جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 1 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های زرقان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره زرقان - استان فارس

    زرقان یکی از شهرهای تاریخی استان فارس است که در ۲۵ کیلومتری شهر شیراز (مرکز استان) واقع شده است. شهرستان زرقان از شمال با شهرستان مرودشت، از غرب و جنوب با شهرستان شیراز و از شرق با شهرستان ارسنجان هم مرز است. طبق گویش محلی، نام شهر زَرقان (zarghan) را زرغون می خوانند که به معنای جایی سرسبز است. مردم زرقان به زبان فارسی و عده ای نیز به زبان ترکی تکلم می کنند. یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی متفاوت ترین و زیباترین بوم گردی ها و خانه بومی های زرقان را برای رزرو با بهترین قیمت و بیشترین تخفیف به شما معرفی می کند.

    دیدنی ترین جاذبه های گردشگری زرقان

    خانه حسن واقفی، تنگ چشمه، قناتهای شهر، خرفخانه شاهزاده قاسم، باغهای انگور، پارک غدیر، پارک آزادگان زرقان، قنات حوض ماهی، بوستان مهر، سر جوغ، دره چپ و راست، کاروان سرای زکی خانی، محله بوریابافان، خانه قدیمی قنبر خان حمزوی، آب انبار قدیمی شهر، سرو مراد، دکان میزعباس، حمام محله میون، شوپرکی، دکان ننه محمود، اتاق سنگ تراش‌ها، حمام محله حیدر، خانه قدیمی حبیب الله خان باقری و غار مریم بانو از دیدنی ترین جاذبه های گردشگری این شهر است.

    روستای بند امیر: این روستای هزار ساله در شرق شهرستان زرقان قرار دارد. نام این روستا از سد مشهور امیر گرفته شده که در دوره عضدالدوله دیلمی بر روی رودخانه ای به نام کر ساخته شده است. در ساخت این بنا از سنگ و ساروج استفاده شده و از دو بخش بند و پل و از سنگ های تراشیده تشکیل شده است. نهرهای جاری و طبیعت چشم گیر حوالی این رودخانه، زیبایی چشم‌گیری به این روستا بخشیده و همه ساله گردشگران بی شماری برای دیدن این روستا راهی زرقان می شوند.

    پارک ملی بمو: این پارک در 10 کیلومتری شهر زرقان واقع شده و نام آن از کوه بمو گرفته شده است. پارک بمو یکی از پارک های ملی ایران محسوب می شود که دارای گونه های جانوری متنوعی همچون پلنگ، قوچ، عقاب طلایی و کفتار می باشد.

    از آب مقدس حوض ماهی تا عروسی درخت نارنج

    آبتنی در حوض ماهی: حوض ماهی از زمان ایران باستان به عنوان آبی مقدس تلقی می شد و در بسیاری از اشعار سعدی به اهمیت این چشمه نیز اشاره شده است. زرقانی ها همه ساله در کنار این حوضچه جمع می شوند و به پخت آشی به نام دیگ جوش و شادی و پایکوبی می پردازند. مردم زرقان معتقدند که آب این حوضچه سحر را باطل کرده و موجب افزایش محصول و رفع بیماری است به همین جهت از آب این چشمه برای شستن لباس و آبتنی استفاده می کردند تا مریضی ها از فرد دور شود.

    عروسی درخت بهار نارنجدر فصل بهار برای درخت بهارنارنجی که گل نمی دهد، عروسی می گیرند. در این مراسم، زنان همسایه جمع می شوند و با زدن شاخ و برگ اضافه و انداختن تور نازک بر روی درخت کل کشیده و شادی می کنند.

    آداب و رسوم نوروز، مراسم شب یلدا و مراسم روز حضرت عباس (ع) از دیگر آداب و رسوم محلی مردم این دیار است.

    بوریابافی؛ سنت 8000 ساله زرقان

    سوغاتی های این شهر آنچنان متنوع و چشم گیر است که امکان ندارد طعم و شکل ظاهری این سوغات خوشمزه شما را به خرید و هدیه بردن برای دوستان ترغیب نکند. شیرینی حلوا ارده، کنجدی، بادام سوخته، حاجی بادام، حلوای کاسه ای و حلوای خارک از جمله خوراکی های بسیار لذیذ این شهر است. از صنایع دستی معروف این شهر می توان به تولیدات مشک، بوریابافی (حصیربافی)، دولچه آب، گیوه ملکی، کلاه مالی و آیینه کاری اشاره کرد.

    بوریابافی: این هنر دارای قدمت طولانی است که با استفاده از درختان خرما و نی زارها، زیرانداز، پوشش بام خانه، ساخت خانه های عشایری و آلاچیق می سازند.

    اویی بافی (دولایه بافی): از جمله صنایع دستی تزئینی زرقان که با پشم و به بصورت دو رو بافته می شود اویی بافی است. نقوش به کار رفته در این هنر شامل طرح های هندسی، حیوانی و گیاهی است که باعث زیبایی چشم گیر آن شده است.

     اردیبهشت ماه زرقان؛ آفتاب جِنگ و نسیم بهاری

    زرقان، شهر چهارفصل است و شما در هر ماهی از سال می توانید به این شهر زیبا و رنگارنگ سفر کنید. زمستان های زرقان سرد و خشک است اما غیرقابل تحمل نیست و فقط در بازه ای کوتاه بسیار سرد می شود و تابستان ها دارای آفتاب سوزانی است. در فصل بهار، هوای این شهر سرشار از رایحه خوش بهارنارنج است، لذا این فصل، بهترین زمان برای لذت بردن از شکوفه های رنگارنگ، عطر خوش بهار نارنج و آب و هوای دلچسب بهاری است.