های تاریخی گردشگری شهرستان لارستان

    شهرستان لارستان با فرهنگ غنی خود دارای آثار تاریخی متعددی می باشد. عمارت باغ نشاط، آب انبارهای هفت برکه، آتشکده آذرفرنبغ و بازار قیصریه از جاذبه های دیدنی این شهرستان به شمار می آیند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    عمارت باغ نشاط: این عمارت در دوره صفویه مرکز حکومت لار بوده است. عمارت باغ نشاط از سه طبقه تشکیل شده که دارای ساختمان های مختلفی است. در وسط شاه نشین این عمارت، منفذی 8 ضلعی جهت نورگیری و تهویه هوا قرار دارد. مساحت عمارت باغ نشاط یک هکتار می باشد که دور تا دور آن را درختان کنار و نخل پوشانده اند.

    آب انبارهای هفت برکه: هفت برکه، مجموعه ای از هفت آب انبار است که در زمان های مختلفی بنا شده اند. این آب انبارها در مسیر رودخانه ای فصلی به نام بزئرد قرار دارند. بزرگ ترین و معروف ترین آب انبارهای هفت برکه با نام برکه حاج ابوالحسن شناخته شده است.

    آتشکده آذرفرنبغ: این آتشکده که به نام کاریان نیز شهرت دارد، از سه آتشکده بزرگ ایران در عهد ساسانیان به شمار می رود. یکی از مهمترین آتش های سه گانه زرتشتی که به موبدان اختصاص داشت، در آتشکده کاریان می سوخت. آتش این معبد 1500 سال است که بدون خاموشی می سوزد.

    بازار قیصریه: اصطلاح قیصریه به مراکز تجاری گفته می شود که به دستور پادشاهان و حکام وقت با معماری خاصی طراحی شده است.

    هنر استادکاران ماهر و سوغات رنگارنگ

    سُپ بافی (از شاخه های هنر حصیربافی)، کوزه گری، گبه بافی، گلیم بافی، بوریا بافی و خاتم کاری از صنایع بی نظیر هنرمندان شهرستان لارستان می باشند که مورد توجه علاقمندان به هنر قرار گرفته است. حلوای مسقطی، یوخه و رنگینک از خوشمزه ترین سوغاتی های پرطرفدار این شهرستان محسوب می شوند.

    غذاهای خوش رنگ و لعاب شهرستان لارستان

    تلیت آخور، شش ترنگه، باقله و بادمجان، آش کپه، چنگال برویز، سه چن، چش کده و نان هسک از لذیذترین غذاهای سنتی شهرستان لارستان می باشند که پیشنهاد می شود طعم آن را در اقامتگاه های بوم گردی و یا هتل های سنتی این شهرستان بچشید.

    بهترین فصل سفر به لار

    پیشنهاد می شود به دلیل آب و هوای گرم و خشک لارستان، اوایل بهار به این شهرستان سفر کنید و از اماکن تاریخی و آثار دیدنی آن بازدید کنید.