جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 8 اقامتگاه

    • روستاهای اردستان - استان اصفهان

    اقامتگاه های بوم گردی اردستان برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره اردستان - استان اصفهان

    شهر اردستان مرکز شهرستان اردستان و یکی از شهرهای تاریخی استان اصفهان است. شهرستان اردستان از شمال با شهرستان گرمسار و از جنوب با شهرستان اصفهان، از شرق با شهرستان نائین و از غرب با شهرستان های نطنز، برخوار و آران و بیدگل همجوار می باشد. اگر شما هم علاقه مند به سفر هستید و به دنبال مکانی متفاوت در اردستان برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و خانه های بومی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آداب و رسوم بومیانی اردستانی

    مردمان دیار اردستان آداب و رسوم و سنت های خاصی دارند که از باورها و اعتقاداتشان سرچشمه می گیرد. در ادامه به شرح مختصر برخی از سنت ها می پردازیم:

    ماه محرم:  مردمان مذهبی دیار ارستان همچون سایر شهرهای ایران در ماه محرم سنت های به جای مانده از گذشتگانشان را اجرا می کنند. آنان علاوه بر اینکه خود لباس سیاه می پوشند شهرشان را سیاه پوش کرده و در گوشه گوشه ی آن تکیه های عزاداری را برپا می کنند و مراسم روضه خوانی، سینه زنی، زنجیر زنی، نخل گردانی و تعزینه خوانی را برگزار می کنند.

    چهارشنبه سوری: در آخرین غروب سه شنبه اسفند ماه با توجه به رسمی که دارند ظروف کهنه شامل کاسه و کوزه که فرسوده شده اند را از بالای بام خانه به پایین می اندازند و آنها را می شکنند و بر این باورند بیماری در آستانه سال نو از خانه دور می شود.

    نوروز: در آستانه سال نو بابا نوروز با یک گروه دو یا سه نفره از نوازندگان محلی با گردش و چرخش در خیابان ها به خواندن سرودهای شاد می پردازند. علاوه بر اینها خانه تکانی، کاشتن سبزه، پنبه زنی و پخت نان از جمله سنت های نوروزی مردمان اردستان است.

    غذاهای خوش طعم اردستان 

    کاچی، اشکنه، قرمه، کرکره و سوروک بخشی از غذاهای خوش عطر و رنگارنگ این دیار است که امتحان آن خاطره ای خوش را در ذهن ها به جا می گذارد. 

    جاذبه های گردشگری شهر چهارفصل اردستان

    مسجد جامع اردستان، قنات دو طبقه مون، مسجد دربند، مناره مسجد پامنار، مناره جامع زواره، قلعه سنگ بست زاوه، کاخ سرخان آباد، خانه تاریخی هشت بهشت، بازار آجری زواره، روستای کهنگ، خانه ارباب حسین مهابادی، آب انبار بزرگ بازار، تپه های شنی، کویر امیرآباد، روستای داوران و روستای سرابه از زیبایی های چشم نواز اردستان می باشد که گردشگران بسیاری را شیفه خود کرده است. در ادامه به شرح مختصر برخی از این زیبایی ها می پردازیم:

    مسجد جامع اردستان: مسجدی تاریخی با چهار ایوان کلاسیک توسط ابو طاهر الحسین بناشده است. این مسجد دارای 4 حیاط، گنبد و نقاشی های زیبا می باشد و به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

    قنات دو طبقه مون: تنها قنات دو طبقه جهان است که در هر طبقه آن آبی مستقل جریان دارد و به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت جهانی رسیده است.

    کاخ سرخان آباد: یکی دیگر از جاذبه های تاریخی اردستان که در زمان ناصر الدین شاه قاجار بنا شده کاخ سرخان آباد است که با بیست ستون سنگی شبیه به چهل ستون اصفهان می باشد.  

    کویر امیرآباد: کویر امیرآباد اردستان که پایتخت جغرافیایی ایران شهرت دارد در شرق زواره واقع شده است و در فصل های سرد سال پذیرای گردشگران و کویرنوردان بسیاری می باشد.

    روستای کهنگ: یکی از روستاهای سرد و خوش آب و هوای اردستان است که باغات رنگارنگ گردو، زردآلو و بادام در آن می درخشد و در فصل بهار و تابستان به سبب برخورداری از آب و هوایی خنک گردشگران و طبیعت دوستان متعددی را پذیرا است.

    صنایع دستی ارزشمند و سوغات لذیذ اردستان

    آثار رنگارنگی چون گلیم بافی، کرباس بافی، سبد بافی، چارق دوزی، خراطی و گیوه دوزی هنردست هنرمندان اردستانی است که همچون چراغی در دل کویر می درخشند و گردشگران بسیاری را مجذوب زیبایی خود کرده اند. نان قپی، انار، انجیر، سیب، گردو، قیسی و بادام از سوغات خوشمزه و پرطرفدار دیار اردستان است که در سبد خرید گردشگران هم به چشم می خورد.

    بهترین فصل سفر

    دیار اردستان شهری چهار فصل است و در هر فصل زیبایی ها و دیدنی های خاص خود را دارد که سبب شده است گردشگران بسیاری را در تمام فصول سال پذیرا باشد.