جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 20 اقامتگاه

    اقامتگاه‌ بوم گردی های تالش برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره تالش-استان گیلان

    شهر تالش مرکز شهرستان تالش و یکی از شهرهای استان گیلان است. این شهرستان از شمال به آستارا، از جنوب به شهرستان رضوانشهر، از شرق به دریای خزر و از غرب به استان اردبیل منتهی می شود. چنانچه قصد سفر تالش را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و خانه های بومی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آیین های سنتی دیار تالش

    پوشش: لباس رنگارنگ زنان تالشی به سبب برخورداری از تنوع رنگی و زیبایی چشم نواز در منطقه بسیار معروف است. پوشش بانوان این شهر شامل روسری سفید، جلیقه تزیین شده با سکه، پیراهن بلند، پاچامه و دامن است و در بعضی نقاط تغییرات کوچکی دارد.

    ماه محرم: یکی از رسومات مردمان تالش در شب اول محرم مراسم علم بندی است. مردان، داخل صحن و سرای مسجد به بستن پارچه های رنگارنگ به دور چوب بلند علم می پردازند و پنجه علم که معمولا جنسش از برنج و طلایی رنگ است را روی آن نصب می کنند و با ذکر صلوات و یاحسین در محراب و کنار منبر قرار می دهند و با شروع مراسم سینه زنی و زنجیر زنی دو علم را بر می دارند و جلودار هیئت می شوند. در روز سیزدهم ماه محرم پارچه های علم ها را باز می کنند و با عطر و گلاب معطر کرده و در بقچه های مخصوص برای سال آینده بسته بندی می کنند به این مراسم علم واچینی می گویند.  

    شب یلدا: تالشی ها بر این باورند که اگر در زمستان هندوانه بخورند، سرمای زمستان بر آنها تاثیر نمی گذارد. یک رسم قدیمی و جالب این شهر فال هندوانه است. در این رسم هندوانه را پوست و به چهار قسمت تقسیم می کنند و در یک دست می گیرند و نیت کرده و از جلو به پشت سر می اندازند و با توجه به تعداد قطعات سبز یا سفید معنای نیت مشخص می شود که خوب است یا خیر.     

    غذاهای خوش رنگ و لعاب دیار تالش

    بادمجان توپر، اناردون، خوراک عدس، کوکوی گردو، شش انداز و دوشاب تنها بعضی از غذاهای خوش طعم و خوش رنگ این شهر است که در میان مردمان محلی و گردشگران از محبوبیت خاصی برخوردار است.

    دیدنی های های چشم نوازه تالش

    دیار تالش هم از جمله شهرهایی است که تاریخ و طبیعت را در کنار هم دارد. پارک جنگلی سیاهداران، سورتمه ریلی، تالاب جوکندان، پارک جنگلی و ساحل گیسوم، آبشار لوشکی لمیر، آبشار ریشو چوبر، آبشار شیلوشت، آبشار زمرد، دریاچه سراگاه، ییلاقات ریک، حومه، آسبومار، سوباتان،کرمون و ییلاقات باستانی و تاریخی مریان، قلعه لیسار (دژ سلسال)، کاخ قشلاقی و ییلاقی نصرالله خان و حمام تاریخی آق اولر بخشی از زیبایی های پرطرفدار دیار تالش است که در ادامه به شرح مختصر برخی از این دیدنی های چشم نواز می پردازیم:

    پارک جنگلی سیاهدارن:  یکی از شناخته شده ترین زیبایی های تالش است که وجود تفریحاتی چون سورتمه ریلی، تماشای گوزن و غازهای حفاظت شده در جنگل زیبایی های آن را بیشتر کرده است.

    آبشار لوشکی: جزء آبشارهای زیبای و مرتفع ایران به شمار می رود که طبیعت جنگلی اطراف آن فضایی را برای استراحت و تفریح گردشگران و طبیعت دوستان فراهم کرده است.   

    کاخ قشلاقی و ییلاقی نصرالله خان: کاخ زمستانی نصرالله خان معروف به سردار امجد از مهم ترین بناهای حکومتی است که در دو طبقه ساخته شده است. بنای اول برای امورات اداری و استراحتگاه تفنگچی ها بنای دوم که در گوشه باغ قرار دارد کاخ سردار است.

    هنرهای دستی هنرمندان تالشی و سوغات لذیذ این شهر

    جوراب بافی، جاجیم بافی، تهیه شالی مخصوص از پشم گوسفند تنها بخشی از هنرهای رنگارنگ و متنوع هنرمندان توانمند تالشی است که چشمان گردشگران بسیاری را مجذوب خود می کند. انواع شیرینی های محلی، کیوی، ازگیل، ترب، عسل، گردو و فندق از خوشمزه های شهر است که طرفداران خاص خود را دارد.   

    بهترین فصل سفر

    منظره بکر و دست نخورده دیار تالش در هر فصلی رنگ و زیبایی خاص خود را دارد که آن را به رخ همگان می کشد. یواسپیس به شما پیشنهاد می کند در این شهر در هر فصلی جایی برای تفریح و رقم زدن اوقات خوش برای خود و عزیزانتان فراهم است.