جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 33 اقامتگاه

    اقامتگاه‌ بوم گردی های رودبار برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره رودبار-استان گیلان

    شهر رودبار مرکز شهرستان رودبار و یکی از شهرهای زیبای استان گیلان است که به سبب باغ های زیتونش شهرت فراوانی دارد. شهرستان رودبار از شمال با رشت، از جنوب با استان قزوین و از غرب با شفت و استان زنجان همجوار است. چنانچه قصد سفر به دیار سرسبز رودبار را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست بهترین مکان اقامتی را رزرو کنید و از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آیین ها و اعتقادات بومیان رودبار

    رودبار نشینان آیین ها و اعتقادات جالبی دارند که از گذشتگانشان به یادگار مانده است. به عنوان مثال در ادامه به توضیح چند مورد می پردازیم:

    کشت و کار در ایام هفته: کشاورزان بر این باورند که روزهای سه شنبه و پنج شنبه برای پاشیدن بذر در زمین مناسب است و برکت به همراه دارد ولی در روز شنبه و چهارشنبه نباید بذر پاشید که خیر و برکت آن کم می شود.   

    مسافرت: وقتی فردی قصد سفر می کند یک پارچ آب در بیرون از حیاط به پشت سرش می ریزند و معتقدند که باعث روشنایی و بی خطر شدن سفر می شود و علاوه بر این روزهای شنبه و چهارشنبه را مناسب سفر نمی دانند.

    نوروز: چند روز مانده به سال جدید افراد خاصی که به آنان نوروز خوان گفته می شود در کوچه ها دور می زنند و به درب خانه ها می روند و شعر و دعا می خوانند و اهالی خانه به آنها آرد،گندم و پول می دهند.

    طعمی به یادماندنی در رودبار

    یکی دیگر از توانمندی های مردمان رودبار طبخ غذاهای محلی است که در میان گردشگران داخلی و خارجی طرفداران خاص خود را دارد از جمله این غذاها می توان شامی رودباری، ماهی بره، گل در چمن، باقالاقاتوق، سیاه خورشت (فسنجان) و میرزا قاسمی را نام برد.

    دیدنی های چشم نواز شهر زیتون

    رودبار را شهر زیتون ایران می خوانند و به همین دلیل شهرت جهانی دارد. علاوه بر وجود باغات زیتون وجود جاذبه های طبیعی که برخی از آنها فصلی هستند باعث حضور گردشگران و طبیعت دوستان بسیاری در منطقه شده است. از جمله این زیبایی ها می توان به چشمه آبگرم ماستخور، دریاچه ویستان دره سر، دریاچه عروس (دریاچه حلیمه جان)، آبشار کلشتر، آبشار خلشکوه، منطقه حفاظت شده سیاهرود، چشمه آب معدنی داماش، چشمه آب معدنی سنگرود، غار اسپهدان، تپه مارلیک و روستای سلانسر اشاره کرد. در ادامه به شرح مختصر برخی می پردازیم:

    چشمه آبگرم ماستخور: در فاصله حدودا 5 کیلومتری از شهر رودبارو در غرب سد منجیل چشمه زیبای ماستخور واقع شده است که آب آن هنگام خروج گرم و جوشان است و همین ویژگی سبب حضور گردشگران و بیماران بسیاری در منطقه شده است.

    دریاچه عروس: دریاچه ای دو رنگ و زیبا که در روستای حلیمه جان شهر رودبار قرار دارد و جلبک های بومی زیبایی آن را دو چندان کرده است. 

    چشمه آب معدنی داماش: در روستای داماش در فاصله حدودا 70 کیلومتری شهر رودبار چشمه آب معدنی داماش واقع شده است که دارای انواع املاح معدنی کلسیم، سدیم، پتاسیم و منیزیم است و به همین سبب طرفداران بسیاری دارد.

    تپه مارلیک: محوطه ای باستانی که در کرانه سفید رود قرار دارد و به نام دیگری چون چراغعلی تپه خوانده می شود.

    منطقه حفاظت شده سیاهرود: منطقه ای کوهستانی که از جنگل های نیمه متراکم تشکیل شده است و در شمال شرقی رودبار قرار دارد. گونه های درختی منطقه شامل راش، ممرز، بلوط، افرا، نمدار، گردو، گیلاس وحشی و زالزالک می باشد که وجودشان در کنار هم زیبایی منطقه را دو چندان کرده است.   

    صنایع دستی و سوغات لذیذ هنرمندان رودباری

    هنرمندان رودباری آثاری چون دستباف های پشمی، نمد مالی، گلیم بافی، جاجیم بافی و مفرش بافی را به زیبایی هر چه تمام تر می آفرینند. زیتون، انواع ترشی و لواشک از سوغات های خوشمزه این دیار است که در میان گردشگران از محبوبیت خاصی بر خوردار می باشد.

    بهترین فصل سفر

    با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه یواسپیس فصل بهار را بهترین فصل سفر به این دیار می داند تا از زیبای های منطقه بیشترین بهره را ببرید و با اقامت در بوم گردی هایش سفری متفاوت را تجربه کنید.