جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 10 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های لاهیجان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره لاهیجان - استان گیلان

    شهر لاهیجان مرکز شهرستان لاهیجان از شهرهای شمالی کشور است که در شرق استان گیلان قرار دارد. این شهر زیبا و سرسبز از شمال به دریای خزر، از غرب به شهرستان رشت (مرکز استان گیلان)، از شرق به شهرستان لنگرود و از جنوب غربی به شهرستان سیاهکل محدود می شود. لاهیجان از شهرهای گیلک نشین است و بومیان آن به زبان گیلکی صحبت می کنند.

    طبیعت بکر و سرسبز لاهیجان زبانزد خاص و عام است بنابراین اگر شما هم اهل طبیعت گردی و سفر هستید با مراجعه به سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی می توانید در خانه بومی ها و اقامتگاه های بوم گردی این شهرستان اقامت داشته باشید تا علاوه بر لاهیجان گردی با اقامت در خانه ای سنتی با فضای دنج و دلنشین لذت سفر خود را دوچندان نمایید. سامانه رزرو آنلاین یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی زیباترین و پرطرفدارترین اقامتگاه های سنتی را با بهترین قیمت و بیشترین تخفیف به مسافران عزیز معرفی می کند.

    بافت سنتی اقامتگاه ها

    اقامتگاه های بوم گردی شهرستان لاهیجان با معماری تاثیرگرفته از اقلیم و شرایط جغرافیایی منطقه از بهترین اماکن اقامتی این شهر هستند. مسافران عزیز با اقامت در این خانه های بومی واقع در قلب طبیعت بکر و سرسبز لاهیجان می توانند تجربه جذاب و متفاوت اقامت در کلبه ای چوبی و خانه ای قدیمی به دور از هیاهو و سروصدا داشته باشند.

    آداب و رسومات کهن لاهیجانی ها

    بومیان شهرستان لاهیجان مانند سایر ایرانی ها در مراسمات باستانی و مذهبی آئین و رسوم ویژه ای دارند. بار دادن، یاور دهی، عروس گوله، شال اندازی، قاشق زنی، سیزده سال و کشتی گیله مردی از جمله رسوم ویژه ی لاهیجان است که فقط مختص بومیان همین منطقه می باشد. رسم بار دادن به این صورت است که خانواده داماد هدایایی تزئین شده همراه با آینه و شمعدان به خانه عروس می برند.
    از زیباترین سنت های رایج در این شهر سرسبز می توان به پوشش محلی مردمان منطقه اشاره کرد. لباس محلی مردان لاهیجان شامل کلاه، جلیقه، چوموش، کت و شلوار است و لباس خانم ها متشکل از روسری های هزاررنگ، دامن، سربند، چادر کمر، جلیقه و کفش می باشد.

    سوغات و صنایع دستی

    زمانی که سخن از سوغات لاهیجان می شود اولین موردی که به ذهن می رسد چای مرغوب این خطه است. البته سوغات خوراکی این شهر بسیار متنوع است و محدود به چای نمی شود، شیرینی گردویی، انواع مربا و ترشی و نان های محلی از دیگر خوراکی های خوش طعم لاهیجان می باشد. از جمله هنرهای دستی این سرزمین نیز می توان به بامبوبافی، حصیربافی، خراطی، نمدمالی و ساخت اجسام چوبی و سرامیکی اشاره کرد.

    جذاب ترین دیدنی های نگین سبز گیلان

    شهر بسیار زیبا و دیدنی لاهیجان علاوه بر طبیعت بکر و سرسبز دارای آثار تاریخی بسیار زیادی نیز می باشد که حکایت از پیشینه ی طولانی و کهن این شهر دارد. مسجد اکبریه، تالاب سوستان، موزه تاریخ چای (آرامگاه کاشف السلطنه)، استخر لاهیجان، بام سبز (تله کابین)، پل خشتی و مسجد جامع لاهیجان، حمام قدیمی گلشن، پارک جنگلی میرصفا، آرامگاه شیخ زاهد گیلانی، آبشار و کوه شیطان کوه، تالاب بین المللی امیر کلایه و منطقه سرسبز و کوهستانی شیخانبر از دیدنی ترین و مهم ترین جاذبه های تاریخی، طبیعی و مذهبی این شهرستان هستند.

    استخر لاهیجان : در گذشته در دامنه کوه شیطان کوه برکه ی کوچکی برای ذخیره آب وجود داشت که امروزه آن برکه قدیمی به یک دریاچه مصنوعی تبدیل شده است و از زیباترین جاذبه های گردشگری لاهیجان به شمار می آید.

    بقعه شیخ زاهد گیلانی : آرامگاه شیخ زاهد در روستای شیخانور، 3 کیلومتری شهرستان لاهیجان قرار دارد و به عنوان یک اثر فاخر در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این بنای مذهبی و قدیمی با قرارگیری در دل شالیزارهای برنج، مزارع چای و جنگل های منطقه فضای بکر و دلنشینی ایجاد کرده است که مورد توجه گردشگران فراوانی است.

    بهترین فصل سفر به لاهیجان

    شهرستان لاهیجان چهار فصل می باشد و سفر به این شهر زیبا زمان خاصی ندارد و در تمام طول سال با سفر به این خطه ی شگفت انگیز می توانید از جاذبه های گردشگری منحصر به فرد آن دیدن نمایید. اگر علاقمند به شرایط آب و هوایی معتدل و مرطوب هستید فصل های بهار و پاییز بهترین زمان است.