جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های فیروزکوه - استان تهران

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 8 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های فیروزکوه برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره فیروزکوه - استان تهران

    شهرستان فیروزکوه به مرکزیت شهر فیروزکوه در استان تهران و ناحیه ی شمالی کشور قرار دارد و از غرب با شهرهای دماوند و تهران، از شمال با شهرستان قائم شهر و از جنوب و جنوب شرقی با استان سمنان همسایه می باشد. شهرستان فیروزکوه از آب و هوای بسیار مطبوع و معتدل و طبیعت بکر و چشم نوازی برخوردار است، به همین دلیل برای طبیعت گردان و گردشگران عزیز از محبوب ترین مقاصد گردشگری استان تهران به شمار می آید.
    چنانچه شما هم قصد سفر به این منطقه ی بسیار زیبا و خوش آب و هوا را دارید پیشنهاد می کنیم با مراجه به سایت یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی اقامتگاه های بوم گردی و خانه بومی های این شهرستان را برای اقامت انتخاب کنید تا علاوه بر لذت بردن از بازدید جاذبه های طبیعی و تاریخی منطقه از اقامت در خانه ای سنتی با فضایی دنج و دلنشین نیز نهایت لذت را ببرید. سامانه رزرو آنلاین یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی زیباترین و پرطرفدارترین بوم گردی ها و خانه سنتی ها را به مسافران و گردشگران گرامی معرفی می کند.

    نوع معماری بوم گردی ها

    ساختار و معماری اقامتگاه های بوم گردی شهرستان فیروزکوه الهام گرفته از اقلیم و شرایط جغرافیایی منطقه است و به همین خاطر اغلب اقامتگاه های این شهرستان خانه هایی با معماری و بافتی کاملا سنتی و بومی دارای حیاطی بزرگ و دلباز و تزئین شده با انواع گلدان های رنگی می باشند که حس خوشایند و مطلوبی را به بیننده منتقل می کنند.

    فرهنگ غنی و رسومات کهن مردم فیروزکوه

    مردمان شهرستان زیبا و دیدنی فیروزکوه در مراسمات مذهبی و باستانی آئین و آداب ویژه ای دارند که فقط مختص بومیان همین منطقه و یادگاری از نسل های گذشته است. تمنای باران (شیلوون و در برخی گویش ها شیلان)، آفتاب خواهی، نوروزخوانی، عزاداری، سینه زنی و تغزیه خوانی در شب های قدر ماه مبارک رمضان و ماه های محرم و صفر از جمله این رسوم سنتی و قدیمی می باشد. در زمان خشکسالی مردم به کمک هم مواد اولیه برای تهیه آش را جمع آوری می کنند و در مکان مقدسی مانند مسجد، تکیه و یا امامزاده جمع می شوند و پس از پخت آش به روضه خوانی و دعا می پردازند و از خداوند بارش باران و پایان خشکسالی را خواستار می شوند و بعد از صرف آش مراسم به پایان می رسد.

    سوغات و صنایع دستی

    منطقه ی فیروزکوه مراتع سرسبز و کوه های متعددی دارد و به دلیل گله داری گسترده از مهم ترین مراکز تولید پشم ایران است و جاجیم را می توان مهم ترین هنردستی بومیان هنرمند این خطه دانست. خوش طعم ترین و بهترین سوغات خوراکی این شهرستان نیز شامل زردآلو، گیلاس، گردو، قیسی، به، سیب، بادام و بادام زمینی می باشد.

    طبیعت بکر و جاذبه های تاریخی فیروزکوه

    شهر فیروزکوه که احتمالا برخی این منطقه را به تنگه واشی بشناسند از پرطرفدارترین و محبوب ترین مقاصد گردشگری نزدیک تهران است که همواره میزبان گردشگران و طبیعت دوستان فراوانی می باشد. این سرزمین زیبا جاذبه های تاریخی و باستانی متعددی دارد و همچنین طبیعت بکر و سرسبز آن از مهم ترین زیستگاه های حیات وحش به شمار می آید. چند مورد از مهم ترین و دیدنی ترین جاذبه های گردشگری این شهرستان تنگه واشی، غار بورنیک، چشمه آب معدنی خمده، قلعه لاجورد، تنگه میشینه مرگ، روستای جذاب هرانده، برج سنگی مزداران، غار رودافشان، دریاچه سد نمرود، روستا و دریاچه سد لزور، قلعه فیروزکوه و کاروانسرای گدوک می باشد که در ادامه به توضیح دو مورد می پردازیم:

    تنگه واشی واقع در 17 کیلومتری شهر فیروزکوه جذاب ترین و زیباترین اثر طبیعی این شهرستان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. این منطقه ی شگفت انگیز از طبیعتی سرسبز و خرم و آبشار بلند و خوش منظره ای بهره مند است که چشم هر ببینده ای را مجذوب خود می کند.

    قلعه باستانی لاجورد در روستای کلارخان و 19 کیلومتری شرق فیروزکوه واقع شده است. این قلعه قدیمی با قدمتی سه هزارساله و مربوط به دوره تیموریان از ارزشمندترین آثار تاریخی منطقه است که به عنوان یک اثر فاخر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

    بهترین فصل سفر

    شهرستان فیروزکوه اقلیمی کوهستانی دارد که به دلیل بارش فراوان باران و برف در شش ماه دوم سال، این زمان فرصت مناسبی برای سفر نمی باشد. فیروزکوه در نیمه ی اول سال آب و هوای بسیار خنک و مطبوعی دارد بنابراین بهار و تابستان بهترین زمان سفر به این منطقه است.