جستجوی در تمامی مقاصد

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 0 اقامتگاه

    نتیجه ای برای این جستجو وجود ندارد.

    برای یافتن نتایج بیشتر فیلترها را حذف کنید.

    اقامتگاه بوم گردی های بابل برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره بابل - استان مازندران

    بابل از پرجمعیت ترین شهرستان های شمال کشور پس از شهرستان رشت است که در استان مازندران واقع شده است و بابل به معنای جایی ست که آب فراوان دارد. شهرستان بسیار زیبا و دیدنی بابل از شمال با بابلسر، از جنوب با فیروزکوه، از غرب با آمل و از شرق و جنوب شرقی به ترتیب با ساری و قائمشهر همسایه است.

    بابل به دلیل قرارگیری بین رشته کوه های حیرت انگیز البرز و دریای بسیار زیبای خزر از طبیعت بکر و آب و هوای مطلوبی برخوردار است به همین دلیل همواره مقصد مناسبی برای تفریح و استراحت گردشگران و طبیعت دوستان عزیز می باشد.

    چنانچه اهل سفر و گردش هستید و از اقامت در هتل های مدرن و خانه مسافر خسته شده اید، پیشنهاد می کنیم از سامانه رزرو آنلاین یواسپیس دیدن نمایید. یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی بهترین و پرطرفدارترین اقامتگاه های بوم گردی و خانه های بومی را به شما معرفی می کند تا علاوه بر بابل گردی و بازدید از جاذبه های دیدنی از اقامت در خانه ای سنتی با فضای دنج و دلنشین نیز لذت ببرید.

    نوع معماری و سبک بومی اقامتگاه ها

    شهرستان تاریخی بابل به دلیل آب و هوای معتدل و چشم اندازهای خارق العاده همواره میزبان تعداد زیادی گردشگر است و این شهر انواع اقامتگاه های بوم گردی به صورت کلبه ای و خانه بومی دارد که برخی از آنها در ارتفاعات و میان مه قرار دارند. اکثر این خانه ها با معماری بومی شمالی و سقف شیروانی ساخته شده اند که حس دل انگیز و لذت بخش زندگی در گذشته را به خوبی القا می کنند.

    آداب و رسوم بومی بابلی ها

    مردمان شهر بابل و روستاهای اطراف مانند سایر هم استانی های خود به آئین های سنتی نوروز خوانی، برف چاه، تیرماه سیزده، 26 عیدماه، تمنای باران، آفتاب خواهی، عزاداری در مراسمات شهادت اهل بیت و جشن و شادی در اعیاد مذهبی معتقدند و همواره با شکوه و جلال خاصی این مراسمات را برگزار می نمایند. رسم قدیمی مارمه به معنای سال نو از جمله آئین های جالب بابلی هاست و به این صورت اجرا می شود که شب قبل از سال نو قرآنی را بیرون از خانه قرار می دهند و پس از تحویل سال قرآن را به همراه گل و سبزه و خواندن دعای یا مقلب القلوب و ذکر صلوات به نشانه خوشبختی و برکت به داخل خانه می آورند.

    سوغات خوراکی و هنرهای دستی

    شاید تهیه سوغات را بتوان لذت بخش ترین و بهترین بخش سفر دانست که اکثر مسافران تمایل دارند با سفر به هر شهری و خرید سوغات، یادگاری ارزشمند از آن سفر و شهر داشته باشند. آغوزنون، پشت زیک، کماج، قماق و ... از جمله خوراکی های لذیذ و خوش طعم این منطقه هستند. قالی، گلیم، حصیر، جاجیم، عروسک دستباف و سفال نیز از جمله هنرها و صنایع دستی بومیان هنرمند این خطه به شمار می آید.

    معرفی بهترین جاذبه های گردشگری بابل

    بابل، شهر بهارنارنج دارای تعداد بی شماری از جاذبه های تاریخی، طبیعی و مذهبی می باشد که باعث رونق صنعت گردشگری در این شهر باستانی شده است. آبشار درازکش، پل محمد حسن خان، موزه و کاخ سلطنتی بابل، آبشار شی الیم، آبگرم ازرود، روستای جذاب و دیدنی فیلبند، آبشار کیمون، دریاچه سد شیاده، هفت آبشار تیرکن، آستان مقدس امامزاده قاسم (ع)، دریاچه کامیکلا، جنگل های انبوه و سرسبز لفور، بابلکنار، نارنجلو و ... از بهترین و مهم ترین اماکن توریستی و گردشگری بابل محسوب می شوند.

    آب گرم ازرود : این چشمه خروشان در فاصله 3 کیلومتری شهر بابل در میان دره جنگلی با چشم انداز فوق العاده و رودخانه جاری از دل زمین می جوشد. آب معدنی این چشمه برای درمان انواع بیماری ها همچون روماتیسم، درد مفاصل و ... بسیار مفید است.

    پل محمد حسن خان : این پل تاریخی با قدمت بیش از هزار و دویست سال یادگاری با ارزش از دوران قاجاریه است که از روی روخانه بابلرود شهر بابل می گذرد.

    هفت آبشار تیرکن : این آبشار زیبا در روستای درازکلا و میان انبوه درختان و منطقه ای بکر و سرسبز همچون بهشت قرار دارد. چنانچه اهل طبیعت گردی و جنگل نوردی هستید روستای درازکلا مقصد مناسبی برای شماست.

    بهترین فصل سفر

    از آنجایی که استان مازندران زمستان های بسیار سرد و تابستان های گرم و شرجی دارد، سفر در این فصول پیشنهاد نمی شود. از نظر شرایط آب و هوایی اوایل بهار و پاییز بهترین زمان سفر است و شاید مهرماه به دلیل شروع مدارس و خلوت بودن شهر بهترین ماه سفر به شهر دیدنی بابل باشد.